تناقض هورنری
-
سلام
دوستان توی یکی از تست های راه ابریشم، یک همچین صورت سوالی بود برای ساده کاری کردن
من به روش (۱)، همون لحظه تقسیم هورنری رو رفتم و جواب شد (منفی x به توان ۳ منهای ۱)
اما آقای ثابتی اومدن صورت و مخرج رو در یک منفی ضرب کردن ( که طبیعتاً هیچ تغییری در اصل و جواب مسئله به وجود نمیاد) بعد که تقسیم هورنری کردن جواب دقیقا قرینه جواب من بود. یعنی با ضرب منفی یک در صورت و مخرج جواب به طور کامل قرینه شد انگار که جواب رو بدست آوردیم بعد یه منفی توش ضرب کردیم. خیلی برام عجیب بود، چون ما مسئله رو که عوض نکردیم اما اینجا دوتا جواب گرفتیم
ریاضی کارای حرفه ای بیایید جواب بدید ببینم مشکل کجاست! -
سلام
دوستان توی یکی از تست های راه ابریشم، یک همچین صورت سوالی بود برای ساده کاری کردن
من به روش (۱)، همون لحظه تقسیم هورنری رو رفتم و جواب شد (منفی x به توان ۳ منهای ۱)
اما آقای ثابتی اومدن صورت و مخرج رو در یک منفی ضرب کردن ( که طبیعتاً هیچ تغییری در اصل و جواب مسئله به وجود نمیاد) بعد که تقسیم هورنری کردن جواب دقیقا قرینه جواب من بود. یعنی با ضرب منفی یک در صورت و مخرج جواب به طور کامل قرینه شد انگار که جواب رو بدست آوردیم بعد یه منفی توش ضرب کردیم. خیلی برام عجیب بود، چون ما مسئله رو که عوض نکردیم اما اینجا دوتا جواب گرفتیم
ریاضی کارای حرفه ای بیایید جواب بدید ببینم مشکل کجاست!علی طاهری شاید عبارت بدست اومده با قرینه اش برابره
-
علی طاهری که در صورت اینکه دو عبارت 0 باشن معنی میده
-
علی طاهری البته جواب اولی سوتی چون x=0 بزاریم جواب بدست نمیاد
-
علی طاهری ببین اقا ثابتی بیخود ضبدر این عبارت نکرده برا هورنر باید بیشترین توان مثبت باشه حس میکنم وگرنه روش غلطی میشه حس من اینه
-
علی طاهری ببین اقا ثابتی بیخود ضبدر این عبارت نکرده برا هورنر باید بیشترین توان مثبت باشه حس میکنم وگرنه روش غلطی میشه حس من اینه
erfan javaheri بعید می دونم، می دونی چرا؟
یه وقت هست ما دیگه کسر نداریم
عملا می خوایم یه چند جمله ای رو تجزیه کنیم و عامل هاش رو اونور بنویسیم
حالا اگه بیشترین توان x ، علامتش منفی باشه، دیگه کسر نداریم که بخواهیم صورت مخرج منفی ضرب کنیم
با این استدلال تقسیم هورنری یه چیز ناقصی بحساب میاد -
علی طاهری البته جواب اولی سوتی چون x=0 بزاریم جواب بدست نمیاد
erfan javaheri اره درست می گی ولی خب توی تقسیم که خطای محاسباتی نبوده
پس مشکل کجاست؟ -
علی طاهری شاید عبارت بدست اومده با قرینه اش برابره
erfan javaheri ندیگه نمی شه که
چند تا x امتحان کن -
erfan javaheri بعد مگه آقا ثابتی کم سوتی داده تاحالا که می گی بی خود ضربدر نکرده؟
-
erfan javaheri بعد مگه آقا ثابتی کم سوتی داده تاحالا که می گی بی خود ضربدر نکرده؟
علی طاهری اوراوکا ببین پایین منفی 1 نباید منفی 1 بزاری برای اعداد مثبت باید خودشون بزاری ولی اعداد منفی باید قرینشون بزاری پایین
-
-
Hooman Ghasemi
بالاخره که باید تقسیم هورنری جواب بده
الان چرا اینطوری می شه؟
محاسبات هورنری نمی دونم کجاش اشکال داره -
علی طاهری اوراوکا ببین پایین منفی 1 نباید منفی 1 بزاری برای اعداد مثبت باید خودشون بزاری ولی اعداد منفی باید قرینشون بزاری پایین
erfan javaheri متوجه نشدم
-
erfan javaheri متوجه نشدم
علی طاهری ببین زیر منفی 1 مثبت 1 بزار خودشو نزار
-
علی طاهری ببین زیر منفی 1 مثبت 1 بزار خودشو نزار
erfan javaheri الان این واقعا قانونه؟
-
علی طاهری قانون که هست ببین اون ضریبه هست پایین بیشترین توان میزاریم اون باید چک کنیم
-
علی طاهری البته نه این قانون هم فیل شد
-
علی طاهری اقا رب کلام ضریب منفی پشت بیشترین توان مثبت کن بعد هورنر برو تنها راه همینه