☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
zakiyehhoseini در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سجاد96 خیلی خوبه بهترم میشه ماشالله ی شروع انفجاری دارین
خخخخخ مرسی ،ولی خیلی وقته شروع کردم ،بله حتما بهتر میشه بله
شما چیکار کردین ،ميخواين گزارش بدین ?
سجاد96 بله امروز که ازمون بودم.ازفرداشب حتما اگه اومدم میزارم.
-
گزارش عملکرد (؟؟؟؟) امروز 6 مرداد :
امروز تو 4 ساعت اول زیست تست میزدم فقط تونستم 60 تا بزنم اونم تست معمولی - فهمیدم اصلا تمرکز ندارم و خسته ام و حالم از لحاظ روحی داغونه .
تصمیم گرفتم امروز فقط تفریح کنم فیلم دیدم - خوابیدم - اهنگ شاد گوش کردم-در حقیقت یه چن ساعتی برا خودم زندگی کردم .
پس شد امروز: 4 ساعت تست زیست فصل 6 دوم جمع تست: 60.
فردا ساعت 10 قرار مشاوره دارم با مشاورم و قراره برنامه کلی بدن برا دو ماه بعدی ... فک کنم از فردا سرمون حسابی شلوغ میشه ... چون برنامه احتمالا سنگین بدن...ولی کنارش حتما میگم یه چن ساعتی وقت بدن خودم refresh روحی بشم . مرسی
AHP
mohammadhassan
رد کنین بیادسجاد96 عمو جواد من و تو از لحاظ فلسفی یه تله پاتی ای باهم داریم ...
امروز رو که بگیم من یه 3 ساعت و خورده ای شیمی خوندم, برنامه داشتم بشینم تست سراسری و اینجور چیزا هم بزنم اما دیگه میدونی دیگه ... حسش نبود!!
جالبه بدونید که با نمایندگی گاج اینجا گپ و گفت دارم میخوام برم یه مشت کتاب گاج (تست و اینا) بردارم بشینم تست بزنم...
کتابهای گاج بطور کلی خوب هسش؟ بنظرتون کدوم سریش رو بردارم؟ -
سجاد96 عمو جواد من و تو از لحاظ فلسفی یه تله پاتی ای باهم داریم ...
امروز رو که بگیم من یه 3 ساعت و خورده ای شیمی خوندم, برنامه داشتم بشینم تست سراسری و اینجور چیزا هم بزنم اما دیگه میدونی دیگه ... حسش نبود!!
جالبه بدونید که با نمایندگی گاج اینجا گپ و گفت دارم میخوام برم یه مشت کتاب گاج (تست و اینا) بردارم بشینم تست بزنم...
کتابهای گاج بطور کلی خوب هسش؟ بنظرتون کدوم سریش رو بردارم؟ -
@mahdis127 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
AHP شرمنده دخالت میکنم ،بعضی اختصاصیاش خیلی عالی نیستن مثلا دیفرانسیل الگو بهتره
خب در حقیقتش پول نمیخوام پاش بدم
به خاطر همین میگم میخوام برم نمایندگی ... میرم یکی دوتایی کتاب برمیدارم میزنم میام خونه ...
-
کتابهای گاج بطور کلی خوب هسش؟ بنظرتون کدوم سریش رو بردارم؟AHP در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
کتابهای گاج بطور کلی خوب هسش؟ بنظرتون کدوم سریش رو بردارم؟AHP والا راسش نمیدونم - چون تنها کتاب گاجی که استفاده کردم فیزیک 2 میکرو بوده - ولی برا خیلی درسا -خیلی هاا پرسمان دارم-به تو هم پیشنهاد میکنم پرسمان رو حتما داشته باشی -چون مفهوم درس رو کاملا جا میندازه -به زبان ساده.
حالا ممکنه تو مفهوم رو بلد باشی و اینا که خوبه ولی اگه دیدی مفهوم یه درس مشکل داری پرسمان بگیر-یادم میاد زمانی که مدرسه میرفتم کتاب کار گاج میخریدم بکوب از اول تمام تمرینارو قبل معلم حل میکردم-اونقد حرفه ای شده بودم سوالایی که معلم پای تخته طرح میکرد رو قبلا پیش بینی میکردم اونا هم درست در میاومدن خخخخ
خلاصه اینا خوبن: پرسمان و کتاب کار
فک کنم کتابای کار گاج یا تولید نمیشن یا کم تولید میشن ولی نظرم اینه که بهتره از یه جایی گیر بیاری چون خیلی مفیدن
از طرفی چون پایه هستی باید بیشتر رو مفهوم کار کنی که کتابای کار خیلی خوبن ولی باید تست هم زیاد بزنی کنارش.
سوالی بود من در خدمتم -
سجاد96
سجاد جان من فردا بکوب در رقابتم با تو ... بینم کی حرفی واسه گفتن داره
فردا آخر شبی منتظرم ها!!AHP در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سجاد96
سجاد جان من فردا بکوب در رقابتم با تو ... بینم کی حرفی واسه گفتن داره
فردا آخر شبی منتظرم ها!!به جان خودم به مشاور میگم یه برنامه بده فول تایم فقط برا اینکه رو تو یکی کم شه خخخخخ
شوخی کردم من با 4 ساعت مطالعه هم به تو میرسم >_<
چیه ؟ راست میگم خب میانگین 4-5 مطالعه داری جانم
-
خب بريم
امروز رفتم پیش مشاورم ،برنامه ریزی کرديم برا 1.5 ماه بعد خخخخهدف گزاری کردیم کدوم رتبه و یه سری اطلاعات دیگه
خب ،اینم امروز 7 مرداد ،از ساعت 14 :
مطالعه تناوب شیمی
تست عربی
تست دینی
کل ساعت مطالعه : حدود 6 ساعت پ.ن : عذر میخوام این 5 ساعته ،اشتباه نوشتمتایم کلی برنامه 10.45 ساعته چون نميخوايم فشار زیاد بیاد .
خیلی خوبه ،هر شب ساعت 8 درس تمومه و بعدش باشگاه ميرم تا 10 بعدش میام زندگی ميکنم برا خودم و تو. خودمم .عالیه
بريم برا هدف ⊙
-
سجاد96 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
ای بابا ... من سال دیگه کنکور ندارم ها!
هی من رو تگ میکنه
عمو سجاد موفق باشی ... هدفت مستقیم آکسفورد بریتانیا!! -
هی من رو تگ میکنه
عمو سجاد موفق باشی ... هدفت مستقیم آکسفورد بریتانیا!!AHP در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
هی من رو تگ میکنه
عمو سجاد موفق باشی ... هدفت مستقیم آکسفورد بریتانیا!!آها ببخشید یادم نبود
-
عملکرد امروز 9 مرداد خاک تو سرم واقعا:
جمع ساعت مطالعه 5-6 ساعت
مطالعه مولکول زیستی
مطالعه حرکت شناسی
مطالعه مروری قدر مطلق + 5 تست خخخخخخخح
تمام .ینی هیچی دیگه رسما انصراف میدادم امروز بهتر بود .
دلایل : خرید برا خونه ،کمک کردن یه زبان یکی ،ثبت نام باشگاه ،مشاوره روانشناسی ( این خیلی طول کشید )
فردا ببینیم چی میشه
امروز روز پر انرژی بود ولی من نتونستم خوب ازش استفاده کنم ،فردا سعی میکنم جبران کنم .
فردا باید بشه : 10 ساعت مطالعه
2 ساعت فوتسال
1 ساعت مطالعه کتاب تونی رابینز ( احساسات و آرزوهای رویایی ) ( بهترین کتابه واقعا ) تونی میگه بجای انتظار برا دیگران خودتون پا به میدان بذاريد ،جمله سنگينيه ،باید روش فکر کرد .... -
خب بريم
امروز رفتم پیش مشاورم ،برنامه ریزی کرديم برا 1.5 ماه بعد خخخخهدف گزاری کردیم کدوم رتبه و یه سری اطلاعات دیگه
خب ،اینم امروز 7 مرداد ،از ساعت 14 :
مطالعه تناوب شیمی
تست عربی
تست دینی
کل ساعت مطالعه : حدود 6 ساعت پ.ن : عذر میخوام این 5 ساعته ،اشتباه نوشتمتایم کلی برنامه 10.45 ساعته چون نميخوايم فشار زیاد بیاد .
خیلی خوبه ،هر شب ساعت 8 درس تمومه و بعدش باشگاه ميرم تا 10 بعدش میام زندگی ميکنم برا خودم و تو. خودمم .عالیه
بريم برا هدف ⊙
سجاد96
چ برنامه خوبی -
خب بریم سراغ گزارش عملکرد -قبلش عذر میخوام برا وقفه ای که پیش اومد.... خواهشا دیگه ازم نخواین گزارش دیروز و پریروزو بدم -خوندم و معمولی بود کیفیت.
خب گزارش عملکرد امروز پنج شنبه 12 مرداد فک کنم:
جمع ساعت مطالعه : 10.45 ساعت
خلاصه گزارش : ترکاندن دروس توسط سجاد+ترکاندن سجاد توسط مربیمطالعه بافت زیست کل فصل کاملا مفهومی
تکمیل مطالعه تناوبی شیمی کل فصل کاملا مفهومی و مسلط
مطالعه جز صحیح مفهومی + تست پوششی قدر مطلق (دارم مسلط میشم)
مطالعه درس 2 ادبیات 2 + مطالعه جامد و مشتقامروز رفتم باشگاه که رفته بود جای جدید... خوشم اومد خیلی توپه - رفتم پیش مربی گفتم شروع کنیم ... گفت سجاد امروز 500 طناب باید بری (300 تا طناب معمولی + 200 تا روی وزنه) + 300 تا یه حرکت بود با چوب که برا چربی دور شکم بود یادم رفته اسمش + تردمیل + دوچرخه+ 30 تا سیم کش زیر بغل
اخری گفته بود 60 تا باید بری ولی نا نداشتم برم چون دیروزم فوتسال دروازه بان بودم دستم دیگه کار نمیکرد... دیروزم تا میتونستم گل خوردم چون نه دفاعی بود نه چیزی خخخخخ - من نهایت تلاشمو کردم خیلی توپ گرفتم و همه تشویق میکردن ولی فجیع باختیم خخخخ اشکالی نداره.
دیروز چهارشنبه هم برا روز جمعه برنامه ریختم فقط برم کیف دنیا رو بکنم و درس نداریم تو برنامه.
انرژی : 9999999999999999999999999999999
-
امروز 13 مرداد:
ازمون زیست الا-20 سوال ,درصد کل : 58% (به دلیل عدم تمرکز و به دلیل پر استرس بودن محیط نتونستم خوب فکر کنم و سوالای ساده رو هم نتونستم جواب بدم -تا 90% میشد بزنم)
هدف گذاری ازمون اینده: 60%
مطالعه امروز: هیچی فقط تفریح و بازیابی انرژی و کمی هم تمرکز و فکر کردن.
از فردا بکوب میخونم.
مرسی -
امروز 13 مرداد:
ازمون زیست الا-20 سوال ,درصد کل : 58% (به دلیل عدم تمرکز و به دلیل پر استرس بودن محیط نتونستم خوب فکر کنم و سوالای ساده رو هم نتونستم جواب بدم -تا 90% میشد بزنم)
هدف گذاری ازمون اینده: 60%
مطالعه امروز: هیچی فقط تفریح و بازیابی انرژی و کمی هم تمرکز و فکر کردن.
از فردا بکوب میخونم.
مرسیسجاد96
عشقولییییی...
گفتم بیام یه همتی کنم یه مشت ببافم و برم!!
امروز نشستم یه مدتی زیست گیاهی تستیدم... یه 100تایی شد ...
البته من هر موقع تست میزنم, کنارش رو یه برگه A4 تا میتونم نکته استخراج میکنم ...
گفتم برای وقت تفریح چیکار کنم ... یه مشت زنگ به رفقا زدم, بدون استثنا میگفتن باو حوصلم پوووکیده!!!
گفتم یه جوری سرگرم کنم خودمو ... نشستم ژنتیک خوندم یه مشت تست زدم و مباحثش رو خوندم (سال 11 ام نداریم ژنتیک مندلی!!) آره دیگه کیف داد!
وضعیتیه هااا ... ژنتیک مندلی و قوانین مندل و عندل و اوندل و ایندل و اینا رو همش میخوان تو 12 ام بهمون مچاله کنن!!!