امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تجربیات یک راه ابریشمی
-
Nazanin Rahdar با این حرفت گناه بزرگی مرتکب شدی راه ابریشم هر چه را در مسیر کنکور نیاز داری بهت میده یه درسنامه خفن با حل کلی تست خفن و برنامه ریزی جامع
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to erfan javaheri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri
خب خیالم راحت شد تا حدود بسیییار زیادی. بسیااار ممنون -
Nazanin Rahdar
ولله من خودم ریاضیم اصلا اوضام داغونه توش و برای همین خیلی از همایشات مربوط به ریاضیات از جمله ارش و راه ابریشم رو گرفتم اما چیزی که برای من یکی خیلی قابل لمس بود اینه که سطح اقای ثابتی توی تدریس خیلی بالاست حتی برای دانش اموزای ضعیف و همین باعث شد تا من اول با اقای امینی راد که خیلی خیلی مفهومی درس میدن پیش برم تا اول مفهوم درس رو بفهمم و بعدش که موضوع برام جا افتاد از اقای ثابتی استفاده کنم چون در غیر این صورت حتی ده بار هم فیلمای اقای ثابتی رو میدیدم متوجه نمیشدم -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh
در نهایت موثر بود این شیوه؟ -
mahan alizadeh در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
Nazanin Rahdar
ولله من خودم ریاضیم اصلا اوضام داغونه توش و برای همین خیلی از همایشات مربوط به ریاضیات از جمله ارش و راه ابریشم رو گرفتم اما چیزی که برای من یکی خیلی قابل لمس بود اینه که سطح اقای ثابتی توی تدریس خیلی بالاست حتی برای دانش اموزای ضعیف و همین باعث شد تا من اول با اقای امینی راد که خیلی خیلی مفهومی درس میدن پیش برم تا اول مفهوم درس رو بفهمم و بعدش که موضوع برام جا افتاد از اقای ثابتی استفاده کنم چون در غیر این صورت حتی ده بار هم فیلمای اقای ثابتی رو میدیدم متوجه نمیشدمببخشید من راه ابریشمی هستمو خواستم بدونم آیا تورق برای مفهومکافیه؟؟یا برمصفر تا صدای آقای امینی راد رو ببینم؟؟
-
Abolfazl Mousavi در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
Nazanin Rahdar
ولله من خودم ریاضیم اصلا اوضام داغونه توش و برای همین خیلی از همایشات مربوط به ریاضیات از جمله ارش و راه ابریشم رو گرفتم اما چیزی که برای من یکی خیلی قابل لمس بود اینه که سطح اقای ثابتی توی تدریس خیلی بالاست حتی برای دانش اموزای ضعیف و همین باعث شد تا من اول با اقای امینی راد که خیلی خیلی مفهومی درس میدن پیش برم تا اول مفهوم درس رو بفهمم و بعدش که موضوع برام جا افتاد از اقای ثابتی استفاده کنم چون در غیر این صورت حتی ده بار هم فیلمای اقای ثابتی رو میدیدم متوجه نمیشدمببخشید من راه ابریشمی هستمو خواستم بدونم آیا تورق برای مفهومکافیه؟؟یا برمصفر تا صدای آقای امینی راد رو ببینم؟؟
-
Abolfazl Mousavi چرا صفرتاصد خود استاد ثابتی رو نمیبینی؟؟
و البته که امسال درسنامه ریاضی تجربی استاد ثابتیم میاد راحت میشیم دیگه -
Nazanin Rahdar
من خودم تورقا رو میدیم تا حد زیادی مفهوم برام جا میفتاد (خودم صفر تا صدا رو ندیدم)
اما خوب برای نکات تکمیلی حتما به فیلم حل تست ها رجوع کنید -
sallar savadkoohi
سلام من ۱۴۰۱ رشته ریاضی ام درسنامه استادبنظرم تو ریاضی باز مثل تورقه با این تفاوت ک
تست های اموزشی هم حل میکنن
اما بدبختی این جاست تو میری مثلا کل مباحث تابع رو باید ببینی تا ب تست های اموزشی برسی همین واس من بدبختی شده اصلا نمیش این همه مطلبو تو ذهن طبقه بندی کرد
ای کاش تست های اموزشی طبقه بندی شده بود
حالا از بچه ه ای ریاضی کسی هس کمک کنه تجربی هام اگ ایده ای دارین لطفا بکین واقعا دارم گیج میشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
بچه ها یه چیزی رو دیدم توی تاپیکا که اصلا موندم
خیلیا از الان دارن میگن راه ابریشم کی تموم میشه
بابا تو هنوز یه پیله هم ندیدی میخوای تموم کنی؟
قبلنم گفتم بازم میگم
فکر اینکه هی تموم کنم تموم کنم فقط عقب میندازتتون
به قول یه دوستی توی همین انجمن از مسیر لذت ببرین تا نتیجه برسه
و کلام اخر
25 تیر اصلااا برای شروع دیر نیست
الکی اذیت نکنید خودتونو
ملت اسفند شروع میکنن نتیجه میگیرن
الان که تیریم -
sallar savadkoohi احسنت عالی
ببخشید میشه درصداتونو تو ازمونای جامع یا کلا ازمونایی که میدین بگین
و اینکه با راه ابریشم تا چقد میشه پیشرفت کرد
یه جورایی الان استرس گرفتم سر اینکه یه سال سرنوشت ساز رو کلا اعتماد کنم به راه ابریشم
چون یه پروژه تازه و جدید هم هست و هنوز رتبه برتری و نمونه موفقی بیرون نیومده ازش و امسال تازه کنکور دارن راه ابریشمی ها -
sallar savadkoohi سلام
ببخشید ی سوالاول درسنامه فرسنگ رو کامل ببینیم و تستی نزنیم بعد بریم سراغ تستا؟
-
0-0ftm در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
sallar savadkoohi سلام
ببخشید ی سوالاول درسنامه فرسنگ رو کامل ببینیم و تستی نزنیم بعد بریم سراغ تستا؟
تا درسنامه تموم شه تو لابه لاش برا آموزشت تست زدی و تسلط نسبی داری
بعد تو تستای تسلط میترکونی
تا وقتی همرو حل نکردی نرو فرسنگ بعد
جوری حل کن که مثلا دو ماه دیگه هم من یه تست مشابه تست شماره n از دفترچه تست تسلط برات بیارم بتونی حل کنی -
Abolfazl Sattari ینی استاد لابه لایه درسنامه تست حل میکنه پس
-
0-0ftm در تجربیات یک راه ابریشمی گفته است:
Abolfazl Sattari ینی استاد لابه لایه درسنامه تست حل میکنه؟
شیمی و فیزیک و ریاضی که بله اینطوره
زیست ولی اول درسنامه س بعد تسته (یه فرسنگ زیست با احتساب پیش آزمون و پس آزموناش کمتر از 350 تست نداره) -
Abolfazl Sattari خیلیم عالی پس
ممنون -
-