خرید,فروش و معاوضه کتب کنکوری دست دوم
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام
من از بین کتابام دور دنیا در 4 ساعت ریاضیم قابل فروشه
نوعه نوعه
فکر میکنم بعد از فروردین خریدمش
چاپ 95 هستش و قیمت دو جلدش هم 48000 تومنه.
از دوستان تهرانی اگه کسی خواست بعد از کنکور 96 بگه بهم
قیمتشم توافقی : )
البته تو نمایشگاه کتاب سال 97 میتونین نوشو با تخفیف بخرین ولی خوب اگه کسی زودتر میخواست...
توشم تمیزه کاملا هیچی ننوشتم
-
سلام
من همه جور کتابی دارم
البته بیشتر نشر الگو و گاج و قلمچی و ژرف اندیشان
زیادن نمیشه نوشت، نشر نوبل ندارم هیچی
به هر حال اگر خواستید بیاید تو چت بگید شاید مورد مد نطرتون رو داشته باشم. -
سلام. شیمی فار پیش و پایه + موج ازمون زیست الگو میخوام:hand: چاپ 95 . اگه میفروشید اعلام کنید
-
سلام. شیمی فار پیش و پایه + موج ازمون زیست الگو میخوام:hand: چاپ 95 . اگه میفروشید اعلام کنید
-
این پست پاک شده!
-
reza213 خیلیه ولی بعضیاشون
شیمی 2 مبتکران/اشتباهات متداول کانون/عربی کامل خیلی سبز غزال موسوی/عربی کامل گاج/شیمی پیش 2 خیلی سبز/هندسه 1 خیلی سبز/هندسه 2 خیلی سبز/هندسه 1و2 کم حجم و مقوی خیلی سبز/هندسه 1 خوشخوان/دیفرانسیل خوشخوان/شیمی 3 تکمیلی مبتکران/فیزیک 1 نور و هندسی خیلی سبز/فیزیک 2 فشار و مواد خیلی سبز/آرایه ی الگو/قرابت الگو/گسسته ی خوشخوان/گسسته ی هفت چیز خیلی سبز/زبان فارسی هامون سبطی/دینی خیلی سبزو... -
من فیزیک پایه گاج با پاسخ تشریحی
-
منم کتاب میخوام
هیچی ندارم کتاب ،حتی درسی هم بود میخوام -
کتاب درسی زیست دوم و سوم و پیش ندارم
دانلود کردم تو موبایل میخونم ،اگر کسی داره نمیخواد ،
کتاب تستی کنکور -
این پست پاک شده!
-
reza213 خیلیه ولی بعضیاشون
شیمی 2 مبتکران/اشتباهات متداول کانون/عربی کامل خیلی سبز غزال موسوی/عربی کامل گاج/شیمی پیش 2 خیلی سبز/هندسه 1 خیلی سبز/هندسه 2 خیلی سبز/هندسه 1و2 کم حجم و مقوی خیلی سبز/هندسه 1 خوشخوان/دیفرانسیل خوشخوان/شیمی 3 تکمیلی مبتکران/فیزیک 1 نور و هندسی خیلی سبز/فیزیک 2 فشار و مواد خیلی سبز/آرایه ی الگو/قرابت الگو/گسسته ی خوشخوان/گسسته ی هفت چیز خیلی سبز/زبان فارسی هامون سبطی/دینی خیلی سبزو...این پست پاک شده!