1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام استاد ،من امسال کنکور دادم ولی خوب نبودم از اینکه این خوب نبودم هم باعث شده که الان به فکر ایندم باشم و خوب شروع کنم خوشحالم ولی اصلا هیچ برنامه ی ندارم ،میخوام برنامه ریزی عالی تا شب کنکور داشته باشم برای دروسم لطفا راهنمایی کنید
-
سلام،من سه سال از کنکور اولم می گذره،دانشجوام ولی می خام دوباره کنکور بدم،رشتم ریلاضی بوده الان می خام کنکور تجربی بدم و و حتما امسال پرستاری قبول بشم،میشه راهنماییم کنین؟
f_bh76 در 1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97 گفته است:
سلام،من سه سال از کنکور اولم می گذره،دانشجوام ولی می خام دوباره کنکور بدم،رشتم ریلاضی بوده الان می خام کنکور تجربی بدم و و حتما امسال پرستاری قبول بشم،میشه راهنماییم کنین؟
سلام، فیلم های این لینک رو ببینید در حد 10 دقیقه هستن. یادم میاد چند نفری هم مثل شما فارغ التحصیل بودن و از فضای کنکور دور بودن ! :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/33/11/
و دوستان دیگه ای که میدونن راهنمایی کنن لطفا
-
ای داد.منم سه سال از کنکورم میگذره.ولی خب رشته من تجربیه.من که هیچ امیدی ندارم😐تو این انجمن هیچکی نیس پارسال عین ما بوده باشه؟
-
ای داد.منم سه سال از کنکورم میگذره.ولی خب رشته من تجربیه.من که هیچ امیدی ندارم😐تو این انجمن هیچکی نیس پارسال عین ما بوده باشه؟
عاطی در 1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97 گفته است:
خب عزیز یاعلی بگو برو بشین بخون دیگه.کار خاصی باید بشه؟؟
-
سلام
من تو انتخاب منابع درس ریاضیات رشته ریاضی برا کنکور ۹۷ به مشکل خوردم اینم بگم که بار سومم میشه که میخوا کنکور بدم🤢
یه کتاب میخوام که هم درسنامش خوب باشه هم تستاش شما چیرو پیشنهاد میدید؟! -
✳️ اگر ایده ای به ذهنتان رسیده است، شما ۱۰% شانس موفقیت دارید.
✳️ اگر آگاهانه بخواهید ایده تان را به اجرا در بیاورید، تا ۲۵% شانس موفقیت دارید.
✳️ اگر برنامه زمانبندی شده برای ایده تان داشته باشید تا ۴۰% شانس موفقیت دارید.
✳️ اگر برنامه گامبهگام و اجرایی برای ایده تان داشته باشید تا ۵۰% شانس موفقیت دارید.
✳️ اگر به خودتان یا کسی قول دهید که ایده تان را به سرانجام برسانید تا ۶۵% شانس موفقیت دارید.
✳️ اگر مربی و فرد باتجربهای کنارتان قرار بگیرد و شما را یاری دهد تا ۹۵% شانس موفقیت خواهید داشت.
سر به زیر و سربلند باشید
بهنام اسماعیلیتاریخ شروع از 12 تیر 1396
behnam_esmaeeli سلام و خسته نباشید
ببخشید آقای اسماعیلی من نمیتونم یه برنامه درست واسه خودم بریزم میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟ -
behnam_esmaeeli سلام و خسته نباشید
ببخشید آقای اسماعیلی من نمیتونم یه برنامه درست واسه خودم بریزم میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟SADEGH1 بله منم همین مشكلو دارم
-
SADEGH1 بله منم همین مشكلو دارم
loveyoueshghy انگار کسی نیس کمک کنه:pensive:
-
سلام
میتونید سوالات خودتون از آقای امینی راد بپرسین از طریق ضبط کردن صدا
k96.ir -
سلام
میتونید سوالات خودتون از آقای امینی راد بپرسین از طریق ضبط کردن صدا
k96.ir -
SADEGH1 در 1-مشاوره و برنامه ریزی کنکور 97 گفته است:
فکر کنم برنامه ریزی رو بتونید از کانال برنامه ریزی الا توی تلگرام پیدا کنین من مجازی نیستم و ادرسشو نمیدونم از دوستان بپرسین.
یه راه دیگه این هست که برین اینجا و فایلا رو خوب گوش کنین و عمل کنین. برنامه ریزی به روش x : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/33/
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
خواهش میکنم