بررسی هفتگی گزارش ها
-
سلام
بهترین پیشنهادی که برات میتونم داشته باشم برنامه ریزیه
همین خود پلنینگ باعث میشه استرست کم بشه
یه برنامه واقع بینانه بنویس و تمرکزت رو روی این بذار که اجراش کنی
برنامه در حد توانت باشه و نه بیشتر خیلی سنگین یا خیلی سبک نباشه
برای حال جسمی اگه خیلی شدیده تنها پیشنهادم فقط پزشکهromisa سلام
تمام این چند روز به پزشک و درمان و....گذشت
فردا برای شروع یه برنامه سبک گذاشتم ان شاء الله بتونم انجام بدم
ممنون -
Mosa Elahu من آدمی نیستم مشکلات رو بزرگ کنم ولی مشکل الآنم بزرگ هست کلی از وقتم و گرفته برای رفع کردنش از صبح همش دنبال راهحلم برای برطرف کردنش اما.....و خیلی چیزای دیگه، گاهی یه موضوع رو باید رفع کرد تا بشه به بقیه کارها رسید گاهی هم با بعضی مشکلات باید کنار اومد مشکل الآنم طوری نیست که کنار اومد باهاش باید رفع شه!! و این ....
خیلی خوبه وقتی که از مشکل بقیه خبر نداریم قضاوت نکنیمparisa khany خواهر بزرگوار فکر نکنم لحن نوشتن من بیان از قضاوت باشه و بنده قصد جسارت و فضولی در زندگی شخصی شما رو که نداشتم من با این دید وارد شدم که شما یکسری مشکلات که همه بچه کنکوری ها به طور معمول دارند و حالا برای شما سوء برداشت شده و مقاله چاپ کرداید در هر صورت نیت ما خیر بود که محکوم شدیم.
-
parisa khany خواهر بزرگوار فکر نکنم لحن نوشتن من بیان از قضاوت باشه و بنده قصد جسارت و فضولی در زندگی شخصی شما رو که نداشتم من با این دید وارد شدم که شما یکسری مشکلات که همه بچه کنکوری ها به طور معمول دارند و حالا برای شما سوء برداشت شده و مقاله چاپ کرداید در هر صورت نیت ما خیر بود که محکوم شدیم.
Mosa Elahu من اگه تندی کردم معذرت شرایط اون لحظه ام اصلا خوب نبود
-
Mosa Elahu من اگه تندی کردم معذرت شرایط اون لحظه ام اصلا خوب نبود
parisa khany خواهش فقط می گم خدا کمکت کنه .
-
romisa
سلام
آقا رومیسا میشه این گزارش های این هفته مو کلا نادیده بگیری اصلا نخونشون
-
پاسخ: گزارش مطالعه بچه های همخوانی
سلامبچه ها اینجا به گزارش هاتون جمعه ی هر هفته فیدبک داده میشه
جمعه برای اینه که با دید کلی تری به عملکردتون نگاه بشه
لطفا موارد ذکر شده در تاپیک گزارش رو در نوشتن گزارش هاتون رعایت کنید
با تشکرromisa
سلام شب بخیر
من میخوام کمتر بیام انجمن ولی با دست پر بیام
با اجازتون هر دو روز یکبار گزارش میدم(میدونم هر شب بود ولی این مورد استثنا رو قبول کنید)
-
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد
-
romisa
سلام شب بخیر
من میخوام کمتر بیام انجمن ولی با دست پر بیام
با اجازتون هر دو روز یکبار گزارش میدم(میدونم هر شب بود ولی این مورد استثنا رو قبول کنید)
ابوالفضل ریسی
سلام ممکنه مربوط به مشکلات شخصیتون باشه
اگه هر شب بود بهتر میشد ولی چاره ای نیست
حتما بفرستید -
ابوالفضل ریسی
سلام ممکنه مربوط به مشکلات شخصیتون باشه
اگه هر شب بود بهتر میشد ولی چاره ای نیست
حتما بفرستیدromisa
نه مشکل خاصی نیست فقط خواستم کمتر بیام
اگر اینجور بهتره پس هرشب مستقیم میام اون تایپک و میرم
ممنون -
romisa
نه مشکل خاصی نیست فقط خواستم کمتر بیام
اگر اینجور بهتره پس هرشب مستقیم میام اون تایپک و میرم
ممنونابوالفضل ریسی هرطور که صلاح می دونید
-
zeinab dehghani
سلام
آفرین یه پیشرفت هایی رو حس می کنم
مساله حل کردن هم کمک می کنه بهت و موثره
ولی ببین پتانسیل چهارده ساعت خوندنم داریا
هنوزم میگم رو کف مطالعه کار کن کفش رو نذار 6 مثلا 8 عدد بهتریه
دیروز ساعت مطالعه خوب نبوده و اینکه فیلمای آرش چه درسایی؟
هنوزم حس میکنم جای بعضی درسا خالیه ولی برنامتو نمی دونم که به چه صورته -
Maryam Nateqi
سلام افرین خوب بوده متناسب با اینکه دهمی هستی
تنوع درست خوب بوده
تعداد تست رو یادداشت نکردی
حتما سعی کن هر شب گزارش بفرستی
امتحاننا قابل قبوله
سعی کن ساعت صفر نداشته باشی
حتی شده عمومی بخون ولی صفر نه -
shayan jafari
سلام
افرین که به تشریحی بودن هم اهمیت میدی البته با توجه به دوران امتحانات هم هست
اومدی سمت جمع بندی و مرور
یه نوسانات ناشی از خستگی دیده میشه
داشتی خوب پیش میرفتی
حواست به این روزای اخر باشه -
zeinab dehghani
سلام
آفرین یه پیشرفت هایی رو حس می کنم
مساله حل کردن هم کمک می کنه بهت و موثره
ولی ببین پتانسیل چهارده ساعت خوندنم داریا
هنوزم میگم رو کف مطالعه کار کن کفش رو نذار 6 مثلا 8 عدد بهتریه
دیروز ساعت مطالعه خوب نبوده و اینکه فیلمای آرش چه درسایی؟
هنوزم حس میکنم جای بعضی درسا خالیه ولی برنامتو نمی دونم که به چه صورتهromisa سلااااام
این پیشرفتا همش از نهایی و حضوری سرچشمه میگیره....
والا شاید اگه طی سال حضوری بودیم،بیشتر میگرخیدم و جدیش میگرفتم..
اماخب دیگه انصافن بهونه تراشی بسمه..این 40 روز شوخی بردار ک نیست
اره برای امتحانای تخصصی بیشتر سوال حل میکنم..هم از راه تشریحی و هم تستی.که هم برای نهایی آماده بشم هم از طرفی برای کنکور جمع و جور بشم..اماخب چون بیشتر به عنوان مثال بهش نگاه میکنم؛جزو تستا حسابش نمیکنم...
وای اصن میگی پتانسیل چهارده ساعتو دارم یکم پررو میشم...دیگه نگو
کلن نباید ازمن تعریف کرد....هرچقدرهم ک خوب خوندم و خوب گزارش دادم،شمابازم بگو کمه...
اون کف مطالعه روهم انشاءالله میارمش بالا
برای دیروز بعدازامتحان تابعدازظهرخونه نبودم و وقتی اومدم خسته بودم...برای همین یکم خیلی اومد پایین:/
ارش هم فیزیک و دینی روفعلا کارمیکنم
بله متاسفانه درس هایی هست ک جاشون خیلی خالیه...
انشالله ک اون درساهم کم کم سروکلشون پیدامیشه
راستی آزمون هم برای این هفتم گذاشتم...
اگه آخر این هفته رسید و چیزی ازش نگفتم یه دعوای حسابیم بکن
ساراجان ولی یه سوالی ک شاید از دلهره برام باشه اینکه آیا واقعن تک تک این وقتایی ک میزاریم،این سوالایی ک حل میکنیم،این سختی هایی ک به خودمون میدیم؛نتیجه میده؟!
ببین مطمئنم ک اگه تلاش بکنیم حتمن نتیجشو میبینیم..ولی میدونم ک میدونی ومیفهمی ک این روزا چ حالی هست ک همچین سوالی رو میپرسم!
ودرآخر ممنون بابت وقتی ک برامون میزاری -
سارا M 0
سلام افرین حل تستت بیشتر شده
ساعت مطالعه هم یه کف مشخص داره
تنوع درس با توجه به تایم امتحاناس بازم
پیوستگی رو حفظ کردی که اینم خیلی خوبهromisa
سلام
اره همه تلاشم این روزا اینه ک از هدر رفتن وقت جلوگیری کنم، چون خستگی بعد امتحانا باعث میشه ک تایم زیادی از دست بدم، تست هم حتما بیشتر کار میکنم اگه وقت کنم مخصوصا از عمومی ها
ممنون از وقتی ک گذاشتید⚘
-
romisa سلااااام
این پیشرفتا همش از نهایی و حضوری سرچشمه میگیره....
والا شاید اگه طی سال حضوری بودیم،بیشتر میگرخیدم و جدیش میگرفتم..
اماخب دیگه انصافن بهونه تراشی بسمه..این 40 روز شوخی بردار ک نیست
اره برای امتحانای تخصصی بیشتر سوال حل میکنم..هم از راه تشریحی و هم تستی.که هم برای نهایی آماده بشم هم از طرفی برای کنکور جمع و جور بشم..اماخب چون بیشتر به عنوان مثال بهش نگاه میکنم؛جزو تستا حسابش نمیکنم...
وای اصن میگی پتانسیل چهارده ساعتو دارم یکم پررو میشم...دیگه نگو
کلن نباید ازمن تعریف کرد....هرچقدرهم ک خوب خوندم و خوب گزارش دادم،شمابازم بگو کمه...
اون کف مطالعه روهم انشاءالله میارمش بالا
برای دیروز بعدازامتحان تابعدازظهرخونه نبودم و وقتی اومدم خسته بودم...برای همین یکم خیلی اومد پایین:/
ارش هم فیزیک و دینی روفعلا کارمیکنم
بله متاسفانه درس هایی هست ک جاشون خیلی خالیه...
انشالله ک اون درساهم کم کم سروکلشون پیدامیشه
راستی آزمون هم برای این هفتم گذاشتم...
اگه آخر این هفته رسید و چیزی ازش نگفتم یه دعوای حسابیم بکن
ساراجان ولی یه سوالی ک شاید از دلهره برام باشه اینکه آیا واقعن تک تک این وقتایی ک میزاریم،این سوالایی ک حل میکنیم،این سختی هایی ک به خودمون میدیم؛نتیجه میده؟!
ببین مطمئنم ک اگه تلاش بکنیم حتمن نتیجشو میبینیم..ولی میدونم ک میدونی ومیفهمی ک این روزا چ حالی هست ک همچین سوالی رو میپرسم!
ودرآخر ممنون بابت وقتی ک برامون میزاریzeinab dehghani
آزمونو اره حتما بذار
ببین راجبه سوالی که پرسیدی شاید اگه اول مهر بود ممکن بود مباحثی که میخوندی یادت بره و نیاز به مروره چندین باره بود ولی با توجه به چهل روزی که پیش رو داریم تقریبا میشه گفت تک تک کارهایی که می کنی رو اکثرا یادت میمونه این دور آخر خوندن ها و تلاش های نهایی بیشتر یاد آدم میمونه مثل آخرین حرفا و کارایی که یه آدمی که رفته یه جای دور ، مثل همون اون آخریا همیشه بیشتر یاد آدم میمونه
پس به خاطر همین هرچقدر که نزدیک تر میشیم زمان مهمتر میشه و خیلی وقت ها همین روزای آخره که کلی رتبه ها رو جابه جا می کنه -
romisa
سلام
اره همه تلاشم این روزا اینه ک از هدر رفتن وقت جلوگیری کنم، چون خستگی بعد امتحانا باعث میشه ک تایم زیادی از دست بدم، تست هم حتما بیشتر کار میکنم اگه وقت کنم مخصوصا از عمومی ها
ممنون از وقتی ک گذاشتید⚘
-
Zahra Akbari 0
سلام زهراجان اون روزایی که گزارش دادی ساعت مطالعه و تعداد تست خوب بوده ولی روزایی که خوب نبوده رو اصلا گزارش ندادی
پیشنهاد من اینه که حتی اگه ساعتت خیلی کم بود بازم بنویس چون حتی اون حسی که ادم بعدش داره باعث میشه روزای بعدش بخواد جبران کنه و بهترش کنه -
@kosar-mottaghi
سلام کوثرجان
نمیخوام اصلا بهت فشار بیارم دوباره راجبه این موضوع
ولی اینکه تعداد تستهای مروری پایینه و باتوجه به روزای باقیمونده این موضوع داره منو نگران می کنه چون واقعا دوس دارم که به هدفی که داری براش تلاش می کنی برسی
البته ناگفته نماند اینی که آزمون جامع می زنی خیلی خوبه و تعداد تستت تو اون روزها هم خوبه ولی روزای دیگه باید تست مروری زد تا تو آزمون های جامع بدی پیشرفتش رو به صورت ملموس حس کرد به نظرم تست ها کافی نیست
و در آخر اینکه شاید من از دور دارم این قضیه رو می بینم و هرجور که به صلاح خودته همون کارو انجام بده