سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
درخواست پیشنهاد برای خرید منابع کنکور برای سال ۱۴۰۲ (تجربی)
-
این پست پاک شده!
-
amir aa
سلام ممکنه دوباره کاری بشید...یعنی مجبور باشید دوباره بخرید://
از طرفی ی چیزی ک باید بگم اینه که کتابای جدید خیلی کیفیت تست هاشون بهتر شده... من مقایسه ک کردم...مثلا دینی الان کتاب میکرو جدید خیلی تست هاش بهتر شده نسبت به قبل...(تست های کتاب قبلش برای همون کنکور ها خوب بود نه برای الان ک سخت تر شده کنکور) مثلا تست های یک گام فراتر اضافه شده و اینا. یا شیمی ک مقایسه کردم دیدم کتاب مبتکران ک فک کنم برای ۹۸ اینا بود تستای آسون و اصلا ی طوری داشت، درسنامش هم اصلا بدرد نمیخورد!...ولی مبتکران الان خیلی فرق کرده هم درسنامه و هم تست...
کلا اگه میخواید خرج کنید یک بار خرج کنید ولی هم همیشگی هستند و هم از کیفیت و جدید بودن خیالتون راحته..
برای اینکه کم خرج تر باشن، برای عمومی جامع بگیرید...اگه خواستید از دیوار بگیرید، جدیدترین رو بگیرید...مثلا برای چاپ ۹۹ بگیرید..ی شاید ۲۰ تومن اینا ارزون تر بفروشن ولی خب باز ارزون تر در میاد باهاتون..ولی بازم میگم جدیدترین رو بگیرید خیلییی بهتره...
در مورد معرفی منابع اگه خواستید بگید ک معرفی کنم هرچند فک کنم بدونید.
موفق باشید -
سارا M 0
بله این هم یک دلیل دیگه برای نخریدن بود که کتابها پیشرفت کردن و سطحشون بهتر شده و ...
برای عمومیها فعلا من فقط مبتکران زبان رو خریدم. از سال ۹۸ هم میکروطلایی گاج ادبیات رو داشتم و همین. دینی هم اینطور که کاربرای آلا گفتن فرق داشته .
من فعلا کتاب خاصی برای اختصاصیها نخریدم و همینطور عمومیها هم عربی و ادبیات (اگه موضوعی باشه) و البته دینی ...
اگر امکانش هست بفرمایید منابع رو. فعلا در حال کسب کردن اطلاعات هستم و اینکه کنکور ۱۴۰۰ تموم بشه شاید اون بین کتابی گیر اومد که بتونم بخرم.البته شاید
الان منی که پایهی دهم هستم و مهرماه میرم پایهی یازدهم چه کتابهایی پیشنهاد میدین؟(البته پشت کنکوری هستم و ۱۴۰۲ کنکور میدم) -
amir aa
اره موقعیت مناسبیه بعد از کنکور
وقتی کنکور ۱۴۰۰ تمام شد حتما دیوار رو چک کنید... بگردید کتابای چاپ ۹۹ رو تهیه کنید...
برای منابع...من اینارو پیشنهاد میدم:
زیست به نظرم حتما خیلی سبز بگیرید... درسنامش عالیه، و تست های استاندار و در سطح کنکور داره.
شیمی هم نشرالگو بگیرید هم تست های خوبی داره هم درسنامه خوب... مبتکران درسنامه های طولانی و ی مقدار اضافه داره...و هم تست های خیلی سخت (میشه گفت غیر استاندارد)...ببینید درسنامش خوبه ولی تستاش نه به نظرم...ما تست سخت خوب داریم...سخت پرت هم داریم..... مبتکران ممکنه ناامیدتون کنه... نشرالگو بگیرید خیلی خوبه.
فیزیک میکرو گاج بگیرید..هم درسنامه و تست اوکیه
ریاضی مهروماه بگیرید عالیه هم تست و هم درسنامه
ولی حالا جامع یا پایه؟ ببینید یه سری توضیح میدم خودتون دیگه ببنید کدوم بدردتون میخوره..
جامع اینطوریه که مثلا پایه هاش جدا نیست...یعنی اینجوری نیست که قسمت دهم جدا...یازدهم جدا و..
مثلثات رو توی ی فصل جمع کرده با تست(از دهم تا دوازوهم) و برای کسی ک میخواد فقط دهم رو کار کنه مناسب نیست به نظرم سردرگم میشه...
شما پایه ای بگیرید خیلی بهتره...قشنگ میتونید فصل مورد نظر از پایه مورد نظر رو با تست زیاد
جمع کنید..پس پایه ای بگیرید..ریاضی دهم مهروماه جدا..یازدهم جدا و دوازدهم جدا..
دینی پیشنهادم کتاب جامع میکروگاج هست..خودم از درسنامه و تستاش خیلییی راضیم، پاسخنامه تشریحی هم داره که نکات خوبی توش هست.
ادبیات
برای ادبیات کتاب های موضوعی نشرالگو به نظرم خیلی خوبه مخصوصا لغت و املا و تاریخ ادبیاتش عالیه.
شما موضوعی بگیر: آرایه جدا.. قرابت جدا..لغت و املا جدا..تاریخ ادبیات و دستور هم جدا..
کتاب جامع ادبیات میکرو گاج هم خوبه ولی
نشرالگو بهتره...همه هم جامع هستند..مثلا لغت و املا جامع برای ۳ پایه هست ک خیالتون راحته.
زبان مبتکران شهاب اناری خیلی خوبه..ی کتابچه لغت هم داره ک بخونیدش
عربی هم میکروگاج و هم
خیلی سبز خوبن به نظرم.
سوالی بود بپرسید...بتونم جواب میدم. -
ی توضیح دیگه بگممم...
اینکه یک سری کتاب هستن ک تست های خوب و سطح بالا دارن...معرفی میکنم ولی برای منبع دوم خوبه...
همون منبع هایی ک گفتم عالین و تضمین کننده..
اینا برای منبع اصلی پیشنهاد نمیشن!!
زیست: نشرالگو درسنامش کوتاه و مختصره، تست های سطح بالا داره... ولی خیلی سبز بخرید شما بهتره...بعد تست بیشتر خواستید برید سراغ نشرالگو (البته بعد از مرور کردن های زیااااد همون تست های خیلی سبز)
ریاضی : کتاب های نردبام خوبن، تست های سطح بالا دارن...ولی ی مقدار غیر استاندارد.... اگه خواستید سطح بالا تست بزنید میتونید تهیه کنید ولی مهروماه تستاش اوکیه.
ی چیز دیگه اینکه برای ریاضی به درسنامه زیاد وابسته نباشید...درسنامه ممکنه بدتر آدم رو گیج کنه با اصطلاحاتی ک داره یا آدم یاد نگیره... شما اول آموزشتون رو اوکی کنید بعد میتونید درسنامه هم مطالعه داشته باشید..ک حالا مثال هاش رو حل کنید و یا اگه راه حل تستی گفت بدونید.. -
سارا M 0
ببخشید نشرالگو زیست اشکالی نداره؟ شنیدم اشکال زیاد داره. برای معرفی منابع خیلی ممنون..بعد به نظر شما طبق برنامه گزینه ۲ برم یا کانون؟ ثبت نام نه. چون آنلاین هست آزمون و استاندارد نیست. فقط میخوام طبق برنامه برم و هر آزمونی این بین بود بزنم.
-
amir aa
نشرالگو شنیدم میگن غلط داره...ولی در اون حد هم فک نکنم باشه! برای منبع دوم خوبه..تستای خوبی داره...و البته جدیدترینش نمیدونم ویرایش شدست یا نه..
منبع اصلی خیلی سبز..دوم نشرالگو
آیکیو جامع هم خوبه ولی برای منبع دوم چون جامع هست باید روی همه پایه ها تسلط داشته باشید فک کنم...چون تستاش ممکنه ترکیبی باشه.
برنامه راهبردی قلم چی بهتره....
چون شما مدرسه هم ندارید و تایم بیشتری دارید راحت تر میتونید از برنامه راهبردیش استفاده کنید و برسید بهش... فاصله هر آزمون ۲ هفته هست برا همین برنامه فشرده هست...ولی ببینید نکات مثبتی ک داره اینه ک باعث میشه مستمر بخونید...از درس دور نشید...درسته برنامش سنگین به نظر میاد..ولی برای بلند مدت ک ی برنامه میخواید..خوبه هم منسجم و هم منظم!
گزینه ۲ فاصله آزمون هایی ک داره...و برنامه ای ک داره ممکنه باعث شه ی مقدار از درس دور بشید...
پیشنهاد خودم اینه ک خودتون بررسی بیشتر کنید ببینید برنامه کدوم بهتره...ولی من پیشنهادم قلم چیه..برنامش بهتره و نظم بهتری میده بهتون...(فقط هم برنامه رو در نظر گرفتم چون گفتید آزمون نه) -
Yazdan Gonabadi
داخل گوگل سرچ کردم همچین چیزی پیدا نکردم متأسفانه ... -
سارا M 0 سلام
شما میشه کل منابع دهمتونو بگین؟
-
Yazdan Gonabadi
پیش میادممنون
-
ata mohsen
سلام
دقیقا همونایی ک پست اول ذکر کردم
زیست: خیلی سبز
فیزیک: میکرو گاج
شیمی: نشرالگو
ریاضی: مهروماه
دینی: میکروگاج
ادبیات: موضوعی نشرالگو ک گفتم خوبه
عربی:میکروگاج
زبان: مبتکران شهاب اناری دارم ک عالیه و پیشنهاد خودمم همینه...سیرتاپیاز هم دارم البته و از اینم راضیم ولی قطعا مبتکران عالی تره. -
سارا M 0 الان سال یازدهم و دوازدهم نیاز نیس از دهم چیزی بخریم یعنی؟
میدونید از لحاظ درسنامه و تست های زیاد و نکته دار بودن و... خوبن؟ منظورم اینکه یک بار برای همیشه هستن؟
برای تست زدن زبان از مبتکران بزنیم؟ یعنی سطح تستا چطوریه؟ با درسنامه میشه حل کرد؟
برای ادبیات از هامون سبطی نخریم؟
-
ata mohsen
برای عمومی ها اگه جامع خریدی ک نیاز نیست دوباره بخری چون همونا ک گفتم تضمین کننده هستند
میتونی به عنوان منبع دوم و تست بیشتر دوباره بخری (یعنی بخوای خودت بیشتر تست کار کنی)ولی اینایی ک گفتم برای منبع اصلی عالین... درسنامه اوکیه، تست نکته دار و تست زیاد و....هم اوکیه.
برای اختصاصی ها، من هیچکدوم رو جامع نخریدم(جز ریاضی ک پشیمون شدم و باز پایه تهیه کردم) و همشون پایه هستند... برای همین قطعا باید دوباره تهیه کرد. از لحاظ درسنامه و تعداد تست و نکته دار بودن و........هم راضیم از همین منابعی ک گفتم.
برای تست بیشترمثلا زیست میتونی ی منبع دیگه هم تهیه کنی. ولی همون خیلی سبز خیلی خوبه و چند بار مرور بشه عالیه. حالا تست بیشتر خواستی نشرالگوبرای تست زدن زبان از مبتکران بزنیم؟ یعنی سطح تستا چطوریه؟ با درسنامه میشه حل کرد؟
برای زبان مبتکران عالیه...سطح تستاش بالاست، درسنامه هم عالیه.... ولی اگه زبانتون خیلی ضعیفه..یا کلا میخواید اول دستتون گرم شه اول...سیرتاپیاز پیشنهاد میکنم...تست های خوبی داره و نکته دار..دایره لغاتتون هم افزایش پیدا میکنه و هم سطح آنچنان بالایی نداره...ولی مبتکران رو قطعا تهیه کنید ک بعد سیرتاپیاز تستاش رو جواب بدید.
چون سیرتاپیاز برای کنکور به نظرم تضمین کننده نیست!برای ادبیات از هامون سبطی نخریم؟
اتفاقا تعریفشون رو دیدم، و به نظر کتاب های عالی هستند، اگه خودتون بررسی کردید و دیدید خوب بوده بخرید...راستش تجربه استفاده ازشون رو ندارم..برای همین الگو رو پیشنهاد میدم چون الگو هم عالیه.
-
سارا M 0 واقعا ممنونم که کامل جواب میدین.
فقط یعنی اینهایی که گفتین کامل هستن و از همه نظر خوبن وقتی اینا تموم شد برا تست بیشتر یعنی منبع دوم بخریم؟ منظورم اینه که سال دوازدهم دیگه جامع نخریم همینا واس کنکور ما کافیه؟ البته دهم رو میگم
فقط در مورد دینی با شما موافقم چون امسال تست های مفهومی رو آوردن همون سوالات کنکور سراسری 99 فقط به نظرم تست هاش تنوعش کمه یعنی مثلا سوال از علت و معولی نداره و خیلی سبز دهم داره.
از هامون سبطی فقط منظورم قرابتش بود چون بقیه کتاب هاش مفصل هستن.
-
ata mohsen در ضمن کتاب های الگو درسنامشون مختصر نیست؟
شما با این درسنامه به حل تست ها میپردازین یا آموزشتون از جای دیگه هست؟
-
.
خواهش میکنم.
فقط یعنی اینهایی که گفتین کامل هستن و از همه نظر خوبن وقتی اینا تموم شد برا تست بیشتر یعنی منبع دوم بخریم؟ منظورم اینه که سال دوازدهم دیگه جامع نخریم همینا واس کنکور ما کافیه؟ البته دهم رو میگم
ببینید ی چیزی که مهمه اینه ک شما با هر منبعی ک میخونید حداقل چندبار مرورش کنید..و خوب تحلیلش کنید بعد ی منبع دیگه.... وگرنه تست تا بینهایت هم هست.. و هرچه قدر بیشتر بزنید عالی ترررره. این منبع ها اره کامل هستن، ولی به خودتون بستگی داره ک بخواید تست بیشتر بزنید! پس میرید منبع دوم تهیه میکنید..ولی به عنوان منبع اول و اصلی عالین، ی جورایی منظورم اینه ک برای مثال شما اول خیلی سبز رو بزن...بعد حالا اگه تست بیشتر خواستی نشرالگو.
من اصلا نمیتونم بگم ک آره فقط همینارو کار کن...ولی میگم ک اینا منبع اصلیت باشه..اول اینارو بزن..بعد اگه وقت بیشتر داشتی عالیه ک بری تست های منبع دوم بزنی.
مثلا می دونیم ک رمز موفقیت برای شیمی و فیزیک و ریاضی تست زیاد هست... تیپ تست زیاد هست... یعنی بری سراغ منبع دوم ضرر نکردی ک هیچ سود هم کردی.
بحث کامل بودن جداست ک گفتم....و بحث تست زیاد زدن هم ک هرچه قد بیشتر بهتر.فقط در مورد دینی با شما موافقم چون امسال تست های مفهومی رو آوردن همون سوالات کنکور سراسری 99 فقط به نظرم تست هاش تنوعش کمه یعنی مثلا سوال از علت و معولی نداره و خیلی سبز دهم داره.
اگه میکرو رو بخونید عالیه، تست هاش رو با دقت تحلیل کنید..ولی منبع دوم هم نیازه به نظرم ک خیلی سبز اره خوبه.
از هامون سبطی فقط منظورم قرابتش بود چون بقیه کتاب هاش مفصل هستن.
پی دی اف قرابت الگو و هامون سبطی رو از سایتش بررسی کنید هر کدوم ک بیشتر خوشتون اومد بخرید چون هردو کتاب های خوبی هستن به نظرم.