کتاب فارسی رو بخونم؟🤔
-
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
دهمم امسال تموم شده و دارم ادبیات دهم رو مرور میکنم مباحثی که برای کنکور لازمه رو یه مرور کردم
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔 -
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
دهمم امسال تموم شده و دارم ادبیات دهم رو مرور میکنم مباحثی که برای کنکور لازمه رو یه مرور کردم
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔امیرعباس یوسفی 0
منشن کنید ک تاپیک دیده شه :ا
تجربیا -
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔 -
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔امیرعباس یوسفی 0
درود
دوست من به نظر من فقط در حد اینکه مفهوم شعر هارو و گاهی بعضی از نثر هارو یاد بگیرید درسارو بخونیدولی لغات رو باید کامل بلد باشید
-
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔امیرعباس یوسفی 0 بهتره دروس تخصصی رو کار کنید
ممکنه کنکور ۱۴۰۲ دروس عمومی حذف بشه -
امیرعباس یوسفی 0 بهتره دروس تخصصی رو کار کنید
ممکنه کنکور ۱۴۰۲ دروس عمومی حذف بشهYazdan Gonabadi آره خبرش رو شنیدم،ممنون🍀
-
امیرعباس یوسفی 0
درود
دوست من به نظر من فقط در حد اینکه مفهوم شعر هارو و گاهی بعضی از نثر هارو یاد بگیرید درسارو بخونیدولی لغات رو باید کامل بلد باشید
@سجاد-ذوالفقاری خیلی ممنون😘
-
@سجاد-ذوالفقاری خیلی ممنون😘
امیرعباس یوسفی 0
خواهش میکنم
موفق باشید -
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔امیرعباس یوسفی 0 در کتاب فارسی رو بخونم؟🤔 گفته است:
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔من خودم متن درس رومیخونم تا معنی کلمات رو در کاربرد جمله یاد بگیریم و لغات مهم هایلات میکنم
حالا این کارو میکنم در کنارش خود به خود معنی و مفهوم نثر ها یا مفهوم بعضی از کنایه های کتاب رو کنارش یاد میگیرم
البته این کار وقتی خوبه که تایم زیادی رو برای فارسی اختصاص بدین و لطمه ای به بحث مبحثی خوندنتون و تست زدنتون وارد نکنه -
امیرعباس یوسفی 0 در کتاب فارسی رو بخونم؟🤔 گفته است:
سلام دوستای قشنگم
یه سوال دارم🥲
لازمه خود درسای کتاب رو هم مرور کنم؟🤔من خودم متن درس رومیخونم تا معنی کلمات رو در کاربرد جمله یاد بگیریم و لغات مهم هایلات میکنم
حالا این کارو میکنم در کنارش خود به خود معنی و مفهوم نثر ها یا مفهوم بعضی از کنایه های کتاب رو کنارش یاد میگیرم
البته این کار وقتی خوبه که تایم زیادی رو برای فارسی اختصاص بدین و لطمه ای به بحث مبحثی خوندنتون و تست زدنتون وارد نکنهamir karami 0 اگه آخر سر وقت اضافه داشته باشم حتما این کارو میکنم ممنونم ازت💚