-
ali mohamadi 0 در تست چالشی زیست گفته است:
سلام استاد خسته نباشین.
استاد ممنون میشم به این سوال جواب بدین. تو انجمن تایپیک زدم ولی جواب قطعی پیدا نشد.
تست اینه:
کدام عبارت در مورد بوم سازگان نادرست است؟
۱:محل تعامل گونه های مختلف در یک زیستگاه می باشد.
۲:جنگل های حرا یکی از بوم سازگان های ایران به شمار می رود.
۳: میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد.
۴:هم اکنون بیشتر بوم سازگان های کره زمین در حال تخریب و نابودی اند.گزینه 2 و 4 اوکی هس و ما ابهامی در این گزینه ها نداریم.
ولی مشکل ما در گزینه 1 و 3 هس.استاد تو گزینه 1 مگه اون عبارت تعریف اجتماع نمیشه؟ چون اگه تعریف بوم سازگان هس باید به محیط و عوامل غیر زنده اشاره کنه که نکرده.
درستش اینه که بگه تعامل اجتماع با همون محل نه اینکه یه محل داریم اجتماع توش تعامل دارن باهم.
تو گزینه 3 استاد آیا میزان خدمات هر بوم سازگان فقط به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد؟ یعنی کسی دیگه ای نمیتونه تولید کنه؟ مثلا عناصر محیطی( کانی ها یا سنگ های قیمتی) را درست می کنند و یه نوع از خدمات بوم سازگان حساب میشه.( منظور از خدمات بوم سازگان خدمت به انسانه نه به خود بوم سازگان.)
استاد در تصویر بالایی فقط و فقط نگفته میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات بستگی دارد.لطفا و خواهشا استاد به این تست جواب بدین.
@راهنما-زیست
mehranmirzaeiسلام علی جان
خب در رابطه با گزینه 3 تو صورت گزینه نگفته که « فقط» و مشکلی نداره
گزینه 1 هم یک زیستگاه نیست بلکه در بوم سازگان زیستگاه های مختلف داریم که گونه های مختلف در اون باهم تعامل میکنننوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآخه استاد تو کتاب محیط رو جمع نبسته که؟
تعریف بوم سازگان تو کتاب ما:
استاد میشه الان بگین کدوم گزینه درسته؟
-
آخه استاد تو کتاب محیط رو جمع نبسته که؟
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 در تست چالشی زیست گفته است:
من نظرم گزینه 1 عه
چون که گزینه 4 رو اگه زیست بوم هم در نظر بگیریم
میدونیم زیست بوم هم از چنیدین بوم سازگان تشکیل شده پس در حقیقت بوم سازگان داره از بین میره -
من نظرم گزینه 1 عه
چون که گزینه 4 رو اگه زیست بوم هم در نظر بگیریم
میدونیم زیست بوم هم از چنیدین بوم سازگان تشکیل شده پس در حقیقت بوم سازگان داره از بین میرهنوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehranmirzaei استاد ممنون میشم جواب بدین
گزینه 4 کلا غلطه
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عع قید بعضی ایجاس
-
عع قید بعضی ایجاس
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei استاد الان تکلیف چیه؟
-
mehranmirzaei استاد الان تکلیف چیه؟
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0 در تست چالشی زیست گفته است:
اینجوری 2 تا غلط داریم
-
اینجوری 2 تا غلط داریم
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei استاد فک کنم تست مال نظام قدیمه چون گزینه 4 تو کتاب ما نیست
-
سلام استاد خسته نباشین.
استاد ممنون میشم به این سوال جواب بدین. تو انجمن تایپیک زدم ولی جواب قطعی پیدا نشد.
تست اینه:
کدام عبارت در مورد بوم سازگان نادرست است؟
۱:محل تعامل گونه های مختلف در یک زیستگاه می باشد.
۲:جنگل های حرا یکی از بوم سازگان های ایران به شمار می رود.
۳: میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد.
۴:هم اکنون بیشتر بوم سازگان های کره زمین در حال تخریب و نابودی اند.گزینه 2 و 4 اوکی هس و ما ابهامی در این گزینه ها نداریم.
ولی مشکل ما در گزینه 1 و 3 هس.استاد تو گزینه 1 مگه اون عبارت تعریف اجتماع نمیشه؟ چون اگه تعریف بوم سازگان هس باید به محیط و عوامل غیر زنده اشاره کنه که نکرده.
درستش اینه که بگه تعامل اجتماع با همون محل نه اینکه یه محل داریم اجتماع توش تعامل دارن باهم.
تو گزینه 3 استاد آیا میزان خدمات هر بوم سازگان فقط به تولید کنندگی موجودات آن بستگی دارد؟ یعنی کسی دیگه ای نمیتونه تولید کنه؟ مثلا عناصر محیطی( کانی ها یا سنگ های قیمتی) را درست می کنند و یه نوع از خدمات بوم سازگان حساب میشه.( منظور از خدمات بوم سازگان خدمت به انسانه نه به خود بوم سازگان.)
استاد در تصویر بالایی فقط و فقط نگفته میزان خدمات هر بوم سازگان به تولید کنندگی موجودات بستگی دارد.لطفا و خواهشا استاد به این تست جواب بدین.
@راهنما-زیست
mehranmirzaeiنوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدیدی قطعی نمیشه گفت؟
-
اینجوری 2 تا غلط داریم
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei استاد کلید تست گفته گزینه 4
-
دیدی قطعی نمیشه گفت؟
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali mohamadi 0
خدایی من گفتم قطعی؟:||
من نظرات خودم رو گفتم، و بارها هم این موضوع رو گفتم.
برای گزینه ۳ هم قید فقط به کار برده نشده....دیدی غلط نبود؟من بر حسب کلید تست و تحلیل هام گفتم