سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
موسسه حرف آخر
-
Amir Ezadpanah
سلام. قبول کنید آلا خیلی بهتر هست -
رضا آلناصر در موسسه حرف آخر گفته است:
Amir Ezadpanah
سلام. قبول کنید آلا خیلی بهتر هسترضا آلناصر دوست عزیز آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
-
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to ladan.karami karami on آخرین ویرایش توسط رضا آلناصر انجام شده
ladan.karami karami
به نظر من تا آلا هست حتی به دیگران نگاه نکن
به جای خرید تداریس حرف آخر همین آرش و تفتان را بگیرید هم از لحاظ مالی سود می کنید و هم از لحاظ درسی(راه ابریشم که جای خو دارد) -
ladan.karami karami این همه استاد خوب استاد ثابنی استاد اریان حیدری
-
Amin Rm فیزیکو باهات هستم
-
amirmohammad shakeri الان کلاسینو و تاملند و اینام برای شما اشغال محسوب میشه؟؟؟ منظور بدی ندارم فقط برام سوال شد
-
@mohsen-sari این همه میگن کل مسائل شیمی رو تو یه نقشه مسائل خلاصه کرده هر تستی باهاش حل میشه اینو میگم
5 روزو گرفتم مسخره بود فک کردن ما خلیم
همش تبلیغ خیالم از شیمی راحت بشه دیگه سمتش نمیرم -
مصطفی عباسیان در موسسه حرف آخر گفته است:
@mohsen-sari این همه میگن کل مسائل شیمی رو تو یه نقشه مسائل خلاصه کرده هر تستی باهاش حل میشه اینو میگم
5 روزو گرفتم مسخره بود فک کردن ما خلیم
همش تبلیغ خیالم از شیمی راحت بشه دیگه سمتش نمیرمخب پس شما که دیدید اینطوره مگه پول رو از سر راه اوردید
همین الان از صفرتاصدها ببینید تا متوجه بشید -
من چرا موقع پیام ارور میدم؟؟؟
-
sali ghoreishi از نظر اینا همه بد فقط آلا خوب.
-
مصطفی عباسیان اره حل میشه
از خودش اختراع نکرده که اومده اون مبحث درهم بر هم رو جمع و جور کرده شده یه نقشه. -
اگه ریاضی تون خیلییییی بده نه تهیه نکنید.
اما اگه میخواید تهیه کنید باید در حد کتاب بدونید تا خیلییییییی بهتر بتونید استفاده کنید.
وگرنه میتونیدا تست بزنید اما تستای مفهومی رو نه
ریاضی راه ابریشم تجربی الا رو که اصلا پیششنهاد نمیکنم چون داشتم و اصلا خوب نبود.بعضی سوال هارو استاد اشتباه حل میکرد.منظورم این نیست که نمیدونه با اشتباه محاسباتی جواب یه چیز دیگه در میومد منم ده ساعت با ماشین حساب میزدم که ببینم شاید من اشتباه کردم.
کاش راه ابریشم ریاضی تجربی رو از اول ظبط کنن چون این یکی مال دو سال پیشه و سبکش با راه ابریشم های امسال کلا فرق داره
الان راه ابریشم ریاضی رشته ریاضی که من دیدم از تجربیش خیلیی بهتره.
یا میتونید برید کلاسینو و تام اند کلاسای اساتید کنکور که آشانا هم هستن ثبت نام کنید. از تیر هم شروع میشه -
سینا داده نه واقعا اینطوری نیس تاملند کلاسینو واقعا برترند و خیلی خوبن تعصبی خوب نیس من خودم از سال دهم فیلمای الارو میبنم ولی چن ماه پیش که دیدم واقعا خوب بودن
-
سینا داده اریان حیدری خفن
-
رضا آلناصر عمومی ها خیر
ولی اختصاصی ها بله -
sali ghoreishi درس دادنش رو ندیدم تا حالا ولی میگن خوبه
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
sarnisa6 در موسسه حرف آخر گفته است:
سینا داده اتفاقا ریاضی راه ابریشم عالیه از نظر من .. بستگی به خود شخص و نحوه استفادش داره بنظرم ..
-
من كلي پول دادم به اين بي شرفا ي ابله
اگه ميخواين فقط پول مفت بدين بسم الله
مشاوره رايگانشونم چرت و پرته پولو كه بريزين تا سال اينده خداحافظ -
ladan.karami karami دینی و ادبیاتش خوبه فقط