●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
atena abolhasani
موفق باشین
فقط نکات رو تا ساعت۲ظهر فردا بزارین
تشکر -
سلام دوستان خوبید؟ برای امروز تا نکات شکل چرخه تخمدانی رو تحلیل میکنیم؟تا نکات کجا رو ارسال کنم؟
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
سلام دوستان خوبید؟ برای امروز تا نکات شکل چرخه تخمدانی رو تحلیل میکنیم؟تا نکات کجا رو ارسال کنم؟
سلام .
منم هستم
-
@sania-andiravan سلام مرسی تو خوبی؟
بنظرم تا آخر گفتار نکاتشو بگیم تموم شه ولی خب اگه همه موافق باشین -
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
سلام .
منم هستم
Abolfazl Mousavi سلام خوش اومدین
ما هر روز ساعت پنج عصر تو تایپیک زیر ذره بین نکات شکل های زیست ۱۱ رو میزاریم و شکل هار وبررسی میکنیم بعد از اون هم تست از همون مبحثا میزنیم
البته برای اینکه زودتر پیش بریم یه تایپیک دیگه زدین به اسم بچه ها ی زیر ذره بین تا ساعت ۲ ظهر هر روز نکات رو میزاریم که ساعت پنج فقط تست بزنیم ک تحلیل کنیم وقتمون نره
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
اگه میخواین شرکت کنین ساعت ۵ عصر تو تایپیک زیر ذره بین آنلاین شین -
@sania-andiravan سلام مرسی تو خوبی؟
بنظرم تا آخر گفتار نکاتشو بگیم تموم شه ولی خب اگه همه موافق باشینatena abolhasani قربونت
️
منم مشکلی ندارم ولی خب این مباحث خیلی سنگینن سریع پیش بریم؟ -
atena abolhasani قربونت
️
منم مشکلی ندارم ولی خب این مباحث خیلی سنگینن سریع پیش بریم؟@sania-andiravan اخه چون شما نگران تموم کردن کتاب هستین گفتم
باشه پس آروم پیش میریم
راستی میشه لینک تایپیکی که جدید زیدن رو بدین من گمش کردم -
@sania-andiravan اخه چون شما نگران تموم کردن کتاب هستین گفتم
باشه پس آروم پیش میریم
راستی میشه لینک تایپیکی که جدید زیدن رو بدین من گمش کردمatena abolhasani واس من فرقی نداره به نظرم صبر کنیم تا نظر آقا امیر رو هم ببینیم
ولی خب مباحث گیاهی رو خیلیییی راحت می تونیم جلو ببریم
راستیتش من با اپلیکشنم مشنت میکنم تو تاپیک -
atena abolhasani واس من فرقی نداره به نظرم صبر کنیم تا نظر آقا امیر رو هم ببینیم
ولی خب مباحث گیاهی رو خیلیییی راحت می تونیم جلو ببریم
راستیتش من با اپلیکشنم مشنت میکنم تو تاپیک@sania-andiravan باشه پس صبر میکنیم من فعلا نکات شکل اول رو میزارم
مرسی از منشن -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
چه جالب چیکار باید بکنیم؟
-
malika Motamedi
یازدهم هستین شما؟ -
malika Motamedi سلام هر روز ساعت 5 عصر در تاپیک زیر ذره بین تو قسمت زیست تحلیل و حل تست داریم البته قبل تحلیل اصلی در تاپیک بچه های زیر ذره بین نکات رو می فرستیم
-
سلام بچه ها من امروزم نمیتونم بیام
-
atena abolhasani
سلام باشه موفق باشین
بعدا حتما بیاین نکات رو بخونین و اگه نظری بود بگین -
atena abolhasani سلام عزیزم ممنون که گفتی بعدا حتما نکات رو بخون اگر نکته ای از تست ها یافتی اینا حتما بگو
️
-
Amir 6 ببخشید که اینجا پیام دادم چون دیگه نکات نبود شاید اسپم می شد
10 شب خوبه بیایم مثل قبل؟ البته آتنا جان میتونه بیاد؟ -
@sania-andiravan
از ساعت نه به بعد من مشکلی ندارم حالا هر موقع که بقیه دوستان هم بودن بگین که برگزار کنیم
راجب نکات فردا هم تصمیم گیری کنین که کدومتون میتونین نکات رو بزارین