امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تجربیات راه ابریشمی ها
-
Arshia Yazdian
مگه بهتر از این میشه!
واقعا عالیه اگر ارسال فیزیکی جزوه هم داشته باشید -
Arshia Yazdian
عالی میشه -
این پست پاک شده!
-
@hamed-shakouri یکی دیگه از اشتباهات خیلی رایج که خودم هم درگیرش بودم اینه که بچه ها بعد از اتمام مجموعه تست کنکورچه ها یا پیش ازمون ها رو به صورت کوییز از خودشون نمی گیرند بچه ها این رو از یه مشاور خیلی کاربلد و استخون دار میگم 80 درصد بچه های تجربی درس رو می خونن و یه مقدار تست اموزشی میزنن ولی کسی که تست تسلط که همین کوییز ها میشن رو میزنه رتبه شو جابه جا می کنه
پس تا وقتی پیش ازمونا و کنکورچه رو نزدی و به تسلط نرسیدی سراغ فرسنگ بعدی نرو -
@hamed-shakouri در واقع اگر تست تسلط کار نشه تا 50 درصد مطالب خیلی زود از ذهنتون پاک میشه ولی اگر بهش توجه کنید تا 70 درصد مطالب برای مدت بیشتری توی ذهنتون می مونه
مثلا
مطالبی که هفته اول ازمون می خوندم برای مرور توی هفته دوم خیلی وقتم رو می گرفت و انگار مرور نبود دوباره خوانی بود
وقتی پرس وجو کردم فهمیدم اگه به فاصله حداقل دو روز تست تسلط کار کنم مطالب ماندگاریشون رو برای ازمون حفظ میکنن و برای مرور فقط یه سری نکات تازه و جدید یا تورق می مونه -
@hamed-shakouri البته یه نکته دیگه هم که هست برای مرور توی دراز مدته
مثلا
تابع و مثلثات رو ما نیم سال اول می خونیم وتا مرور دوبارش توی ازمونای فروردین نمی دونیم چیکار کنیم اینجا باید بین برناممون فضا باز کنیم واز خودمون کوویز اون مباحث رو بزنیم ولی یه فرق کوچیکی که با قبلیا داره اینه که حس می کنیم یه سری مطلب توی ذهنمون کمرنگ شده با این که قبلا خیلی خوب و راحت تستشو میزدیم اینجا لازمه دوباره به درسنامه رجوع کنیم یا اگه مبحث محاسبه ای هست تیپ تست رو چند بار تمرین کنیم
دقت کنید که قبل از این نوع کوییز ها مبحث رو مطالعه نکنید و حتما بعدش این کار رو انجام بدین -
این پست پاک شده!
-
Parham kharrazi zade دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Parham kharrazi zade انجام شده
Arshia Yazdian معرکه و عالی
-
%(#b300ff)[نکات و سوالات مهم در رابطه با استفاده از راه ابریشم]: (%(#0d00ff)[قسمت دوم])
سلام دوستان عزیز
با قسمت دوم سری تجربیات راه ابریشمی ها رسیدم خدمتتون
اگر شما هم تجربه ای دارید حتما عنوان کنید و سوالاتتون رو بپرسید
: %(#ff0000)[چطور میشه هر فرسنگ رو توی 3 هفته تموم کرد؟ شدنیه؟ آخه فیلم ها خیلی زیادن!]
اولش سخته، ولی یواش یواش به فیلم دیدن عادت میکنی
سرعت فیلم رو بالا ببر مثلا 1.5x یا 2x
تست ها رو اول خودت حل کن هرکدوم رو بلد نبودی یا مطمئن نبودی، روش حل رو ببین تا وقتت هدر نرهنیازی به دیدن همه فیلم های حل تست نیست!
: %(#ff0000)[همین راه ابریشم کافیه؟ منبع دیگه ای برای تست و درسنامه لازم نیست؟ ]
اگر کل بخش ها رو میبینید منبع دیگه ای نیاز نیست و البته وقت هم نیست
یعنی اگر درسنامه و مجموعه تست و کنکورچه و پیش آزمون و پس آزمون رو کامل میبینید دیگه منبع دیگه ای نیاز نیستبرای زیست: البته اگر فرصت کردید بعد از زدن تمامی تست های ستاره دار و بدون ستاره زیست، یه منبع دیگه هم داشته باشید برای تست
اما همچنان منبع اصلی راه ابریشمه
: %(#ff0000)[تست های راه ابریشم چطوره؟ میشه درصد خوب کسب کرد در آزمون ها؟]
همه تستها رو با دقت بزنی راحت آزمون رو بالای ۸۰ میزنی
برای پیگیری تاپیک تجربیات ، روی علامت بالای صفحه بزنید و
درحال پیگیری
انتخاب کنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء -
%(#b300ff)[نکات و سوالات مهم در رابطه با استفاده از راه ابریشم]: (%(#0d00ff)[قسمت سوم: تماشای آنلاین یا آفلاین؟])
سلام دوستان عزیز
با قسمت سوم سری تجربیات راه ابریشمی ها رسیدم خدمتتون که درمورد دانلود ها و تماشای آنلاین/آفلاین ویدئو هاست
اگر شما هم تجربه ای دارید حتما عنوان کنید و سوالاتتون رو در
تاپیک سوالات
بپرسید
: %(#ff0000)[فیلم ها رو دانلود کنم یا آنلاین ببینم؟]
به چند دلیل تماشای آنلاین ویدئو ها پیشنهاد میشه:
1- استفاده از زمان کوب ها و صرفه جویی در وقت (اگه نمیدونی زمان کوب چیهاینجا
کلیک کن)
2- اگه بخوای همه فیلم هارو دانلود کنی، نیاز به هزاران گیگ فضا و حجم دیسک داری و با کمبود فضا مواجه میشی!
3- دسترسی سریع، راحت و تعرفه نیم بهای اینترنت
4- سردرگم میشی برای استفاده از ویدئو ها بعد از دانلود صدها فیلم و فایل!
5- یکپارچه سازی ویدئو ها با نقشه راه و داشبورد ابریشمنتیجه: آنلاین ببین
جهت پرسش و پاسخ بین راه ابریشمی ها میتونید سوالات خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تا پاسخش اینجا گذاشته بشه:
https://forum.alaatv.com/topic/34040/سوالات-راه-ابریشمی-ها -
%(#ff7438)[سلام سلام]
%(#ff7438)[چون قول داده بودم بعد از کنکور بیام الوعده وفا]
%(#ff7438)[(هر چند راه ابریشم مشاور داره ولی دونستن تجربیات ما هم خالی از لطف نیست)]
%(#ff0b38)[تجربیات و نظرات من: (ممکنه من چیزی بگم که بعدا مشاورین عزیز نظرشون خلاف این باشه صددرصد حرف این عزیزان دقیق تر هست و این صرفا تجربه منه]
۱)
%(#050b38)[همین اول کار بگم هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد نیومدید تفریح و تماشای فیلم سینمایی،لحظه لحظه فیلمها مهم و نکته داره]
۲)
%(#0509ff)[نکته برداری فراموش نشه]
%(#0509ff)[گفتم نکته برداری نگفتم نوشتن جواب تستها!]
%(#0509ff)[اشتباهی که من داشتم این بود پاسخ تمام تستهایی که دیدم رو نوشتم]%(#0509ff)[به همه تستها نرسیدم]%(#0509ff)[با تسلط و سرعت کم با آزمون رو به رو شدم]
%(#0509ff)[شما هر سوال رو قبل از حل استاد حل کردید و بلد بودید نیاز نیست چیزی یادداشت کنید]
%(#0509ff)[بلد هم نبودید به شکل زیر رفتار کنید]
...........بخش مبهم و یا اشتباه..........
%(#0509ff)[یعنی فقط در حد چند کلمه یادداشت کنید و وقت رو غنیمت بدونید!]
۳)
%(#4f0919)[مواجه شدن با تستهای درسنامه:فیلم رو نگه دارید حل کنید و حل استاد رو کامل و با دقت ببینید]
۴)
%(#4f4e19)[مواجه شدن با تستهای مجموعه تست:]
%(#4f4e19)[تستها رو یکجا میزنید و فقط غلطها و نزده ها رو ببینید مثل من جوگیر نشید همه رو ببینید بعد به درصد کمی از تستها برسیدا!(میدونم از طرف آلا بارها گفتند ولی ممکنه مثل من وسوسه بشید و گفتنش بهتر بود)]
۵)
%(#ff1cff)[مواجه شدن با کنکورچه+پیش آزمون]
%(#ff1cff)[تستها باید زمان دار زده بشن]
%(#ff1cff)[خودتون که ارزش سرعت تست زنی رو میدونید]
۶)
%(#ff4f19)[تا حد امکان سعی کنید عقب نیوفتید(البته چاپار به دادتون میرسه ولی تا وقتی میشه کامل بست چرا به کمتر از اون راضی بشید]%(#ff4f19)[)]
۷)
%(#ff0762)[راه ابریشم یه بسته هست نه صرفا درسنامه!]
%(#ff0762)[تا یه فرسنگ تکمیل تکمیل نشده لطفا فرسنگ بعد ممنوع!]
%(#ff0762)[هی جلوتر میرید و انباشته میشه و کار سخت تر پس بهتره محکم جلو برید]
۸)
%(#037589)[بچه ها حواستونه یه شخص کنکوری آدمه نه ربات!!!]
%(#037589)[خودتون رو آماده هر افت روحیه و بی حوصلگی کنید ولی بهانه جویی ممنوع]🛇
%(#037589)[اونی که ضرر بهونه گیری های شما رو میکنه فقط خودتونید .]
%(#037589)[حتما تا قبل از عید هر هفته چه خوب خوندید و چه بد باید حال و هواتون از درس جدا بشه]
۹)
%(#4b5073)[تا شروع نکنید انگیزه نخواهید داشت!]
%(#4b5073)[دنبال انگیزه کاذب هم نباشید]
%(#4b5073)[اینم یه بیت شعر در این مورد]
تو پای به راه در نَه و هیچ مپُرس
خود راه بگویدت که چون باید رفت
۱۰)
%(#4b080b)[امسال به ما گفته شد تا قبل عید لازم نیست مطالب تموم بشه ولی عملا بعد از عید وقتی نمیشد مطلب جدید خوند+اینکه تسلط خیلی کمتری رو مطلب جدیدی که بعد از عید بخونید خواهید داشت(این رو با تمام وجودم حس کردم)]
۱۱)
%(#ff4fb3)[تا موقع کنکور مهارت آزمون دادن رو چندین بار تکرار کنید]
۱۲)
%(#374f4f)[بچه ها فقط فیلم ببینید هیچ اتفاق خاصی قرار نیست رخ بده!]
%(#374f4f)[فیلم رو ببینید آموزش کامل بشه بعدش وظیفه مرور و تثبیت با خودتونه!!!!]
%(#374f4f)[به خصوص در درس زیست استاد عالی مطلب رو جا میندازن ولی باید شما هم کار کنید]
%(#374f4f)[زیست فقط با مرور تثبیت میشه و بعدش تست و توجه کنید منطقی نیست همه نکات تو درسنامه بیان خیلی از نکات رو با تستها یاد میگیرید]
۱۳)
%(#b32fff)[از عید به بعد جمع بندی کنید]
%(#b32fff)[مطلب جدید واقعا ذهن رو به هم میریزه+اینکه احتمالا بعد از عید یه بی حالی عجیبی سراغتون بیاد که باید براش آماده بشید و ازش ضربه نخورید]
۱۴)
%(#b32f38)[تنظیم خواب از روز اول واجبه]
%(#b32f38)[وقتی صبح زود شروع کنید روزتون عالی پیش میره]
%(#b32f38)[سعی کنید شب خوان نباشید چون کنکور صبح برگزار میشه و نیازه عادت داشته باشید]
15)
%(#000f37)[بچه ها آلاخونه جای بسیار خوبی هست ولی برای رفع اشکالات درسی]
%(#000f37)[کمک کردن به بقیه خیلی لذت بخشه ولی به قول استاد موقاری سال کنکور اولویت اول فقط خودتونید]
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ولی هر سوالی داشتید بپرسید درخدمتم
(در ضمن واسه شلوغ نشدن اینجا تو تایپک https://forum.alaatv.com/topic/34040/سوالات-راه-ابریشمی-ها بپرسید تا اینجا پاسخ داده بشه)
و کلام آخر اینکه این مژده رو بهتون بدم که کاروان سالاران راه ابریشم قراره شما رو به بهترین نتیجه برسونن به شرط اینکه خودتون بخواید
هر کاروان سالار رو که پیش خودم بررسی میکنم به بهترین بودنشون بیشتر پی میبرم
امیدوارم تو این مسیر پر پیچ و خم به بهترین شکل ممکن پیش برید و لذت ببرید
و یادتون باشه با لذت درس خوندن بازده چند برابری داره
پس اگر به زور و اجبار کسی میخواید وارد این مسیر بشید همون بهتر که وقتتون رو هدر ندید
کلی آرزوی خوب واستون دارم
در حد توان(و البته اگر لایق بدونید) کنارتون هستم
به امید موفقیت تک تک شما دوستان عزیز
@دانش-آموزان-آلاء ان شاء الله راه ابریشمی بشید و لذت ببرید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه های ۱۴۰۱ که دیگه راه ابریشمی شدید منتظر نتایج درخشانتون هستیم -
Arshia Yazdian تو رو خدا؟؟ عالی میشه
-
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده
ابوالفضل ریسی سلام در مورد شماره ۱۰ باید قبل عید درسا رو تموم کرد؟؟؟؟ اخه برنامه راه ابریشم تا اردیبهشت هست! توضیح میدید در مورد بخش ده که گفتین مررسی
-
ابوالفضل ریسی خيلى ممنون
اطلاعات خوبى داديد
فقط يك سوال چون تعداد فيلم ها زياده بنظر شما با سرعت ١/٥ تا ٢ ديدن كار خوبيه؟؟
من همين الان تو صفر تا صد ها اين كار رو ميكنم ولى برخى مواقع يه كلمه هايى رو نمى شنوم و به گوشم نمى خوره ، بنظرتون براى راه ابريشم هم بزارم رو سرعت؟ -
Arshia Yazdian اگر به خارج كشور هم پست كنين عاااااااااااااااااااااااااااااااااااالى ميشه
-
shayan jafari در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
ریاضی تجربی درسنامش خیلی مختصره ، اسمشم روشه تورق ... ولی پیشنهادم اینه حتما کلیپ همه تستای ریاضی رو ببینید ... چون آقا ثابتی کلی نکات تستی و سریع رو توی حل تستا میگن که تکمیل کننده درسنامه هستش و اینجوری ب 0 تا 100 هم دیگه نیازی نیس
سلام @مدیر-محصول-ابریشم براى امسال هم همين طور است و يا ضبط جديد ما را از ديدن صفر تا صد ها بى نياز ميكند؟