☘ادبیات کنکور☘
-
🌸%(#ff0000)[تست ۱۰]🌸
آرایه های «%(#ff0000)[استعاره - تشبيه - واج آرایی - کنایه - ایهام]» به ترتیب، در کدام ابیات آمده است؟%(#ff0000)[الف)] ای عاقل اگر پای به سنگیت برآید/فرهاد بدانی که چرا سنگ بریده است
%(#ff0000)[ب)] رحمت نکند بر دل بیچاره فرهاد/ آن کس که سخن گفتن شیرین نشنیده است
%(#ff0000)[ج)] از دست کمان مهره ابروی تو در شهر /دل نیست که در بر چو کبوتر نتپیده است
%(#ff0000)[د)] در وهم نیاید که چه مطبوع درختی /پیداست که هرگز کس از این میوه نچیده است
%(#ff0000)[ه)] آن کیست که پیرامن خورشید جمالش/ از مشک سیه دایره نیمه کشیده است
%(#ff0000)[۱ )] د - ج - ھ - ب - الف
%(#ff0000)[۲)] الف - د- ھ - ج- ب
%(#ff0000)[۳)] د - الف - ج - ھ - ب
%(#ff0000)[۴)] ه - د - ج - الف - بفاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
🌸%(#ff0000)[تست ۱۰]🌸
آرایه های «%(#ff0000)[استعاره - تشبيه - واج آرایی - کنایه - ایهام]» به ترتیب، در کدام ابیات آمده است؟%(#ff0000)[الف)] ای عاقل اگر پای به سنگیت برآید/فرهاد بدانی که چرا سنگ بریده است
%(#ff0000)[ب)] رحمت نکند بر دل بیچاره فرهاد/ آن کس که سخن گفتن شیرین نشنیده است
%(#ff0000)[ج)] از دست کمان مهره ابروی تو در شهر /دل نیست که در بر چو کبوتر نتپیده است
%(#ff0000)[د)] در وهم نیاید که چه مطبوع درختی /پیداست که هرگز کس از این میوه نچیده است
%(#ff0000)[ه)] آن کیست که پیرامن خورشید جمالش/ از مشک سیه دایره نیمه کشیده است
%(#ff0000)[۱ )] د - ج - ھ - ب - الف
%(#ff0000)[۲)] الف - د- ھ - ج- ب
%(#ff0000)[۳)] د - الف - ج - ھ - ب
%(#ff0000)[۴)] ه - د - ج - الف - بتست ترکیبی زیاد کارکردم....2میشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
سلام😃🌸
مرسی بابت جواباتون🌸🌸
بچه ها ببخشید سوال اول اشتباه تایپی شده کنایه _استعاره
ببخشید🌸🌸🤦🏼♀️
خسته نباشید🌸🌸🌹🌹 -
🌸%(#ff8888)[تست ۱۱]🌸
در کدام بیت «%(#ff8888)[تشبیه و استعاره]»، هر دو، وجود دارد؟%(#ff8888)[۱)] پشت هر شادی غمی بنهفته بنگر كآسمان /ابر گریان دارد و خورشید خندان نیز هم
%(#ff8888)[۲)] از زبان سوسن آزادهام آمد به گوش/کاندر این دیر کهن کار سبک باران خوش است
%(#ff8888)[۳)] به تولای تو در آتش محنت چو خليل /گوییا در چمن لاله و ریحان بودم
%(#ff8888)[۴)] شکر بر خویشتن خندد گر آن ماه/ به شکرخنده بگشاید دهان رافاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
🌸%(#ff8888)[تست ۱۱]🌸
در کدام بیت «%(#ff8888)[تشبیه و استعاره]»، هر دو، وجود دارد؟%(#ff8888)[۱)] پشت هر شادی غمی بنهفته بنگر كآسمان /ابر گریان دارد و خورشید خندان نیز هم
%(#ff8888)[۲)] از زبان سوسن آزادهام آمد به گوش/کاندر این دیر کهن کار سبک باران خوش است
%(#ff8888)[۴)] شکر بر خویشتن خندد گر آن ماه/ به شکرخنده بگشاید دهان رامن میگم2..
اگه اشتباه بود حتمن جواب درستش روبهم بگین -
فاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
🌸%(#ff8888)[تست ۱۱]🌸
%(#ff8888)[۴)] شکر بر خویشتن خندد گر آن ماه/ به شکرخنده بگشاید دهان رامن میگم2..
اگه اشتباه بود حتمن جواب درستش روبهم بگینzeinab dehghani ولی فک کنم ۴ میشه
-
🌸%(#0ff887)[تست ۱۲]🌸
آرایه های «%(#0ff887)[استعاره - تشبيه - اغراق - مجاز - کنایه]» تماما در کدام بیت آمده است؟
%(#0ff887)[۱)] نوعروسان چمن را که جهان آرای اند /با گل روی تو بازار لطافت بشکست
%(#0ff887)[۲)] در موی میانت سخنی نیست که خود نیست /لیکن سخن ار هست در آن پسته دهان است
%(#0ff887)[۳)] صبر چون پروانه باید کردنت بر داغ عشق/ ای که صحبت با یکی داری نه در مقدار خویش
%(#0ff887)[۴)] خواهی که برنخیزدت از دیده رود خون/ دل در وفای صحبت رود کسان مبندفاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
🌸%(#0ff887)[تست ۱۲]🌸
آرایه های «%(#0ff887)[استعاره - تشبيه - اغراق - مجاز - کنایه]» تماما در کدام بیت آمده است؟
%(#0ff887)[۲)] در موی میانت سخنی نیست که خود نیست /لیکن سخن ار هست در آن پسته دهان است
%(#0ff887)[۳)] صبر چون پروانه باید کردنت بر داغ عشق/ ای که صحبت با یکی داری نه در مقدار خویش
%(#0ff887)[۴)] خواهی که برنخیزدت از دیده رود خون/ دل در وفای صحبت رود کسان مبندبایادایزدمنان ک ضایع نشوم...گزینه 2!:face_with_tears_of_joy:
-
🌸%(#0ff887)[تست ۱۲]🌸
%(#0ff887)[۴)] خواهی که برنخیزدت از دیده رود خون/ دل در وفای صحبت رود کسان مبندبایادایزدمنان ک ضایع نشوم...گزینه 2!:face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani گزینه ۲ که اغراق نداره😕😕
-
zeinab dehghani گزینه ۲ که اغراق نداره😕😕
محسن محمدخانی بله بایادهمان ایزدمنان ضایع شدم رفت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
اشتباه گفتم -_-خب شک بعدیم رونمیگم برای همین سوال...میترسم بدتر ضایع بشم:face_with_tears_of_joy:
-
محسن محمدخانی بله بایادهمان ایزدمنان ضایع شدم رفت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
اشتباه گفتم -_-خب شک بعدیم رونمیگم برای همین سوال...میترسم بدتر ضایع بشم:face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani منم فک میکنم ۴ بشه 😂😕
-
🌸%(#10f000)[تست ۱]🌸
در مصراع اول کدام بیت همه آرایه های %(#10f000)[«کنایه به استعاره - تشخیص»] به کار رفته است؟
%(#10f000)[۱)] آواز عاشقانه مادر گلو شکست %(#10f000)[/]حق با سکوت بود، صدا در گلو شکست
%(#10f000)[۲)] ای داد، کس به داغ دل باغ، دل نداد %(#10f000)[/] ای وای، های های عزا در گلو شکست
%(#10f000)[۳)] «بادا» مباد گشت و «مبادا» به باد رفت%(#10f000)[/] «آیا» زیاد رفت و «چرا» در گلو شکست
%(#10f000)[۴)] آن روزهای خوب که دیدیم خواب بود%(#10f000)[/] خوابم پرید و خاطره ها در گلو شکستفاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
🌸%(#10f000)[تست ۱]🌸
در مصراع اول کدام بیت همه آرایه های %(#10f000)[«کنایه به استعاره - تشخیص»] به کار رفته است؟
%(#10f000)[۱)] آواز عاشقانه مادر گلو شکست %(#10f000)[/]حق با سکوت بود، صدا در گلو شکست
%(#10f000)[۲)] ای داد، کس به داغ دل باغ، دل نداد %(#10f000)[/] ای وای، های های عزا در گلو شکست
%(#10f000)[۳)] «بادا» مباد گشت و «مبادا» به باد رفت%(#10f000)[/] «آیا» زیاد رفت و «چرا» در گلو شکست
%(#10f000)[۴)] آن روزهای خوب که دیدیم خواب بود%(#10f000)[/] خوابم پرید و خاطره ها در گلو شکست%(#ff0000)[گزینه ۲]🌸
@kosar-mottaghi 🌸
@Saghi-Mortazavi 🌸
zeinab dehghani 🌸
البته این جزو غلطا حساب نیست آخه اشتباه از من بود که یه به اضافه گذاشتم ذهنتون درگیر شد🤦🏼♀️😂🌸
%(#ff0000)[آرایه های مصراع اول]:
%(#ff0000)[کنایه:]دل ندادن کنایه از نپرداختن و اعتنا نکردن
%(#ff0000)[استعاره:]دل باغ
%(#ff0000)[تشخیص:]دل باغ،داغِ دل باغ -
🌸%(#0ff887)[تست ۱۲]🌸
zeinab dehghani
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:zeinab dehghani
سوتی برای دادنه
گند برای زدنه
ضایعم برای شدنه
این است قانون اول ساقی😂✌️
چیه مگه فقط نیوتون باید قانون داشته باشه😐بزار عمل کنیم به حرفات:winking_face_with_tongue:
یا ایزد منان... بزارین جیگرشو داشته باشم بگم...تهش ضایع شدنه دیگه -_- چیزی ک نیست :/
شک بعدیم روی 4 میره...:grimacing_face:
یاخداااا منوضایع نکن ولی بازم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grimacing_face: -
توی عبارت《آقا محمد خان》دوتا شاخص داریم. حالا اگه بگیم 《آقا محمد خان قاجار》 بازم دوتا شاخص داریم؟!
حسین 2 منظور سوالتون اینه که قاجار رو اینجا شاخص حساب میکنیم یا نه؟
-
zeinab dehghani
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:zeinab dehghani
سوتی برای دادنه
گند برای زدنه
ضایعم برای شدنه
این است قانون اول ساقی😂✌️
چیه مگه فقط نیوتون باید قانون داشته باشه😐بزار عمل کنیم به حرفات:winking_face_with_tongue:
یا ایزد منان... بزارین جیگرشو داشته باشم بگم...تهش ضایع شدنه دیگه -_- چیزی ک نیست :/
شک بعدیم روی 4 میره...:grimacing_face:
یاخداااا منوضایع نکن ولی بازم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :grimacing_face:zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شد😂😱🤣 -
واییی عالی بودد😂😂😂😂
سوتی برای دادنه😂😂😂😂🌸 -
zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شد😂😱🤣@saghi-mortazavi در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شد😂😱🤣چی فکرکردی!!:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
از این به بعد برای ماست مالیِ سوتیا و گندا و ضایع شدنام به کارمیبرمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@saghi-mortazavi در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شد😂😱🤣چی فکرکردی!!:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
از این به بعد برای ماست مالیِ سوتیا و گندا و ضایع شدنام به کارمیبرمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani
خوبه اینجوری زندگی قشنگ تره😂😂😂✌️👌 -
🌸%(#ff1fff)[تست ۲]🌸
در همه ابیات، به استثنای بیت ...................... «%(#ff1fff)[جهش یا جابه جایی ضمیر]» به «%(#ff1fff)[شیوه بلاغی]» مشاهده می شود.
%(#ff1fff)[۱ )] یکم روز بر بندهای دل بسوخت%(#ff1fff)[/] که میگفت و فرماندهش می فروخت
%(#ff1fff)[۲)] دلم از پرده بشد «حافظ» خوش گوی کجاست؟%(#ff1fff)[/] تابه قول و غزلش ساز نوایی بکنیم
%(#ff1fff)[۳)] گمان مبر که بداریم دستت از فتراک %(#ff1fff)[/]بدین قدر که تو از ماعنان بگردانی
%(#ff1fff)[۴)] عنان مپیچ که گر میزنی به شمشیرم%(#ff1fff)[/] سپر کنم سر و دستت ندارم از فتراکفاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
🌸%(#ff1fff)[تست ۲]🌸
در همه ابیات، به استثنای بیت ...................... «%(#ff1fff)[جهش یا جابه جایی ضمیر]» به «%(#ff1fff)[شیوه بلاغی]» مشاهده می شود.
%(#ff1fff)[۱ )] یکم روز بر بندهای دل بسوخت%(#ff1fff)[/] که میگفت و فرماندهش می فروخت
%(#ff1fff)[۲)] دلم از پرده بشد «حافظ» خوش گوی کجاست؟%(#ff1fff)[/] تابه قول و غزلش ساز نوایی بکنیم
%(#ff1fff)[۳)] گمان مبر که بداریم دستت از فتراک %(#ff1fff)[/]بدین قدر که تو از ماعنان بگردانی
%(#ff1fff)[۴)] عنان مپیچ که گر میزنی به شمشیرم%(#ff1fff)[/] سپر کنم سر و دستت ندارم از فتراک%(#ff0000)[گزینه ۲]
@Kosar-Mortazavi 🌸
zeinab dehghani 🌸
%(#ff0000)[۱)] یک%(#ff0000)[م] روز بر بنده ای دل بسوخت: یک روز دل%(#ff0000)[م] بر بنده ای سوخت
%(#ff0000)[۲)] گمان مبر که بداریم دست%(#ff0000)[ت] از فتراک : گمان مبر که دست از فتراک%(#ff0000)[ت]
بداریم
%(#ff0000)[۳)] دست%(#ff0000)[ت] ندارم از فتراک : دست از فتراک%(#ff0000)[ت] بر ندارم -
بچه ها کسی با اینکه داخل تحلیل منشنش میکنم مشکلی نداره؟🙈
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدم🌸 -
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدم🌸فاطمه خلیلی
نه برای منو منشن کن امید وار بشم 😂اگه درسته البته😐 -
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدم🌸فاطمه خلیلی در ☘ادبیات کنکور☘ گفته است:
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدم🌸هر طور صلاح دیدید همون بهتره😃