1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97
-
این پست پاک شده!
-
️ اگر ایده ای به ذهنتان رسیده است، شما ۱۰% شانس موفقیت دارید.
️ اگر آگاهانه بخواهید ایده تان را به اجرا در بیاورید، تا ۲۵% شانس موفقیت دارید.
️ اگر برنامه زمانبندی شده برای ایده تان داشته باشید تا ۴۰% شانس موفقیت دارید.
️ اگر برنامه گامبهگام و اجرایی برای ایده تان داشته باشید تا ۵۰% شانس موفقیت دارید.
️ اگر به خودتان یا کسی قول دهید که ایده تان را به سرانجام برسانید تا ۶۵% شانس موفقیت دارید.
️ اگر مربی و فرد باتجربهای کنارتان قرار بگیرد و شما را یاری دهد تا ۹۵% شانس موفقیت خواهید داشت.
سر به زیر و سربلند باشید
بهنام اسماعیلیتاریخ شروع از 12 تیر 1396
-
دوستان داریم تغییراتی تو انجمن اعمال می کنیم، یک دسته به نام مشاوره و برنامه ریزی 97 ایجاد می کنیم،
تو این زیر دشته شما نمی تونید تاپیک جدید بزنید، ولی می تونید سوالاتتون رو در مورد تاپیک هایی که توش زده میشه در پاسخ به هر تاپیک بپرسید.عملا این میشه راه ارتباطی شما با هم، اگر هم سوالی داشتید که ارتبطی با تاپیک های موجود اون دسته نداشت، می تونید سوال خود را به صورت یک تاپیک جدید در قسمت "سوالات مشاوره ای" بپرسید.
همچنین انجمن برای کارهای شخصی امکان چت فردی و گروهی داره ترجیحا حرف هایی که زیاد خصوصی نیستند عمومی زده بشه که باعث افزایش اعتبارتون تو انجمن میشه( سال بعد جایزه هایی خوبی بر حسب اعتبار می خوایم قرار بدیم)
دست گل آقا بهنام اسماعیلی رفیق خوب ما هم دردنکنه که باوجود مشغله ی زیادی که دارند اومدند و به آلایی ها کمک می کنند.
برای صلامتی ایشون یه صلوات محمدی پسند بفرستید! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام استاد ،من امسال کنکور دادم ولی خوب نبودم از اینکه این خوب نبودم هم باعث شده که الان به فکر ایندم باشم و خوب شروع کنم خوشحالم ولی اصلا هیچ برنامه ی ندارم ،میخوام برنامه ریزی عالی تا شب کنکور داشته باشم برای دروسم لطفا راهنمایی کنید
-
سلام،من سه سال از کنکور اولم می گذره،دانشجوام ولی می خام دوباره کنکور بدم،رشتم ریلاضی بوده الان می خام کنکور تجربی بدم و و حتما امسال پرستاری قبول بشم،میشه راهنماییم کنین؟
f_bh76 در 1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97 گفته است:
سلام،من سه سال از کنکور اولم می گذره،دانشجوام ولی می خام دوباره کنکور بدم،رشتم ریلاضی بوده الان می خام کنکور تجربی بدم و و حتما امسال پرستاری قبول بشم،میشه راهنماییم کنین؟
سلام، فیلم های این لینک رو ببینید در حد 10 دقیقه هستن. یادم میاد چند نفری هم مثل شما فارغ التحصیل بودن و از فضای کنکور دور بودن ! :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/33/11/
و دوستان دیگه ای که میدونن راهنمایی کنن لطفا
-
ای داد.منم سه سال از کنکورم میگذره.ولی خب رشته من تجربیه.من که هیچ امیدی ندارم
تو این انجمن هیچکی نیس پارسال عین ما بوده باشه؟
-
عاطی در 1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97 گفته است:
خب عزیز یاعلی بگو برو بشین بخون دیگه.کار خاصی باید بشه؟؟
-
سلام
من تو انتخاب منابع درس ریاضیات رشته ریاضی برا کنکور ۹۷ به مشکل خوردم اینم بگم که بار سومم میشه که میخوا کنکور بدم
یه کتاب میخوام که هم درسنامش خوب باشه هم تستاش شما چیرو پیشنهاد میدید؟! -
️ اگر ایده ای به ذهنتان رسیده است، شما ۱۰% شانس موفقیت دارید.
️ اگر آگاهانه بخواهید ایده تان را به اجرا در بیاورید، تا ۲۵% شانس موفقیت دارید.
️ اگر برنامه زمانبندی شده برای ایده تان داشته باشید تا ۴۰% شانس موفقیت دارید.
️ اگر برنامه گامبهگام و اجرایی برای ایده تان داشته باشید تا ۵۰% شانس موفقیت دارید.
️ اگر به خودتان یا کسی قول دهید که ایده تان را به سرانجام برسانید تا ۶۵% شانس موفقیت دارید.
️ اگر مربی و فرد باتجربهای کنارتان قرار بگیرد و شما را یاری دهد تا ۹۵% شانس موفقیت خواهید داشت.
سر به زیر و سربلند باشید
بهنام اسماعیلیتاریخ شروع از 12 تیر 1396
behnam_esmaeeli سلام و خسته نباشید
ببخشید آقای اسماعیلی من نمیتونم یه برنامه درست واسه خودم بریزم میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟ -
behnam_esmaeeli سلام و خسته نباشید
ببخشید آقای اسماعیلی من نمیتونم یه برنامه درست واسه خودم بریزم میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟SADEGH1 بله منم همین مشكلو دارم
-
SADEGH1 بله منم همین مشكلو دارم
loveyoueshghy انگار کسی نیس کمک کنه
-
سلام
میتونید سوالات خودتون از آقای امینی راد بپرسین از طریق ضبط کردن صدا
k96.ir -
سلام
میتونید سوالات خودتون از آقای امینی راد بپرسین از طریق ضبط کردن صدا
k96.ir -
SADEGH1 در 1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97 گفته است:
فکر کنم برنامه ریزی رو بتونید از کانال برنامه ریزی الا توی تلگرام پیدا کنین من مجازی نیستم و ادرسشو نمیدونم از دوستان بپرسین.
یه راه دیگه این هست که برین اینجا و فایلا رو خوب گوش کنین و عمل کنین. برنامه ریزی به روش x : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/33/
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده!