IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
تناقض هورنری
-
سلام
دوستان توی یکی از تست های راه ابریشم، یک همچین صورت سوالی بود برای ساده کاری کردن
من به روش (۱)، همون لحظه تقسیم هورنری رو رفتم و جواب شد (منفی x به توان ۳ منهای ۱)
اما آقای ثابتی اومدن صورت و مخرج رو در یک منفی ضرب کردن ( که طبیعتاً هیچ تغییری در اصل و جواب مسئله به وجود نمیاد) بعد که تقسیم هورنری کردن جواب دقیقا قرینه جواب من بود. یعنی با ضرب منفی یک در صورت و مخرج جواب به طور کامل قرینه شد انگار که جواب رو بدست آوردیم بعد یه منفی توش ضرب کردیم. خیلی برام عجیب بود، چون ما مسئله رو که عوض نکردیم اما اینجا دوتا جواب گرفتیم
ریاضی کارای حرفه ای بیایید جواب بدید ببینم مشکل کجاست! -
erfan javaheri بعید می دونم، می دونی چرا؟
یه وقت هست ما دیگه کسر نداریم
عملا می خوایم یه چند جمله ای رو تجزیه کنیم و عامل هاش رو اونور بنویسیم
حالا اگه بیشترین توان x ، علامتش منفی باشه، دیگه کسر نداریم که بخواهیم صورت مخرج منفی ضرب کنیم
با این استدلال تقسیم هورنری یه چیز ناقصی بحساب میاد -
erfan javaheri اره درست می گی ولی خب توی تقسیم که خطای محاسباتی نبوده
پس مشکل کجاست؟ -
erfan javaheri ندیگه نمی شه که
چند تا x امتحان کن -
erfan javaheri بعد مگه آقا ثابتی کم سوتی داده تاحالا که می گی بی خود ضربدر نکرده؟
-
-
Hooman Ghasemi
بالاخره که باید تقسیم هورنری جواب بده
الان چرا اینطوری می شه؟
محاسبات هورنری نمی دونم کجاش اشکال داره -
erfan javaheri متوجه نشدم
-
erfan javaheri الان این واقعا قانونه؟