قرابت معنایی
-
سلام بچهها چیکار کنم تا بتونم به تست قرابت معنایی تند تر از حال حاضر پاسخ بدم میشه بگین چطوری تست قرابت بزنم؟
متشکرم 🌺
دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
maryam111 -
سلام بچهها چیکار کنم تا بتونم به تست قرابت معنایی تند تر از حال حاضر پاسخ بدم میشه بگین چطوری تست قرابت بزنم؟
متشکرم 🌺
دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
maryam111Maryam Nateqi ب نظر من راه حلش فقط تو اینه ک تعداد تستای قرابتتون و افزایش بدین و هرروز از قرابت تست بزنید تا این مهارت حدس زدن مفهوم مشترک ابیات و ب دس بیارید و ی چیز دیگ این ک هرچقدر رو معنی کلمه ها و آرایه ها مسلط تر باشیم بهتر میتونیم تست قرابت بزنیم
-
Maryam Nateqi ب نظر من راه حلش فقط تو اینه ک تعداد تستای قرابتتون و افزایش بدین و هرروز از قرابت تست بزنید تا این مهارت حدس زدن مفهوم مشترک ابیات و ب دس بیارید و ی چیز دیگ این ک هرچقدر رو معنی کلمه ها و آرایه ها مسلط تر باشیم بهتر میتونیم تست قرابت بزنیم
@masoumeh-shokrollahi
آها بعد ببخشید من همش فکر میکنم شانسی میزنم ولی از خودم میپرسم که مثلا کدوم مفهموم بیشتر میخوره به صورت سوال اما نمیدونم چرا فک میکنم شانسیه بنظر شما این وسواسه؟ یا حقیقت؟ -
Maryam Nateqi ب نظر من راه حلش فقط تو اینه ک تعداد تستای قرابتتون و افزایش بدین و هرروز از قرابت تست بزنید تا این مهارت حدس زدن مفهوم مشترک ابیات و ب دس بیارید و ی چیز دیگ این ک هرچقدر رو معنی کلمه ها و آرایه ها مسلط تر باشیم بهتر میتونیم تست قرابت بزنیم
@masoumeh-shokrollahi و آقای حسین خوانی ام ی ویدیو دارن تو صفرتاصد موضوعی برای کلمه های مهم در قرابت معنایی اونم ببینید
-
@masoumeh-shokrollahi و آقای حسین خوانی ام ی ویدیو دارن تو صفرتاصد موضوعی برای کلمه های مهم در قرابت معنایی اونم ببینید
@masoumeh-shokrollahi
بله خیلی ممنونم یادم رفته بود اصلا 😅 -
سلام
تستای قرابت ۹۰درصدشون مفهوم مشترکی دارن
ولی شاعرای دیگه میپیچوننش
باید تستای زیادی حل کنید و همچنین درک مطلبتون هم بالا بره
تمرکز و خونسردی هم نقش زیادی داره
یه مثال
یه دسته کلید دارید۵۰تا کلید توشه
شما یه کلید مشخص رو میخوای،اگه باعجله و بدون تمرکز کار کنی اصلا کلید مورد نظرتو پیدا نمیکنی و مجبوری یکی یکی کلیدا رو امتحان کنی
قرابتم دقیقا اینطوریه -
@masoumeh-shokrollahi
آها بعد ببخشید من همش فکر میکنم شانسی میزنم ولی از خودم میپرسم که مثلا کدوم مفهموم بیشتر میخوره به صورت سوال اما نمیدونم چرا فک میکنم شانسیه بنظر شما این وسواسه؟ یا حقیقت؟Maryam Nateqi نه شانسی ک نیس شما اگ تست قرابت و میزنی و ی گزینه را انتخاب میکنی به مفهوم مشترک دو بیت رسیدی خیلی اوقات این فهمیدن مفهوم اصن ربطی ب این نداره ک کامل معنی شعر و بلد باشیم همین ک موضوعشو بفهمیم کافیه
و اگر شانسی بزنیم ک یهو میبنیم هرچی تسته قرابته غلط از آب در اومدن🙁 -
متشکرم 🌺
دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
maryam111Maryam Nateqi تست زیاد
-
@masoumeh-shokrollahi
بله خیلی ممنونم یادم رفته بود اصلا 😅Maryam Nateqi خواهش میکنم🌺
-
سلام
شرط درست زدن تست های قرابت درک درست شعرهاست و درک درست شعر ها برمیگرده به درست خوندن شعرها و درست خوندن شعر ها با زیاد خوندن شعرها به دست میاد
اگر سال آینده کنکور داری یا سال بعد ترش از همین الان سعی کن شعر زیاد بخونی حالا این شعر خوندن میتونه از کتابای خارج درسی باشه میتونه هم از تست هایی باشه که در طول سال تو آزمون ها میخونی
بیت شعری که تو آزمونه حالا میخواد آرایه باشه یا میخواد قرابت باشه تک به تک اینا رو مفهومش رو واسه خودت شرح بده و یادبگیر ... یه سری شعرا هستن مدام تو آزمون ها تکرار میشن اینا تو کنکورم میان دیگه حیفه بلد نباشی
اگرم امسال کنکور داری که توصیه میکنم فقط تست هایی که مطمئن مطمئن هستی رو بزنی تو تستای قرابت هم سخت هست هم آسون بگرد اون آسون ها رو پیدا کن و همونا رو بزن که مطمئنی و بقیه رو نمیخواد بزنی چون باز اگ اشتباه بزنی دردسرش بیشتره
و اگر امسال کنکور داری و فرصت نیست همین تست های قرابت چند کنکور اخیر رو چند بار بزن و یادشون بگیر -
متشکرم 🌺
دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
maryam111Maryam Nateqi سلام.
واسه مورد اول تمرین زیاد
واسه مورد دوم که گفتید نمیدونم منظورتون چیه😶 -
Amir Ezadpanah
maryam111
@Masoumeh-Shokrollahi
@Narjes-Hashemi
سروش قادری
خیلی ممنونم دوستان لطف کردین 🙏🏻🌺🌺🌺🌺🙏🏻 -
سلام از همین الان شروع کنید به شعر خوندن چون دهم هستید اگه هین کار رو انجام بدید فعلا کافیه
https://forum.alaatv.com/post/1770019
این جا هم بیشتر توضیح دادمبه علاوه این که در تست های قرابت روی واژه فوکوس نکنید و به کل محتوا و مفهوم توجه کنید
-
سلام از همین الان شروع کنید به شعر خوندن چون دهم هستید اگه هین کار رو انجام بدید فعلا کافیه
https://forum.alaatv.com/post/1770019
این جا هم بیشتر توضیح دادمبه علاوه این که در تست های قرابت روی واژه فوکوس نکنید و به کل محتوا و مفهوم توجه کنید
-
z Gheibi
سلام
ببخشید از چه کتابی شعر بخونیم؟
ی جا خوندم ک از شاهنامه و... اینا خوبه ک بخونیم هرشب..
یا از خوده کتاب تستی ک داریم شعرهای تست قرابتش رو بخونیم؟سارا M 0 سلام
من خودم حافظ میخوندم بعدا میدیدم توی آزمون ها مدام همون ابیات تکرار میشه
پیشنهاد میکنم: بیشتر حافظ +شعر های متنوع مثلا همون کتاب قرابت تون
شاهنامه شاید اون قدر پر تکرار نباشه
میشه برنامه های مختلف رو نصب کنید خیلی زیاد و متنوع هستن و توی گوشی داشته باشید به عنوان استراحت وسط درسا خیلی خوبه 🙂 -
سارا M 0 سلام
من خودم حافظ میخوندم بعدا میدیدم توی آزمون ها مدام همون ابیات تکرار میشه
پیشنهاد میکنم: بیشتر حافظ +شعر های متنوع مثلا همون کتاب قرابت تون
شاهنامه شاید اون قدر پر تکرار نباشه
میشه برنامه های مختلف رو نصب کنید خیلی زیاد و متنوع هستن و توی گوشی داشته باشید به عنوان استراحت وسط درسا خیلی خوبه 🙂z Gheibi
سلام همیار جون میشه به تاپیک زبان من هم سر بزنید 🙏🏻❤️🌺