امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
از راه ابریشم راضی بودین؟
-
کنکوری هایی که امسال از راه ابریشم استفاده کردن راضی بودن؟ چطور بوده؟ میشه یه کم توضیح بدین
کنکوری @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
fatemeh asadi 1
سلام
در جواب این سوال کلی تون منم به طور کلی میگم بله
اگه راهمایی جزیی تر میخواین بپرسین در حد توان کمک میکنم -
fatemeh asadi 1 در از راه ابریشم راضی بودین؟ گفته است:
کنکوری هایی که امسال از راه ابریشم استفاده کردن راضی بودن؟ چطور بوده؟ میشه یه کم توضیح بدین
کنکوری @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیسلام
یه سوال کلی پرسیدید و فقط میتونم کلی جواب بدم که عالیه و پیشنهاد میدم تو این راه هرچه زودتر قدم بذارید -
sallar savadkoohi میشه یه کم توضیح بدین پیله هاشو؟ تونستید باهاشون پیش برید؟ برنامه ریزی شون خوب بود؟ الان توی تست زدن مهارت کافی دارین؟
نمیدونم نکاتی که بنظرتون مهمه رو بگید بیزحمت -
ابوالفضل ریسی از چه نظر عالی بود؟ برنامه ریزی شون خوب بود؟ ادم رو از کلاس کنکور های دیگه بی نیاز میکنه؟ الان از همه نظر برای کنکور اماده اید؟
-
sallar savadkoohi میشه یه کم توضیح بدین پیله هاشو؟ تونستید باهاشون پیش برید؟ برنامه ریزی شون خوب بود؟ الان توی تست زدن مهارت کافی دارین؟
نمیدونم نکاتی که بنظرتون مهمه رو بگید بیزحمتشما از الان شروع کنید قطعا میترکونید چون نه دغدغه انتشار دارید نه خب وقتتون کمه
راحت میتونید مطالبو پیش ببرید
فیلم هایی تحت عنوان نمونه ویدیو هست ببینید خوشتون اومد دست به خرید بزنید ولی اگه از من بپرسین میگم بهترینه -
ابوالفضل ریسی از چه نظر عالی بود؟ برنامه ریزی شون خوب بود؟ ادم رو از کلاس کنکور های دیگه بی نیاز میکنه؟ الان از همه نظر برای کنکور اماده اید؟
از همه لحاظ جز انتشار که واسه شما مشکلی نیست چون ضبط کامل شده
از هر کلاس و کتابی بی نیاز میشید
اینکه الان من برای کنکور آماده باشم تا جایی که دیدم بله ولی یکم کم کاری کردم و عقب موندم(البته چیز زیادی نمونده)
اگر زود شروع کنید و مثل من کم کاری نکنید بدون شک به نهایت تسلط میرسید این رو قول میدم
ولی اول نمونه ها رو هم ببینید که ارتباط میگیرید با اساتید یا نه بخصوص در فیزیک(پیشنهاد خود من استاد طلوعی هست که واقعا بهترین ایران هستند)
اینم بگم برنامه ریزی تا عید با خودتونه و برنامه نمیدن -
Abolfazl Sattari انتشار یعنی چی؟ از نظر تستی(وه سرعت، چه نکات تستی و اینا...)هم خوبه؟ از کلاس کنکور های دیگه ادم رو بی نیاز میکنه؟
-
ابوالفضل ریسی البته این برنامه ندادن اولش سخته ولی کم کم میفهمید این بهترین کاره
چون تا قبل از عید هرکس خودش برنامه بچینه بر حسب شرایطش خیلی بهتره -
Abolfazl Sattari انتشار یعنی چی؟ از نظر تستی(وه سرعت، چه نکات تستی و اینا...)هم خوبه؟ از کلاس کنکور های دیگه ادم رو بی نیاز میکنه؟
یعنی اومدن فیلم و جزوه
از اون لحاظ هم اگر کامل استفاده کنید صد در صد -
ابوالفضل ریسی چقدر خوب از نظر تستی مثل سرعت تست زدن یا نکات اینا هم اوکیه؟ چیز هایی که تو کلاس کنکور اینا میگن رو اینجا اموزش میدن؟
-
ابوالفضل ریسی اها پس بسته ی کامل و جامعیه... مرسی
-
Abolfazl Sattarireplied to fatemeh asadi 1 on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
اگه از من بپرسید
کلاس های آبکی کنکور جلو راه ابریشم بدون اغراق میگم پشیزی نیستن شما یه نمونه از فیزیک استاد طلوعی ببینید حساب کار دستت میادبعدشم اگه میخواید حضوری کلاس برید عملا وقتتون تلف میشه اونم خیلی زیادبعدشم تو راه ابریشم برا هر درس کماکم 2000 تا تست (حالا برا آقا ثابتی 4000 تا ایناس) با حل خود استاد هست یعنی عملا یه کتاب تستی ارائه میشه که پاسخ نامش حل دبیره
اگه نظر من مهم باشه میتونم بگم علاوه بر کلاس کنکور از کتاب و منابع آموزشی دیگه هم بی نیاز میشید -
Abolfazl Sattari واقعا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
-
@سجاد-ذوالفقاری از نظر های دیگه چی؟
-
Abolfazl Sattarireplied to fatemeh asadi 1 on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Abolfazl Sattari واقعا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
اگه هنوز شک دارید نمونه ویدیو و نمونه جزوه ها تو هر صفحه درس های راه ابریشم هست
میتونید ببینید و با اطمینان هرچه بیشتر خرید کنید
به نظر من اگه یازدهم یا دهم هستین 1 هفته بعد امتحان مدرسه استارت بزنید -
@سجاد-ذوالفقاری از نظر های دیگه چی؟
نمونه هارو ببین باباجان شنیدن کی بوَد مانند دیدن :))
-
Abolfazl Sattari شک که دارم بین موسسه های دیگه مثه حرف اخر اینا و الا(یعنی خییلی گیج شدم چند روزه)
ولی نمیدونم چرا حسم ب الا بهتره
مگه برای سال اخر نیست؟؟ توی هایلایت های پیج الا نوشته بود دهم یازدهم بهتره از همایش های دیگمون استفاده کنن -
Abolfazl Sattari عاخه معمولا برای نمونه ها ، چیز خوب هاشون رو میذارن باید یکی ک تجربه کرده بگه