بررسی هفتگی گزارش ها
-
Abolfazl Mousavi آهان ببخشید فک کردم کنکوری هستین
پس مشکلی نداره
راستی اگه تهران میخواید مغرور نشید و بیشتر تلاش کنینromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
پس مشکلی نداره
راستی اگه تهران میخواید مغرور نشید و بیشتر تلاش کنینوالا من مفهوم غرور رو کامل درک کردم ،ولی هر کاری میکنم ،همه میگن ،غرور دارم ،در حالی که واقعا بگم اصلا و اصلا غرور نیست
تلاشم رو میکنم ،انشالله توکل به خدا
-
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
پس مشکلی نداره
راستی اگه تهران میخواید مغرور نشید و بیشتر تلاش کنینوالا من مفهوم غرور رو کامل درک کردم ،ولی هر کاری میکنم ،همه میگن ،غرور دارم ،در حالی که واقعا بگم اصلا و اصلا غرور نیست
تلاشم رو میکنم ،انشالله توکل به خدا
Abolfazl Mousavi نه منظورم اینه بعدا نشید
-
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
نه اصلا منظورم شما نبودی ،به صورت کلی گفتم
-
chichak am
سلام روزایی که قلم چی میدی در کنار تحلیل آزمون میتونی ساعتی که برای تحلیل هر درس هم گذاشتی یادداشت کنی وهمینطور اینکه چطوری تحلیل میکنی هم مهمه
از بعضی روزا رضایت نداشتیم هم من هم خودت ولی بعضی روزا واقعا قابل تحسین بود
یه جا اشاره به ایده های عالی کردی ولی دقیق نگفته بودی امیدوارم هرچی که هست انجام بشه
اینکه کامل گزارش می نویسی و اسم فصل هم می نویسی خیلی خوبه ساعت مطالعه و تعداد تست اگه کنار همش باشه بهترم میشه حتی
روزایی که ساعت مطالعه خوبه تنوع درست هم خوب بوده یادت باشه عمومی در کنار اختصاصی
به امید موفقیتتromisa
سلام خیلی ممنون
چشم انشاالله از فردا شب -
romisa متشکرم
فقط یه سوال دارم، در مورد کمبود تست تو برنامم گفتین، تعداد تست مطلوب در روز برای اختصاصی و عمومی چقدر باید بشه؟
Niki Finn در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa متشکرم
فقط یه سوال دارم، در مورد کمبود تست تو برنامم گفتین، تعداد تست مطلوب در روز برای اختصاصی و عمومی چقدر باید بشه؟
سلام
به صورت کلی حداقل ۲۰۰ ولی اینکه ۶۰ درصدش اختصاصی باشه و ۴۰ درصد عمومی ، نسبتاش مهمه
چه درسی باشه
اینکه از چه مبحثی باشه مثلا گیاهی یا ژنتیو
چه نوع تستی باشه آموزشی یا مروری
و حتی چه زمانی باشه مثلا عید یا مهرماه یا...
همش مهمه -
romisa
سلام خیلی ممنون
چشم انشاالله از فردا شبchichak am خواهش می کنم
-
Niki Finn در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa متشکرم
سلام
به صورت کلی حداقل ۲۰۰ ولی اینکه ۶۰ درصدش اختصاصی باشه و ۴۰ درصد عمومی ، نسبتاش مهمه
چه درسی باشه
اینکه از چه مبحثی باشه مثلا گیاهی یا ژنتیو
چه نوع تستی باشه آموزشی یا مروری
و حتی چه زمانی باشه مثلا عید یا مهرماه یا...
همش مهمه -
romisa
سلام
ببخشید میشه چندتا راهکار برای اینکه صبح ها زودتر بیدار شیم بگین -
romisa
سلام
ببخشید میشه چندتا راهکار برای اینکه صبح ها زودتر بیدار شیم بگینchichak am
یک اینکه صبح وقتی بیدار شدین یکمبرین تو هوای آزاد قدم بزنید در حد یه ربع تا نیم ساعت میتونه خوب باشه چون اون هوا حتی باعث هوشیاری و بیداری بیشتر میشه
ورزش کنید
صبحونه رو متعادل بخورید نه کم نه زیاد
بعد از یه مدت که به صبح زود بیدار شدن عادت کردین شبا زودتر خوابتون میاد و دیگه تا دیروقت بیدار نمیمونین و همین خودش کمک کنندست
اگه می بینید موقع مطالعه خوابتون میاد میتونید بلند بلند بخونید یا راه برید و بخونید (البته این روش درستی برای مطالعه نیست و صرفا چون خوابتون میاد در اون تایم توصیه میشه و نه برای همیشه و ساعت ها)
باز اگه تاپیک بزنی بچه ها توصیه های بهتری هم دارن -
chichak am
یک اینکه صبح وقتی بیدار شدین یکمبرین تو هوای آزاد قدم بزنید در حد یه ربع تا نیم ساعت میتونه خوب باشه چون اون هوا حتی باعث هوشیاری و بیداری بیشتر میشه
ورزش کنید
صبحونه رو متعادل بخورید نه کم نه زیاد
بعد از یه مدت که به صبح زود بیدار شدن عادت کردین شبا زودتر خوابتون میاد و دیگه تا دیروقت بیدار نمیمونین و همین خودش کمک کنندست
اگه می بینید موقع مطالعه خوابتون میاد میتونید بلند بلند بخونید یا راه برید و بخونید (البته این روش درستی برای مطالعه نیست و صرفا چون خوابتون میاد در اون تایم توصیه میشه و نه برای همیشه و ساعت ها)
باز اگه تاپیک بزنی بچه ها توصیه های بهتری هم دارنromisa
درسته خیلی ممنون
انشاالله فردا امتحان میکنم این روش ها رو به نتیجه میرسم -
Niki Finn
سلام عزیزم
بعضی روزا عمومی نذاشته بودی احتمالا آخر شب بوده و به برنامه نرسیده ولی بین درسای تو روز بذارشون و به آخر برنامه ها موکولشون نکن
الان کف مطالعه هفت ساعته و تعداد تست نسبت به مطالعه نرماله ولی لازمه تایم مطالعه بالا بره البته روزایی که مشکلی بوده وحالت خوب نبوده رودرک می کنم ولی اگه بتونی کف مطالعه رو کم کم به نه برسونی بهتر میشه.
یه روزایی هم درگیر نهایی خوندن بودی که درکت می کنم ولی میشه با یه تیر مطالعه چندتا نشون رو زد یعنی هم برای نهایی خوند و هم در جهت کنکور پیش رفت. حواست باشه
نیکی جان برای اینکه از کجا تست بزنی قبلا یه صورت هفتگی مشخص می کنی یا روزانه تصمیم می گیری؟ چون منابعت متفاوته . می خواستم بپرسم تصمیمت با برنامه ریزی قبلی بوده؟ -
chichak am
سلام
تنوع درست و توجه به عمومی و اختصاصی خوب بوده
بعضی روزا رو نتونستی خوب بخونی
کاش ادامه گزارش کارها رو هم حتی اگه خوب نبوده می نوشتی شاید با کمک هم میتونستیم علت یابی کنیم
یه جا تگ خستگی رو زده بودی گاهی وقتا یه کارایی کن که حالتو بهتر کنه مثلا یه پادکست یا خلاصه یه کتاب صوتی یا هرچیزی که حتی میتونه به عنوان یه جایزه یا تشویق برات حساب شه -
shayan jafari
سلام آفرین خیلی بهتر شده
هم تنوع درس هم ساعت مطالعه هم تعداد تست قابل قبوله و روزایی که امتحان داشتی افتش قابل درکه
چون تایمی که توش تست می زنی نسبت به تعداد تستایی که حل می کنی پایینتره من هر هفته نگران کیفیت تحلیل تستم می بینی که هر هفته میگمپرسیده بودی تو تایم امتحانات چی کار میشه کرد
خب درسا دو صورتن یا تو کنکور میان یا تو کنکور نمیان
درسایی که تو کنکور میان رو میشه قبل از امتحان تو همون تایمی که داریم برای امتحان میخونیم تست و تمرین هم براش حل کنیم این شکلی هم تو امتحان موفق تریم و هم برای کنکور خوندیم
ولی خب درسایی ک تو کنکور نمیان یه جور نگرش و یه بعد دیگه ای از زندگی رو هم شامل میشن و در کل به اون رشد فردی کمک می کنن و از این جهت میتونن مفید باشن -
Saleh Esmaily
سلام
ماه رمضونم که تموم شد ان شاءالله این ناپیوستگی ها دیگه حل شه
تعداد تستت در کل خوبه ولی حس می کنم تو عمومی ها نسبت به اختصاصی ها کمه یعنی یکم بیشتر تو عمومی ها هم تست بزنی بهتر میشه
لطفا همه روزه مشخص کن چه درسا و چه مباحثی حتی اگه ساعت مطالعه دلخواهت نبود اگه اسم فصل رو هم کنار هر درس بنویسی یه دید روشن تری میده -
دریا دریایی
سلام بهتر شده
هم اینکه به عمومیا هم تخصصیا توجه کردی متناسب و با فاصله از هم خوندی
سعی کن تحلیل آزمون ها رو همون روزش انجام بدی این شکلی بیشتر به نفعته
و اینکه وقتی آزمون عمومی می زنی کنارش تو برنامه مطالعه یکی دو تا درس عمومی هم لازمه حتما توجه داشته باش چون اون چیزی که باعث پیشرفت تو آزمو های عمومی بعدیش میشه همین مطالعست
همه چیز بهتر شده ولی باز هم نیاز به تلاش بیشتریه -
@نگین-محمدیان
سلامبه جمع ما خوش اومدی
تنوع درس و تعداد تست رو توجه کردی
ساعت مطالعه خوب بوده ولی بهترم میتونه بشه
اون روزی که نوشتی خوب بوده ولی اگه هرروز با جزئیات بیشتری بنویسی یا حتی روز بعدشم بنویسی اگه نت نداشتی باز هم قبوله چون اون شکلی بهتر میتونم راهنمایی کنم حتی اگه اسم فصلا رو هم بنویسی خیلی بهتر میشه -
Zahra Akbari 0
سلام به جمع ما خوش اومدی
نمی دونم قلق مطالعت چجوریه ولی اگه تعداد درسایی که تو یه روز میخونی رو افزایش بدی بهتر هم میشه
تعداد تست و مطالعه خوب بوده البته تعداد تسن بهترم میتونه باشه باید دید که تستی که می زدی از چه نوعی بوده آموزشی یا مروری و....
اسم فصل رو هم اگه بنویسی حتی بهترم میشه
یه روزایی عمومی نخوندی
برای مشکلاتی که برات پیش میاد یه کاغذ بردار و هر راه حلی که به ذهنت میرسه رو یادداشت کن و بعد به اجرا دربیار
تنوع درس رو بیشتر رعایت کن -
@hamed-shakouri
سلام
درسته یازدهمی ولی به این توجه کن که الان تعطیلات کروناست و تایمیه که کلی میشه ازش برای کنکور بهره برد و استفاده کرد و ساعت مطالعه رو کشوند بالا و تعداد تست بیشتری حل کرد پس از این به بعد وسواس بیشتری تو استفاده از ساعت هات داشته باش
و اینکه کلا یه روز گزارش فرستادی که اصلا برای بررسی و تحلیل کلی کافی نیست