Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. بررسی هفتگی گزارش ها
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

بررسی هفتگی گزارش ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
532 دیدگاه‌ها 34 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M Mr.Amir1

romisa
    باشه حتما
    تست میزنم ولی خب غلط میزنم مجبور میشم برگردم رو همون خوندن
    فکر کنم بهتره تا یه مدت تست آموزشی بزنم

romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Amir 6 افرین تست اموزشی بزن الان وقت اموزشی زدنه
    اشکال نداره غلط بزنی مهم اینه که فقط یاد بگیری و بتونی دوباره خودت سوال رو از اول حل کنی و به جواب درست برسی ولی تست حتما باید تو برنامت باشه ها

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • romisaR romisa

@sania-andiravan عزیزم به نظر من برای ریاضی فصل به فصل پیش برو مثلا تابع دهم ویازدهم رو کنار هم بخون
      تو زیست سعی کن مباحث مرتبط با هم روپشت سر هم بخونی
      تو بقیه درسها میتونی اول دهم بخونی بعد یازدهم یا حتی فصل به فصل پیش بری

S آفلاین
      S آفلاین
      Succinate

romisa
      آها متوجه شدم مرسی❤️

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • دریا دریایید دریا دریایی

romisa
        ممنون سارا ❤ دیگه فقط یه ماه مونده
        امیدوارم تمام شه دیگه هیج وقت هیچ وقتتتتت نخوام دوباره تجربه اش کنم

romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa

دریا دریایی ان شاءالله از این سی روز به اندازه چن ماه استفاده ببری🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • S Succinate

romisa
          ممنون از راهنماییت عزیزم😁❤️

romisaR آفلاین
          romisaR آفلاین
          romisa

@sania-andiravan خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • romisaR romisa

Amir 6 افرین تست اموزشی بزن الان وقت اموزشی زدنه
            اشکال نداره غلط بزنی مهم اینه که فقط یاد بگیری و بتونی دوباره خودت سوال رو از اول حل کنی و به جواب درست برسی ولی تست حتما باید تو برنامت باشه ها

M آفلاین
            M آفلاین
            Mr.Amir1

romisa
            باشه حتما تو برنامه فردا میزارمش
            امروزم تو برنامم تست دارم
            بازم ممنون ازتون🌹

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • M Mr.Amir1

romisa
              باشه حتما تو برنامه فردا میزارمش
              امروزم تو برنامم تست دارم
              بازم ممنون ازتون🌹

romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

Amir 6 خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • romisaR آفلاین
                romisaR آفلاین
                romisa

Saleh Esmaily
                ای وای شما دیگه چرا!
                می دونم خستگی هست ولی یه بخشیش میتونه تله های ذهنی باشه
                به همه ی راهی که تا الان اومدین و هدفی که داشتین فکر کنین به همه ی این مباحثی که خوندین و نیاز به مرور و جمع بندی آخرداره
                الان وقت سرعت گرفتن و نتیجه رو خیلی بهتر کردنه الان وقت برداشت محصولیه که کاشتین

Saleh EsmailyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • romisaR آفلاین
                  romisaR آفلاین
                  romisa

@Infinitie-A
                  سلام
                  براساس یه روز نمیشه قضاوت کرد
                  ولی یکشنبه در کل خوب بوده
                  اینطوری نشه که فقط روزهایی که خوب مطالعه می کنی گزارش بدیا حواسم هست
                  اون تست های قوت روزانه خیلی فوق العادس امیدوارم پیوسته بخونیشون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • romisaR romisa

Zahra Akbari 0
                    سلام افرین برای اینکه روی غلتک بیوفتی از چیزایی شروع کردی که دوسشون داشتی انتخاب هوشمندانه ای بود بعد کم کم سعی کردی درسای دیگه رو هم بیاری
                    ولی سعی نکن اینطوری بذاری که یه روز فقط عمومی یه روز فقط اختصاصی که این کلا اشتباهه
                    ببین الان که برگشتی به درس خوندن , دیگه اجازه نده که بیای پایین!
                    دیگه تک درس خوندن و کم خوندن رو کمرنگش کن و واقعا ببر بالا
                    الان وقت جبرانه و غلتکت رو حفظ کردی و الان دیگه اصلا فرصتی برای اتلاف وقت و اهمال کاری نیست

Zahra Akbari 0Z آفلاین
                    Zahra Akbari 0Z آفلاین
                    Zahra Akbari 0
                    دانش آموزان آلاء

romisa
                    سلام ممنون از بررسی تون ،
                    فقط یه مشکلی ک دارم اینه ک ،از صبح که میخوام شروع کنم ب درس خوندن ،ب خودم میگم تلاشتو بکن ک تا ساعت ۱۱شب،۱۲ساعت خونده باشی با فلان تعداد تست ،اما اونقدر در طول روز خسته و کلافه میشم که اخر شب بیشتر از ۸_۹ ساعت نخوندم ،واسه همین انگیزم اومده پایین ،انگاری نمیتونم از همه انرژی و توانم استفاده کنم 😔

0
                    • romisaR romisa

سارا M 0
                      سلام افرین بهتر شده
                      سعی کن روزی رو صفر نذاری حتی شده شبش چن ساعت بخونی بهتر از اینه که صفر بمونه
                      سارا یه برنامه ریزی منظم میخوام که برای خودت بنویسی به صورت هفتگی
                      فایل های مشاوره ای خیلی حس می کنم تو خیلی از زمینه ها از الان بهت کمک می کنه
                      تو برنامه ای که می ریزی هم یه زمان پیش بینی شده تعیین کن هم مشخص کن هر روز هفته قراره چه مباحثی از چه درس هایی بخونی
                      وخودت رو پایبند اجرای اون برنامه کن
                      پتانسیل اینکه بالا بخونی رو داری
                      اگه از الان با برنامه پیش بری خیلی خوب میشه

سارا M 0س آفلاین
                      سارا M 0س آفلاین
                      سارا M 0
                      خیرین کوچک دریا دل

romisa
                      سلام رومیسا جان،اول اینکه بابت بررسی و وقتی ک گذاشتید خیلی خیلی ممنونم💙
                      چشم حتما
                      موافقم ک با نوشتن برنامه ریزی خیلی بهتر میتونم عمل کنم.
                      راستش فعلا بر اساس یک برنامه کلی عمل نمیکنم، و از شب قبل برنامه می ریزم...چون دوران امتحانات هست....ولی تا زمانی ک امتحاناتم تمام شه سعی میکنم هر درسی ک امتحان دارم تست هم ازش حل کنم
                      و حداقل تا حدودی از لحاظ تست ببندنمشون حالا چه ۱ درس یا چند مبحث و بعد امتحانا دیگه روی برنامه خودم متمرکز شم.
                      چشم حتما👌 بازم ممنون🌹

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                      پس رهاش کن بره؛)

0
                      • romisaR romisa

zeinab dehghani
                        سلام زینب جان
                        بعضی روزا تنوع درست خیلی بهتر شده
                        ولی اینو درنظر بگیر میتونی بالا بخونی اما دلیل اینکه کمتر میشه چیه
                        این همه تلاشی که تا الان برای کنکور کردی هرچقدر خوندی و نخوندی فقط قراره تو همین روزای اخر مشخص شه همین روزای اخره که دانشگاهت رو مشخص می کنه که شریف و امیرکبیر باشه یا جای دیگه
                        همین مرورهای اخره که ورق رو برمیگردونه
                        ازت انتظار دارم روزای اخر با تلاش بیشتری ادامه بدی و اهمیت این روزا رو بیشتر درک کنی و قدر هر ثانیش رو بیشتر بدونی
                        ببین نمیگم عملکردت بده و اینا که اصلا اینطور نیست میخوام بگم بیشتر از اینا هم ظرفیتشو داری ولی یه جاهایی واقعا اتلاف وقت احساس میشه تو برنامت مثلا 5 ساعت و 7 ساعت و .....!وقتی ظرفیتش رو داری استفاده کن عزیز من که فردا رفتی دانشگاه نگی این جایگاه من نیست و من باید فلان جا باشم!

zeinab dehghaniZ آفلاین
                        zeinab dehghaniZ آفلاین
                        zeinab dehghani

romisa
                        سلام ساراجان
                        ان شاءالله بیشتر تلاش میکنم....این روزای آخر ورق رو برمیگردونه(:
                        حتما به حرفات عمل میکنم و از ظرفیتم بیشترین بهره رو میبرم...
                        راستی!
                        خیلی ممنون ک برامون وقت میزاری💫 💙

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

1
                        • romisaR romisa

Saleh Esmaily
                          ای وای شما دیگه چرا!
                          می دونم خستگی هست ولی یه بخشیش میتونه تله های ذهنی باشه
                          به همه ی راهی که تا الان اومدین و هدفی که داشتین فکر کنین به همه ی این مباحثی که خوندین و نیاز به مرور و جمع بندی آخرداره
                          الان وقت سرعت گرفتن و نتیجه رو خیلی بهتر کردنه الان وقت برداشت محصولیه که کاشتین

Saleh EsmailyS آفلاین
                          Saleh EsmailyS آفلاین
                          Saleh Esmaily

romisa اخه از موقعی که نهایی شرو شد مریض شدم و ساعت مطالعم تقریبا به صفر رسید و کلی وقتم هدر رف و انگیزمو ب کل از دست دادم ولی دوباره انشاالله شرو کردم تا ببینیم خدا چی میخواد یا میشه یا نمیشه دیگ!🚶‍♂️

0
                          • romisaR romisa

Niki Finn
                            سلام نیکی عزیزم
                            جزئیات زیادی ننوشته بودی
                            می دونم خسته امتحاناتی ولی اگه همین یک ماه باقیمونده رو با توان بیشتری مطالعه کنی همه ی اون زحماتی که از مهر برای کنکور کشیدی همه ی تست هایی که زدی و کارهایی که کردی همش بستگی به همین روزای باقیمونده داره هی اون هدف اصلی که تو ذهنت داشتی رو مرور کن و سعی کن با جذاب تر کردن مطالعه با هر روشی که بلدی بیشتر و بهتر بخونی واقعا نیازه که بهتر بشه

Niki FinnN آفلاین
                            Niki FinnN آفلاین
                            Niki Finn

romisa سلام. بله چون احساس می کردم مطالعم مثل قبلا نیست یکم بی حوصله گزارش کار می دادم. حق با شماست، الان که امتحانای سختو تقریبا پشت سر گذاشتم تمام سعیمو می کنم خیلی بهتر کار کنم و اجازه ندم امتحانات انرژیمو بگیرن. خیلی ازتون ممنونم💕

1
                            • romisaR romisa

@kosar-mottaghi به یکی تو خونه بسپر بیدارت کنن

kosariK آفلاین
                              kosariK آفلاین
                              kosari

romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

@kosar-mottaghi به یکی تو خونه بسپر بیدارت کنن

مشکل اینه اون موقع همه خوابن😐😐

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • romisaR romisa

@kosar-mottaghi
                                سلام کوثرجان
                                خوب بوده ولی مورد قبول نیست من حس می کنم قبلا بهتر عمل می کردی الان همه برنامه بیشتر فیلمه پس خودمون کی قراره به ذهنمون فشار بیاریم برای مرور؟
                                اینکه آزمون میزنی خیلی خوبه از نقاط قوتته و لازمه ولی کافی نیست

kosariK آفلاین
                                kosariK آفلاین
                                kosari

romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

@kosar-mottaghi
                                سلام کوثرجان
                                خوب بوده ولی مورد قبول نیست من حس می کنم قبلا بهتر عمل می کردی الان همه برنامه بیشتر فیلمه پس خودمون کی قراره به ذهنمون فشار بیاریم برای مرور؟
                                اینکه آزمون میزنی خیلی خوبه از نقاط قوتته و لازمه ولی کافی نیست

سلاممم
                                رومیسایی😍
                                نه این نیس که میشینم فقط فیلم میبینم(این فایده نمیکنه🙄)،اول خودم تستها رو میزنم بعد اونایی که غلط بودن یا نتونستم حل کنم میرم فیلم مبینم😊(منظورم از فیلم اینه)
                                مثلا زیست خودم مرور میکنم،شیمی همین طور میخونم بعد تست های آرش میزنم برای تحلیلشون میرم فیلم میبینم برای بقیه هم همین طور😃

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

0
                                • Zahra Akbari 0Z Zahra Akbari 0

romisa
                                  سلام ممنون از بررسی تون ،
                                  فقط یه مشکلی ک دارم اینه ک ،از صبح که میخوام شروع کنم ب درس خوندن ،ب خودم میگم تلاشتو بکن ک تا ساعت ۱۱شب،۱۲ساعت خونده باشی با فلان تعداد تست ،اما اونقدر در طول روز خسته و کلافه میشم که اخر شب بیشتر از ۸_۹ ساعت نخوندم ،واسه همین انگیزم اومده پایین ،انگاری نمیتونم از همه انرژی و توانم استفاده کنم 😔

romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

Zahra Akbari 0
                                  سلام عزیزم بین اجرای برنامه استراحت میذاری؟

Zahra Akbari 0Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • سارا M 0س سارا M 0

romisa
                                    سلام رومیسا جان،اول اینکه بابت بررسی و وقتی ک گذاشتید خیلی خیلی ممنونم💙
                                    چشم حتما
                                    موافقم ک با نوشتن برنامه ریزی خیلی بهتر میتونم عمل کنم.
                                    راستش فعلا بر اساس یک برنامه کلی عمل نمیکنم، و از شب قبل برنامه می ریزم...چون دوران امتحانات هست....ولی تا زمانی ک امتحاناتم تمام شه سعی میکنم هر درسی ک امتحان دارم تست هم ازش حل کنم
                                    و حداقل تا حدودی از لحاظ تست ببندنمشون حالا چه ۱ درس یا چند مبحث و بعد امتحانا دیگه روی برنامه خودم متمرکز شم.
                                    چشم حتما👌 بازم ممنون🌹

romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

سارا M 0 سلام خوبه👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • zeinab dehghaniZ zeinab dehghani

romisa
                                      سلام ساراجان
                                      ان شاءالله بیشتر تلاش میکنم....این روزای آخر ورق رو برمیگردونه(:
                                      حتما به حرفات عمل میکنم و از ظرفیتم بیشترین بهره رو میبرم...
                                      راستی!
                                      خیلی ممنون ک برامون وقت میزاری💫 💙

romisaR آفلاین
                                      romisaR آفلاین
                                      romisa

zeinab dehghani انشاءالله
                                      خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Saleh EsmailyS Saleh Esmaily

romisa اخه از موقعی که نهایی شرو شد مریض شدم و ساعت مطالعم تقریبا به صفر رسید و کلی وقتم هدر رف و انگیزمو ب کل از دست دادم ولی دوباره انشاالله شرو کردم تا ببینیم خدا چی میخواد یا میشه یا نمیشه دیگ!🚶‍♂️

romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

Saleh Esmaily ببین با تلاشی ک تا الان داشتی حتما میشه ولی اینکه چجوری میشه و چه مدلی میشه از اینجا به بعدش فقط به خودت بستگی داره

Saleh EsmailyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Niki FinnN Niki Finn

romisa سلام. بله چون احساس می کردم مطالعم مثل قبلا نیست یکم بی حوصله گزارش کار می دادم. حق با شماست، الان که امتحانای سختو تقریبا پشت سر گذاشتم تمام سعیمو می کنم خیلی بهتر کار کنم و اجازه ندم امتحانات انرژیمو بگیرن. خیلی ازتون ممنونم💕

romisaR آفلاین
                                          romisaR آفلاین
                                          romisa

Niki Finn ان شاءالله👌
                                          خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 15
                                          • 16
                                          • 17
                                          • 18
                                          • 19
                                          • 26
                                          • 27
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه