شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾
-
سلام سلاممممم🙌🏻
آپدیتش اومده راه ابریشم ۱۴۰۰ و میگم!✋🏻🙏🏻Zahra Rajaee 0 اومده؟ جزوه و فیلم ها منظورته؟؟؟
-
اقای یزدیان یه سوال دارم من قبل خرداد بود،که به گفته تیم خوب الا بهترین خرید راه ابریشم کنکور۱۴۰۱ همین موقع بود واقعا هم بود مررسی .الان من هم از اول فرسنگ تا اخر دارم آپدیت چه جوریه؟ هم برداشته میشه به تدریج سه هفته میاااد؟؟؟ مررسی ❤
-
sohrab Arshia Yazdian سلام میشه برای کسایی ک پارسال راه ابریشم رو خریدن ی تخفیف ویژه قرار بدید برا پک عمومیا؟
@dr-aryan 👌👌👌👌
-
Zahra Rajaee 0 اومده؟ جزوه و فیلم ها منظورته؟؟؟
mahan m 0 سوالی بود جملم😶اپدیت راه ابریشم ۱۴۰۰ اومده است عایا؟!؟!(جزوه و فیلم ها ک قبلااا اومده)...منظورم برا ۱۴۰۱ هس...گرفتید؟!😶👐🏻
-
mahan m 0 سوالی بود جملم😶اپدیت راه ابریشم ۱۴۰۰ اومده است عایا؟!؟!(جزوه و فیلم ها ک قبلااا اومده)...منظورم برا ۱۴۰۱ هس...گرفتید؟!😶👐🏻
Zahra Rajaee 0 احیانا جمله سوالی با ؟ این نمیاد؟؟ یا معنی ! جدیدا تغییر کرده با خبر نیستم😁
-
Zahra Rajaee 0 احیانا جمله سوالی با ؟ این نمیاد؟؟ یا معنی ! جدیدا تغییر کرده با خبر نیستم😁
mahan m 0 اشتباه شد😶✌🏻...شما ببخش🙏🏻😬😂
-
امسال راه ابریشم برای طرح حکمت نمیذارن؟
-
mahan m 0 اشتباه شد😶✌🏻...شما ببخش🙏🏻😬😂
-
اقای یزدیان یه سوال دارم من قبل خرداد بود،که به گفته تیم خوب الا بهترین خرید راه ابریشم کنکور۱۴۰۱ همین موقع بود واقعا هم بود مررسی .الان من هم از اول فرسنگ تا اخر دارم آپدیت چه جوریه؟ هم برداشته میشه به تدریج سه هفته میاااد؟؟؟ مررسی ❤
mahan m 0 سلام ،نه ، فیلما رو جایگزین یا اضافه میکنیم
-
Arshia Yazdian
سلام.اگه کسی بخواد از یک مهر راه ابریشم رو شروع کنه آلا بازم برنامه مطالعاتی واسش داره؟
یا اگه کسی میخواد با برنامه آلا پیش بره باید حتما از 25ام شروع کنه؟
sohrab@mr-fantastic برای اول مهر هم برنامه داریم
-
Arshia Yazdian
آقای یزدیان اینکه مشاور اضافه شد به کاروان یعنی دیگه همون کارای مشاور بیرون رو انجام میدن و دیگه نیازی به ثبت نام مشاوره هم نیست؟Nazanin Rahdar مشاوره هم به قدری کامل هست که شما رو بی نیاز میکنه
-
الان چرا هیچ بروز رسانی در صفحه من نشده ،فقط یک عکس تغییر داده شده ؟؟؟
و برنامه کی منتشر میشه؟؟؟
-
Nazanin Rahdar مشاوره هم به قدری کامل هست که شما رو بی نیاز میکنه
Arshia Yazdian قیمت ها یه زره زیاد نیست؟
-
Zahra Rajaee 0 به مرور منتشر میشه، همین الانشم یه سری از فیلما جایگزین شده !
-
سلام . اپدیت دروس عمومی برای بچه های راه ابریشم پارسال رایگان؟؟؟
-
نیما شیروانی در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
پارسال عمومی نداشته خو
-
-
Amin Rm در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
یک ذره؟؟؟نسبت به بقیه موسسات دقیقا یکیه ،ولی اونا جزوه هم میدن
-
نیما شیروانی در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
پارسال عمومی نداشته خو