کنکوریون 
- 
@kosar-mottaghi 
 اره سوالات کنکوره خوب منم 98 زدم حالا زده در انتضار کارنامه 
 اره تیکت میزنم ببینم چی میشهنکنه میخواست خیلی طبیعی شه بعد 1 ماه بیاد  
 فک کنم الان کارنامم تو اون ابر کامپیوتراس که دیشب فرستادی   @سجاد-ذوالفقاری در کنکوریون  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi 
 اره سوالات کنکوره خوب منم 98 زدم حالا زده در انتضار کارنامه 
 اره تیکت میزنم ببینم چی میشهنکنه میخواست خیلی طبیعی شه بعد 1 ماه بیاد  
 فک کنم الان کارنامم تو اون ابر کامپیوتراس که دیشب فرستادی   انشالاه وقتی جمعه کنکور دادی میره ابر کامییوتر ها   
- 
@kosar-mottaghi سس ماست دلپذیر منظورشونه،سخت نگیر 
- 
@mitra-ism-rahmani در کنکوریون  گفته است: گفته است:Abolfazl Sattari  میتونید برید رو پروفش بزنید .اگر اخراج شده باشه گزینه شروع چت رو نمیاره میتونید برید رو پروفش بزنید .اگر اخراج شده باشه گزینه شروع چت رو نمیاره#راز شماره 3 انجمن    
 @Infinitie-A   تازه من یه راز چهارمی هم کشف کردم ولی فعلا رو نمیکنم تازه من یه راز چهارمی هم کشف کردم ولی فعلا رو نمیکنم    @infinitie-a در کنکوریون  گفته است: گفته است:@mitra-ism-rahmani در کنکوریون  گفته است: گفته است:Abolfazl Sattari  میتونید برید رو پروفش بزنید .اگر اخراج شده باشه گزینه شروع چت رو نمیاره میتونید برید رو پروفش بزنید .اگر اخراج شده باشه گزینه شروع چت رو نمیاره#راز شماره 3 انجمن    
 @Infinitie-A   تازه من یه راز چهارمی هم کشف کردم ولی فعلا رو نمیکنم تازه من یه راز چهارمی هم کشف کردم ولی فعلا رو نمیکنم    رو نکن بهتر      
- 
@kosar-mottaghi سس ماست دلپذیر منظورشونه،سخت نگیر 
- 
@infinitie-a در کنکوریون  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi سس ماست دلپذیر منظورشونه،سخت نگیر خوب حالا برا چی میگن   @kosar-mottaghi وقتی کم میارن اینطور میگن   
 همشون که مثل من بلد نیستن جواب بدن 
- 
@kosar-mottaghi وقتی کم میارن اینطور میگن   
 همشون که مثل من بلد نیستن جواب بدن @infinitie-a در کنکوریون  گفته است: گفته است:@kosar-mottaghi وقتی کم میارن اینطور میگن   
 همشون که مثل من بلد نیستن جواب بدن ژاپن خاکت کنن سامورایی 
- 
@kosar-mottaghi وقتی کم میارن اینطور میگن   
 همشون که مثل من بلد نیستن جواب بدن 
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده! Saleh Esmaily در کنکوریون  گفته است: گفته است:ینی اگه تا الان 1 درصد امید به پزشکی داشتم الان با تحلیل قلمچی امید به پرستاری هم ندارم:///// والله ما از اولش امید و این شر و ورا به مار راستمونم نبوده مثه چی خوندیم کلا اصن این حسو تجربه نکردیم 
 ناامیدی اصلا نمندی؟       

|
 |

شعردانه
شعردانه