درس خواندن در تابستان
-
سلام. من دانش آموز پایه نهم هستم. و قصد دارم که در رشته ی تجربی شرکت کنم و از همین حالا میخام دروس دهم رو اساسی یاد بگیرم(چون زمان شروع مدارس سال دیگه میخام یازدهم رو بخومم) خواستم بدونم امکانش هست که یه راهنمایی در این باره کنید؟ که چطور بخونم؟
-
-
سلام. من دانش آموز پایه نهم هستم. و قصد دارم که در رشته ی تجربی شرکت کنم و از همین حالا میخام دروس دهم رو اساسی یاد بگیرم(چون زمان شروع مدارس سال دیگه میخام یازدهم رو بخومم) خواستم بدونم امکانش هست که یه راهنمایی در این باره کنید؟ که چطور بخونم؟
طوبی سیدنژاد سلام
پیشنهاد میکنم حتما برای زیست تدریس آقای ذبحی تفت رو ببینید عالیهههههههههههه
خودتون ببینید متوجه میشید
در مورد شروع کردن خب باید بگم خیلی خوبه ولی اینکه میگید سال دهم یازدهم رو میخونم این یعنی شما هنوز با مباحث آشنا نیستید که جقدر سنگین و زیاد هستن و همین که شما دهم رو تو دهم با تست زیاد حل کنید عالیه و اصلا وقت برای سال بعد نیست چون مباحث زیاده -
طوبی سیدنژاد
امیدوارم از حرفم ناراحت نشی
ولی من احساس میکنم الان خیلی جوگیر شدی
هر چیزی سر جای خودش
انشااله از سال دیگ مدارس باز میش
وخوددت میفهمی چقدر جو متسطه اول با دوم فرق داره
خیلی خیلی خیلی خیلی
اگه الان از تابستونت لذت نبری فقط حسرتشو میخوری
درس های مثل شیمی فیزیک رو تقریبا به طور جدا و خاص بررسیشون نکردی
بنظر من بهترین کار اینه ک اگ میخای از رقبا جلو بیفتی با شروع سال تحصیلی کاراتو انجام بده
و یه کار خوب ک میتونی بکنی اینه ک یه نگاهی به کتاب ریاضی نهم بندازی
خیلیا اومدن الان دوازدهم هستن و توی یه سری مسایل پایه خیلی خیلی مشکل دارن -
طوبی سیدنژاد دهم رو که خیلی بردید روهوا
ناامیدی نیست حقیقته ولی زیاد دست کم گرفتید شما سعی کن اختصاصی هارو یه پیش خوانی داشته باشی و این خوندن کاملی که عرض کردید تو ۳ماه شاید غیر ممکن باشه ((تسلط کامل))
از الان شروع کنید صفرتاصد آقای موقاری روتا یه مباحثی ببینید جزوه هاش رو تا یه جاهایی تکمیل کنید
و چندتا مبحث مهم از فیزیک و ریاضی رو انتخاب کنید شروع کنید درحد مسلط شدن با ویدیو های صفر تا صد بخونید
شیمی هم مثل فیزیک ریاضی حل میشه...مباحث حفظی رو دوران تحصیلی میشه اوکی کرد
و اما به عنوان یه پیشنهاد سعی کن زیاد فکرتو درگیر تموم کردن دهم به طور مسلط در عرض ۳ ماه ؛نکنی و خودتو اذیت نکن چون از درس ضده میشی
موفق باشید.. -
طوبی سیدنژاد
سلام من خودم میرم یازدهم
ی چیزی بهت میگم!
اولا جو گیر نشو...ی چیزی رو بدون ک باکیفیت خوندن تو رو جلو میندازه و البته تست کار کردن! نه هول هولکی ....وگرنه وقتت رو کلیییی هدر دادی.
پیشنهادی ک برات دارم اینکه که تابستون
۲ فصل اول فیزیک
۲ فصل اول ریاضی
۴ فصل اول زیست
و ۱ فصل اول شیمی
و زبان هم اگه مشکل پایه ای داری حتما برطرف کن ک اوکی شه بعدا دردسر نشه برات اگر نه برو مستقیم از درس اول دهم شروع کن.
بقیه درسا رو نمیخواد دیگه.
یادت باشه هر مبحثی خوندی تستش رو کار کنی...وگرنه هیچ!
۲ فصل رو تست کار کنی و عالی یاد بگیری! ارزش داره کل کتاب رو تمام کنی اونم بدون تست.
در ضمن حتماااا برنامه ریزی کن...حتی اگه قراره روزی ۱۰ مین هم بخونی همون رو برنامه ریزی کن...
اشتباهاتی ک خودم برای پیش خوانی داشتم... و چقد پشیمونممممم که قشنگ استفاده نکردم! فک میکردم چون پیش خوانیه دیگه به برنامه ریزی نیاز نداره..درحالی ک اشتباه کردم...
ی چیز دیگه اینکه از همی الان روش و راه خودتو پیدا کن...
مثلآ چطور زیست بخونی...چکار کنی و...
موفق باشی. -
طوبی سیدنژاد
سلام
به هیچ عنوان این جلو جلو خوندن رو پیشنهاد نمیدم
هر درسی رو سر جاش و سر سال خودش بخونین
پیش خوانی در همین حد که فصل اول کتابای تخصصی رو بخونین با الا و تمرین تشریحی و تست کار کنین
چون ادمایی رو دیدم که این کارو کردن و براشون سودی نداشت یا حتی ضررم کردن اینا و بهتون میگم
بی گدار به اب نزنید
بهترین تابستونه حالشو ببر بابا -
طوبی سیدنژاد
سلام
به هیچ عنوان این جلو جلو خوندن رو پیشنهاد نمیدم
هر درسی رو سر جاش و سر سال خودش بخونین
پیش خوانی در همین حد که فصل اول کتابای تخصصی رو بخونین با الا و تمرین تشریحی و تست کار کنین
چون ادمایی رو دیدم که این کارو کردن و براشون سودی نداشت یا حتی ضررم کردن اینا و بهتون میگم
بی گدار به اب نزنید
بهترین تابستونه حالشو ببر باباچون ادمایی رو دیدم که این کارو کردن و براشون سودی نداشت یا حتی ضررم کردن اینا و بهتون میگم
بهترین تابستونه حالشو ببر باباخیلی با این قسمت حرفتون موافقم واقعا...خودم تقریبا جزء همون دسته آدما ک گفتید بودم
..البته اصولی عمل نکردم برای همین.... فقط تابستون خودم رو هدر دادم....
-
طوبی سیدنژاد
من خودم هشتمم تو مدرسه ی تیزهوشان و از هفتم با الا آشنا شدم و کنکوری شروع کردم.به طوری که الان راه ابریشم شیمی رو هم دارم و فرسنگ دو اخراش هستم
.زیست دهم رو اخرش هستم.زیست یازدهم وسطاش
ریاضی رو فعلا هشتم و نهم رو بررسی می کنم.
فیزیک رو دهم رو تو فصل ۴ اقای یاری هستم و فیزیک یازدهم رو فصل سه هستم
تو عمومی ها هم خوب جلو رفتم.
خلاصه این که می خواین جلو برین از الان خیلی ایده خوبیه ولی باید از الان درس های علوم رو جدا کنید و حرف بقیه رو که می گن زوده اصلا گوش نکنید.ولی این که توی
کنید و باید بالا تابستون بتونی دهم رو شروع کنید و تموم کنید ممکن نیست چون یه فندانسیونی باید بدونی .من خودم چون درس های علوم رو جدا می کنن تو مدرسمون و از روی کتاب های دوره ی دوم تدریس می کنن و امتحان می گیرن توی درس ها جلو هستم .
خلاصه این که توی دو ماه اول تابستون قشنگ درس های
علومتون رو جدا جدا در زیست شیمی فیزیک و زمین بخوانید جزوه های تیزهوشان تو اینترنت هست.
ریاضی ها هم فقط هشتم و نهم رو بررسی کنید با استاد قلیچ خانی و کتاب مرشد
و بعد از مهر دهم شروع کنید به درس های دهم و با بررسی چند نمونه فیلم استاد هر درس رو انتخاب کنید
من خودم برای شیمی راه ابریشم رو پیشنهاد می کنم برای زیست صفر تا صد استاد موقاری (حذفیات اگه اذیتت کنه رجوع کن به جلسه ی صفر پایه یازده و ده)
تو فیزیک اقای یاری و تو ریاضی هم اقای لکستانی و ثابتی.من خودم تایم مطالعه ام تو تابستون ۱۳ ساعت و الان ۹ ساعته شما هم از کم شروع کنید و به بالا برید
-
اگر اصولی استفاده کنید و حرف اینو اون رو گوش نکنید ولی یه مقدار منطقی فکر کنید و طبق روش که گفتم عمل بکنید صد در صد به هدفتون می رسید
-
طوبی سیدنژاد همچنین به جای کمیت کیفیت درس خوندن رو ببر بالا و تست رو فراموش نکن
-
طوبی سیدنژاد همچنین به جای کمیت کیفیت درس خوندن رو ببر بالا و تست رو فراموش نکن
Ilya Mansouri
داداش ناموس تو الان هشتمی
بعد با راه ابریشم داری واس کنکور میخونییا ابلففففففففففففففففضل
ناموسا زخمم کردی کبود و سیاه شدم الان
بعد من ک یازدهمم دو سه ماه پیش بهم میگفتن زوده -
Ilya Mansouri
داداش ناموس تو الان هشتمی
بعد با راه ابریشم داری واس کنکور میخونییا ابلففففففففففففففففضل
ناموسا زخمم کردی کبود و سیاه شدم الان
بعد من ک یازدهمم دو سه ماه پیش بهم میگفتن زودهalireza hoseyni
://
-
طوبی سیدنژاد سلام فیزیک رو با آقای یاری می تونید برای تابستان بخونید.
و اینکه حداقل فیلم های تدریس رو می تونید ببیند. -
طوبی سیدنژاد
درس ها دیگه مثل زیست رو هم که کتاب هست برای تدریس هم بالتدريس فیلم های الا آقای موقاری می تونید پیش ببرید -
سلام نمیخوام دلسردت کنما ولی خیلی زوده این شکلی تا دوازدهم شک نکن که حالت از کتابات به هم میخوره
نمیگم درساتو نخون ولی عجله نداشته باش به اندازه کافی برای هر سال وقت داری لطفا حالتو دریاب و با استرس چهار سال بعد:/ گند نزن تو روزایی که میتونی بیشترین کیفو از زندگی ببری احتمالا این تصمیمت نتیجه انتظارات بالای مامان باباته (اینو میگم چون خودم که هفتم بودم چون تیز هوشان قبول شدم مامانم اینا جو گیر شدن یهویی تصمیم گرفتن قبل دهم همه مباحث دبیرستانی رو یاد بگیرم ولی خب الان جزوه های اون موقع رو نگاه میکنم دوس دارم خودمو خفه کنم اخه دانش اموز هفتم رو چ به فصل گرمای دهم:/ همه اینا رو به خوردم دادن بدون اینکه یه ذره بخوام خوش بگذرونم یهو سال دهم چشمو وا کردم دیدم نه تنها هیچی یادم نمونده بلکه از بقیه هم خسته ترم پس لطفا جو گیر نشو -
سلام نمیخوام دلسردت کنما ولی خیلی زوده این شکلی تا دوازدهم شک نکن که حالت از کتابات به هم میخوره
نمیگم درساتو نخون ولی عجله نداشته باش به اندازه کافی برای هر سال وقت داری لطفا حالتو دریاب و با استرس چهار سال بعد:/ گند نزن تو روزایی که میتونی بیشترین کیفو از زندگی ببری احتمالا این تصمیمت نتیجه انتظارات بالای مامان باباته (اینو میگم چون خودم که هفتم بودم چون تیز هوشان قبول شدم مامانم اینا جو گیر شدن یهویی تصمیم گرفتن قبل دهم همه مباحث دبیرستانی رو یاد بگیرم ولی خب الان جزوه های اون موقع رو نگاه میکنم دوس دارم خودمو خفه کنم اخه دانش اموز هفتم رو چ به فصل گرمای دهم:/ همه اینا رو به خوردم دادن بدون اینکه یه ذره بخوام خوش بگذرونم یهو سال دهم چشمو وا کردم دیدم نه تنها هیچی یادم نمونده بلکه از بقیه هم خسته ترم پس لطفا جو گیر نشوFatemeh Maleki
به شدتتت با حرفاتون موفقم
خیلی از بچه های ما که پایه خوب کار کردن امسال زده شدن
اینجا که داریم از هفتم و هشتم کنکوری کار کردن میبینیم
دیگه واویلا
به نظرم هر چیزی توی زمان خودش بهترین بازده رو داره -
عزیزم بنظرم الان فقط آرایه ودستور زبان و قرابت رو شرع کن
و همچنین دايره لغات زبان و ردیدینگ و گرامر ( کلا زبان) رو کار کن گلم
یا مثلا فصل های بیسیک ریاضی مثل تابع رو کار کن در همین حد
سایت آلا هم برای ادبیات استاد درجه یکی مثل استاد حسین خانی و زبان هم استاد عزتی
برای زبان هم میتونی اپلیکیشن Grammar Test و برنامه AVisions رو از گوگل پلی دانلود کن به دردت میخوره -
نمیگم درساتو نخون ولی عجله نداشته باش به اندازه کافی برای هر سال وقت داری لطفا حالتو دریاب و با استرس چهار سال بعد:/ گند نزن تو روزایی که میتونی بیشترین کیفو از زندگی ببری احتمالا این تصمیمت نتیجه انتظارات بالای مامان باباته (اینو میگم چون خودم که هفتم بودم چون تیز هوشان قبول شدم مامانم اینا جو گیر شدن یهویی تصمیم گرفتن قبل دهم همه مباحث دبیرستانی رو یاد بگیرم ولی خب الان جزوه های اون موقع رو نگاه میکنم دوس دارم خودمو خفه کنم اخه دانش اموز هفتم رو چ به فصل گرمای دهم:/ همه اینا رو به خوردم دادن بدون اینکه یه ذره بخوام خوش بگذرونم یهو سال دهم چشمو وا کردم دیدم نه تنها هیچی یادم نمونده بلکه از بقیه هم خسته ترم پس لطفا جو گیر نشوFatemeh Maleki چون منشن نکردی نفهمیدم منظورت کیه ولی اگه منم و کسی که تاپیک رو زده نیست خب باید بگم اصلا به پدر و مادرم مربوط نمی شه.این کاملا خواست خودمو و برناممه که اینجا نمی تونم توضیح بدم.
اگه کسی رو می شناسی که زده شده همون طور که گفتی کسی هست که با جو گیری پدر و مادر این کار رو کرده.
و خودش نخواسته و همین طوری کار سال های بعد رو پیش برده.در صورتی که من برنامه ی خیلی مشخصی دارم
ثانیا من حتی اگه الان هم کار نکنم خیلی تو کارام جلو هستم -
نمیگم درساتو نخون ولی عجله نداشته باش به اندازه کافی برای هر سال وقت داری لطفا حالتو دریاب و با استرس چهار سال بعد:/ گند نزن تو روزایی که میتونی بیشترین کیفو از زندگی ببری احتمالا این تصمیمت نتیجه انتظارات بالای مامان باباته (اینو میگم چون خودم که هفتم بودم چون تیز هوشان قبول شدم مامانم اینا جو گیر شدن یهویی تصمیم گرفتن قبل دهم همه مباحث دبیرستانی رو یاد بگیرم ولی خب الان جزوه های اون موقع رو نگاه میکنم دوس دارم خودمو خفه کنم اخه دانش اموز هفتم رو چ به فصل گرمای دهم:/ همه اینا رو به خوردم دادن بدون اینکه یه ذره بخوام خوش بگذرونم یهو سال دهم چشمو وا کردم دیدم نه تنها هیچی یادم نمونده بلکه از بقیه هم خسته ترم پس لطفا جو گیر نشوFatemeh Maleki در درس خواندن در تابستان گفته است:
شاید اگه علاقه ای باشه بدون شک این اتفاق نمیوفته و یه جورایی باعث موفقیت هم میشه...