Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. بررسی هفتگی گزارش ها
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

بررسی هفتگی گزارش ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
532 دیدگاه‌ها 34 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

chichak am
    سلام
    تنوع درست و توجه به عمومی و اختصاصی خوب بوده
    بعضی روزا رو نتونستی خوب بخونی
    کاش ادامه گزارش کارها رو هم حتی اگه خوب نبوده می نوشتی شاید با کمک هم میتونستیم علت یابی کنیم
    یه جا تگ خستگی رو زده بودی گاهی وقتا یه کارایی کن که حالتو بهتر کنه مثلا یه پادکست یا خلاصه یه کتاب صوتی یا هرچیزی که حتی میتونه به عنوان یه جایزه یا تشویق برات حساب شه😉

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • romisaR آفلاین
      romisaR آفلاین
      romisa

shayan jafari
      سلام آفرین خیلی بهتر شده
      هم تنوع درس هم ساعت مطالعه هم تعداد تست قابل قبوله و روزایی که امتحان داشتی افتش قابل درکه
      چون تایمی که توش تست می زنی نسبت به تعداد تستایی که حل می کنی پایینتره من هر هفته نگران کیفیت تحلیل تستم می بینی که هر هفته میگم😅

پرسیده بودی تو تایم امتحانات چی کار میشه کرد
      خب درسا دو صورتن یا تو کنکور میان یا تو کنکور نمیان
      درسایی که تو کنکور میان رو میشه قبل از امتحان تو همون تایمی که داریم برای امتحان میخونیم تست و تمرین هم براش حل کنیم این شکلی هم تو امتحان موفق تریم و هم برای کنکور خوندیم
      ولی خب درسایی ک تو کنکور نمیان یه جور نگرش و یه بعد دیگه ای از زندگی رو هم شامل میشن و در کل به اون رشد فردی کمک می کنن و از این جهت میتونن مفید باشن

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa

Saleh Esmaily
        سلام
        ماه رمضونم که تموم شد ان شاءالله این ناپیوستگی ها دیگه حل شه
        تعداد تستت در کل خوبه ولی حس می کنم تو عمومی ها نسبت به اختصاصی ها کمه یعنی یکم بیشتر تو عمومی ها هم تست بزنی بهتر میشه
        لطفا همه روزه مشخص کن چه درسا و چه مباحثی حتی اگه ساعت مطالعه دلخواهت نبود اگه اسم فصل رو هم کنار هر درس بنویسی یه دید روشن تری میده

Saleh EsmailyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • romisaR آفلاین
          romisaR آفلاین
          romisa

دریا دریایی
          سلام بهتر شده
          هم اینکه به عمومیا هم تخصصیا توجه کردی متناسب و با فاصله از هم خوندی
          سعی کن تحلیل آزمون ها رو همون روزش انجام بدی این شکلی بیشتر به نفعته
          و اینکه وقتی آزمون عمومی می زنی کنارش تو برنامه مطالعه یکی دو تا درس عمومی هم لازمه حتما توجه داشته باش چون اون چیزی که باعث پیشرفت تو آزمو های عمومی بعدیش میشه همین مطالعست
          همه چیز بهتر شده ولی باز هم نیاز به تلاش بیشتریه

دریا دریایید 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

@نگین-محمدیان
            سلام‌به جمع ما خوش اومدی
            تنوع درس و تعداد تست رو توجه کردی
            ساعت مطالعه خوب بوده ولی بهترم میتونه بشه
            اون روزی که نوشتی خوب بوده ولی اگه هرروز با جزئیات بیشتری بنویسی یا حتی روز بعدشم بنویسی اگه نت نداشتی باز هم قبوله چون اون شکلی بهتر میتونم راهنمایی کنم حتی اگه اسم فصلا رو هم بنویسی خیلی بهتر میشه

Negin_MN 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

Zahra Akbari 0
              سلام‌ به جمع ما خوش اومدی
              نمی دونم قلق مطالعت چجوریه ولی اگه تعداد درسایی که تو یه روز میخونی رو افزایش بدی بهتر هم میشه
              تعداد تست و مطالعه خوب بوده البته تعداد تسن بهترم میتونه باشه باید دید که تستی که می زدی از چه نوعی بوده آموزشی یا مروری و....
              اسم فصل رو هم اگه بنویسی حتی بهترم میشه
              یه روزایی عمومی نخوندی🤨
              برای مشکلاتی که برات پیش میاد یه کاغذ بردار و هر راه حلی که به ذهنت میرسه رو یادداشت کن و بعد به اجرا دربیار
              تنوع درس رو بیشتر رعایت کن

Zahra Akbari 0Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • romisaR آفلاین
                romisaR آفلاین
                romisa

@hamed-shakouri
                سلام
                درسته یازدهمی ولی به این توجه کن که الان تعطیلات کروناست و تایمیه که کلی میشه ازش برای کنکور بهره برد و استفاده کرد و ساعت مطالعه رو کشوند بالا و تعداد تست بیشتری حل کرد پس از این به بعد وسواس بیشتری تو استفاده از ساعت هات داشته باش
                و اینکه کلا یه روز گزارش فرستادی که اصلا برای بررسی و تحلیل کلی کافی نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • romisaR آفلاین
                  romisaR آفلاین
                  romisa

سارا M 0
                  سلام‌ساراجان
                  من حس می کنم ساعتی که برای امتحان مطالعه می کنی کافی نیس و میشه بیشترش کرد مثلا وقتی مطالعش تموم شد میشه تایم بیشتری رو به مرورش اختصاص داد مثلا میشد تعداد تستای بیشتری از مباحث امتحان حل کرد
                  هروقت تونستی تو یه روز تعداد درسای بیشتری مطالعه کنی و اختلالی تو برنامه به وجود نمیومد حتما این کارو انجام بده البته اشاره کرده بودی که به خاطر تایم امتحاناست
                  راجبه تشریحی خوندن هم نگران نباش اتفاقا به فهم مطلب کمک می کنه
                  بعضی وقتا برای بیشتر کردن تایم و زمان مطالعه میشه از درسای عمومی استفاده کرد اینم ممکنه به کارت بیاد

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • romisaR آفلاین
                    romisaR آفلاین
                    romisa

zeinab dehghani
                    سلام‌
                    لازمه که این برنامه های اجرانشده و اونایی که از برنامت مونده تو اولین فرصت جبران بشه حتما با اولویت بندی پیش برو
                    یه کفی برای مطالعت تعیین کن و سعی کن تو هر شرایطی از اون کف مطالعه که مثلا ۸ ساعت با n تست عمومی و اختصاصیه پایین نیاد. اگه شرایط خاصیه به این فک کن که چجوری میشه بهترش کرد
                    حتی میشه درسای آسون گذاشت
                    دیگه سفارش نکنم که این ماهای آخر داره دانشگاهتو انتخاب می کنه اینکه شریف و امیرکبیر باشه یا جای دیگه ، همش بستگی به عملکردمون تو این ماهای آخر داره.

zeinab dehghaniZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • romisaR آفلاین
                      romisaR آفلاین
                      romisa

@sania-Andiravan
                      سلام
                      حتما به این نکته توجه کن که وقتی درسنامه میخونی در کنارش حل تست هم داشته باشی چون وقتی همون زمان تست حل نکنی بخش زیادیش تا هفته بعد یادت میره و اون وقت دوباره باید بیای و درسنامه بخونی و میشه دوباره کاری
                      حواست به این باشه که یه برنامه ریزی مشخص هفتگی داشته باشی و طبق اون پیش بری چیزی که من حس می کنم کمرنگه یا منظم نیست شاید توضیحی داشته باشی که بتونم بهتر درکش کنم البته اینکه تایم امتحانا هم هس میتونه تداخل ایجاد کرده باشه و این اثر طولانی شدن مجازی و کرونا میتونه کمیت کارو پایین کشونده باشه

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • romisaR آفلاین
                        romisaR آفلاین
                        romisa

Abolfazl Mousavi
                        سلام
                        کمیت و کیفیت کار خوب بوده و مورد قبوله
                        اینکه زیست رو ترکیبی هم میذاری تو برنامه میتونه نقطه قوتت باشه
                        پیشنهادمی کنم هر شب یه کلوز و یه ریدینگ واسه زبان بذاری تو برنامت
                        اینکه کنکورهای سال های اخیر رو از الان تحلیل می کنی فوق العادست حتی وقتی تموم شد میتونی از آزمون های جامع پایه موسسات دیگه مثل سنجش و گزینه دو و گاج و قلم چی هم استفاده کنی

Abolfazl MousaviA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • romisaR romisa

@sania-Andiravan
                          سلام
                          حتما به این نکته توجه کن که وقتی درسنامه میخونی در کنارش حل تست هم داشته باشی چون وقتی همون زمان تست حل نکنی بخش زیادیش تا هفته بعد یادت میره و اون وقت دوباره باید بیای و درسنامه بخونی و میشه دوباره کاری
                          حواست به این باشه که یه برنامه ریزی مشخص هفتگی داشته باشی و طبق اون پیش بری چیزی که من حس می کنم کمرنگه یا منظم نیست شاید توضیحی داشته باشی که بتونم بهتر درکش کنم البته اینکه تایم امتحانا هم هس میتونه تداخل ایجاد کرده باشه و این اثر طولانی شدن مجازی و کرونا میتونه کمیت کارو پایین کشونده باشه

S آفلاین
                          S آفلاین
                          Succinate

romisa
                          سلام رومیسا جان
                          باشه حتما سعی میکنم تست رو بزنم حتی اگر کم شد😁
                          نمیدونم این هفته استرس داشتم و مضطرب بودم دلیلش رو هم دقیق نمیدونم واس امتحان ها و این برنامه ها نبود
                          واس همین استرسم،بازده ام بد بود خوب نتونستم به برنامه برسم این هفته اصلا از خودم راضی نبودم
                          اصلااااا
                          حتی برنامه ریخته بودم که تنوع درسیم بهتر باشه ولی استرس نمیزاره خوب انجام بدم
                          امیدوارم این هفته اینجوری نشم و به برنامه برسم😬😬
                          ممنونم ازت☺️🌹

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • S Succinate

romisa
                            سلام رومیسا جان
                            باشه حتما سعی میکنم تست رو بزنم حتی اگر کم شد😁
                            نمیدونم این هفته استرس داشتم و مضطرب بودم دلیلش رو هم دقیق نمیدونم واس امتحان ها و این برنامه ها نبود
                            واس همین استرسم،بازده ام بد بود خوب نتونستم به برنامه برسم این هفته اصلا از خودم راضی نبودم
                            اصلااااا
                            حتی برنامه ریخته بودم که تنوع درسیم بهتر باشه ولی استرس نمیزاره خوب انجام بدم
                            امیدوارم این هفته اینجوری نشم و به برنامه برسم😬😬
                            ممنونم ازت☺️🌹

romisaR آفلاین
                            romisaR آفلاین
                            romisa

@sania-andiravan لازمه که هر شب یه عملکرد کلی از برنامه اون روز حتی کارهای غیردرسی واسه خودت یادداشت کنی و کارهایی که دلت میخواد فردا هم انجام بدی رو بنویسی و ببینی تو روزات چه اتفاقی داره میوفته وکجا مشکله
                            تو تایم استراحتا اصلا به اومدن سمت فضای مجازی فک نکن و جایگزین های مناسب تر براش پیدا کن حتی اهنگ گوش دادن هم توصیه نمیشه ویه مجموعه ای از علایقت رو بنویس و طبق اون تصمیم بگیر

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • romisaR آفلاین
                              romisaR آفلاین
                              romisa

@Dr-Mahh
                              سلام
                              ساعت مطالعه خیلی نوسانی و سینوسیه یعنی دقیقا مثل تفاوت قله و دره میمونه
                              یه روزهای خوب میخونی با انگیزه ای یه روزهایی به شدت کم
                              من میگم اول ما بیایم رو دور تعادل یعنی سعی کنیم پیوستگی رو تو برناممون بیاریم برناممون رو متعادل بچینیم نه اینکه یه روز سنگین یه روز سبک
                              بیایم به عمومی ها بیشتر توجه کنیم و این پیوستگی رو با عمومی ها شروع کنیم و با بقیه درس ها ادامش بدیم یعنی حتی روزهایی که کم حوصله بودیم بعد از اجرای برنامه با بیشتر خوندن عمومی ها به اون ساعت و تستی که میخوایم برسیم و بعدش این درس ها رو با درسای سخت تر جایگزین کنیم
                              درسته الان یازدهمی ولی از الان ضروریه که رو این پیوستگی و تعادل کار کنیم چون کنکور فقط مطالعه و یادگرفتن درس ها نیست جنبه های دیگه ای هم از جمله مدیریت شخصی خیلی میتونه توش مهم و تاثیرگذار باشه پس حواست به این موارد باشه😉

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • romisaR romisa

@sania-andiravan لازمه که هر شب یه عملکرد کلی از برنامه اون روز حتی کارهای غیردرسی واسه خودت یادداشت کنی و کارهایی که دلت میخواد فردا هم انجام بدی رو بنویسی و ببینی تو روزات چه اتفاقی داره میوفته وکجا مشکله
                                تو تایم استراحتا اصلا به اومدن سمت فضای مجازی فک نکن و جایگزین های مناسب تر براش پیدا کن حتی اهنگ گوش دادن هم توصیه نمیشه ویه مجموعه ای از علایقت رو بنویس و طبق اون تصمیم بگیر

S آفلاین
                                S آفلاین
                                Succinate

romisa
                                باشه ممنونم رومیسا جان حتما انجام میدم☺️☺️🌹

1
                                • romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

@kosar-mottaghi
                                  سلام
                                  روزایی ک مطالعه کردی خوب بوده تقریبا سعی کردی مواردو رعایت کنی
                                  ولی یه احساس خستگی تو برنامت حس میشه که لازمه بهش توجه و رسیدگی کنی حتی ممکنه لازم باشه روزانه یه تایم کوچیکی رو بهش اختصاصی بدی
                                  مورد دیگه ای ندیدم تو برنامت جز اینکه منتظرم تست های مروری و سنجشی رو تو برنامه ببینم
                                  همین😉

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • S Succinate

romisa
                                    باشه ممنونم رومیسا جان حتما انجام میدم☺️☺️🌹

romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

@sania-andiravan خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • romisaR romisa

zeinab dehghani
                                      سلام‌
                                      لازمه که این برنامه های اجرانشده و اونایی که از برنامت مونده تو اولین فرصت جبران بشه حتما با اولویت بندی پیش برو
                                      یه کفی برای مطالعت تعیین کن و سعی کن تو هر شرایطی از اون کف مطالعه که مثلا ۸ ساعت با n تست عمومی و اختصاصیه پایین نیاد. اگه شرایط خاصیه به این فک کن که چجوری میشه بهترش کرد
                                      حتی میشه درسای آسون گذاشت
                                      دیگه سفارش نکنم که این ماهای آخر داره دانشگاهتو انتخاب می کنه اینکه شریف و امیرکبیر باشه یا جای دیگه ، همش بستگی به عملکردمون تو این ماهای آخر داره.

zeinab dehghaniZ آفلاین
                                      zeinab dehghaniZ آفلاین
                                      zeinab dehghani

romisa سلام ساراجان
                                      اول از همه ممنونم ک باهمه ی مشغله های خودت ،حواست به ماهاهست..
                                      دوم هم اینکه این هفته واقعن اتفاقای بدی برام افتاد درحدی ک میخواستم گریه کنم:/
                                      سوم هم ان شاءالله ک بتونم...
                                      ممنونم ازتون...خیلی دعامون کنید

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

1
                                      • zeinab dehghaniZ zeinab dehghani

romisa سلام ساراجان
                                        اول از همه ممنونم ک باهمه ی مشغله های خودت ،حواست به ماهاهست..
                                        دوم هم اینکه این هفته واقعن اتفاقای بدی برام افتاد درحدی ک میخواستم گریه کنم:/
                                        سوم هم ان شاءالله ک بتونم...
                                        ممنونم ازتون...خیلی دعامون کنید

romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

zeinab dehghani ان شاءالله که حل بشه حاجاتت روا خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • romisaR آفلاین
                                          romisaR آفلاین
                                          romisa

@Dr-Rashidi
                                          سلام دوباره
                                          دو روز گزارش داده بودی
                                          یکیش تقریبا تو اوج بود یکیش نه
                                          اگه بتونی تقریبا همه روزا رو تا کنکور تو اوج خودت نگه داری خیلی به نفعت میشه چون چیزی که دیگه برنمی گرده زمانه
                                          نتونستم تصمیم درستی بگیرم ولی امیدوارم مشکلی که بهم گفتی حل بشه و گزارش بیشتری از حل آزمون های جامع (تو خونه) رو بفرستی البته همراه با تحلیل و همینطور حل تست های مروری و سنجشی بیشتری.

Dr.RashidiD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 26
                                          • 27
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه