کنکوریون
-
فقط تو ادبیات نامردی کردن بازم سوال تاریخ ادبیات بیت داده بودن گفته بود برا کدوم شاعره
-
-
فقط تو ادبیات نامردی کردن بازم سوال تاریخ ادبیات بیت داده بودن گفته بود برا کدوم شاعره
Saleh Esmaily در کنکوریون
گفته است:
-
-
گفته است:
@kosar-mottaghi ادبیات کپی پارسال بود سوال اول تعداد معنی بیشتر و ... ولی در کل اسون بود بنظرم نترسین
-
اقا امیدوارتون کنم کنکور هنر خیلی اسون بود خیلیااا
Saleh Esmaily میگن سخت بوده تاحدودی
-
Saleh Esmaily میگن سخت بوده تاحدودی
@mohsen-sari نه بابا من سرجلسه بودم
-
0-0ftm اتفاقا میخواستم تو و سانیا رو هم تگ کنم
حالا ضایع نکن واسه شما طومار کوچولو مینویسم
نیمچه کنکوری عزیزم هنوز اول راهی ولی انقدر قشنگ داری جلو میری پس آخرش هم قشنگ درمیاد
از تجربه های هممون استفاده کن تا بتونی سال کنکورت بهترین باشی
@sania-Andiravan همزاد خوشگلم تو برای المپیاد خیلی تلاش کردی پس کنکور کنارش چیزی نیستنا امید نشو کمال گرایی رو بذار کنار تا همینجور تا آخرش پرقدرت ادامه بدی
حالا راضی فاطمه؟؟ -
Saleh Esmaily نمیدونم والا چندتا نظرسنجی دیدم
-
@mitra-ism-rahmani خدانکنع
ایش من جز خودشون نمیدونن
باشه .بعد وقتی بیام همش تگای میترا رو ببینم
-
0-0ftm اتفاقا میخواستم تو و سانیا رو هم تگ کنم
حالا ضایع نکن واسه شما طومار کوچولو مینویسم
نیمچه کنکوری عزیزم هنوز اول راهی ولی انقدر قشنگ داری جلو میری پس آخرش هم قشنگ درمیاد
از تجربه های هممون استفاده کن تا بتونی سال کنکورت بهترین باشی
@sania-Andiravan همزاد خوشگلم تو برای المپیاد خیلی تلاش کردی پس کنکور کنارش چیزی نیستنا امید نشو کمال گرایی رو بذار کنار تا همینجور تا آخرش پرقدرت ادامه بدی
حالا راضی فاطمه؟؟ -
-
@kosar-mottaghi ادبیات کپی پارسال بود سوال اول تعداد معنی بیشتر و ... ولی در کل اسون بود بنظرم نترسین
گفته است:
بزار ببینم چی میشه
دینی و عربیش چه طور بود -
Saleh Esmaily نمیدونم والا چندتا نظرسنجی دیدم
@mohsen-sari بنظر من ک خوب بود
-
Saleh Esmaily تاریخ ادبیات مثل 99 بود؟
-
گفته است:
بزار ببینم چی میشه
دینی و عربیش چه طور بود@kosar-mottaghi اسون ترین درسا فک کن منی که تو ازمونا وقت عمومی سر 75 دیقه تموم میکردم حدود 10 دیقه اضاف اوردم
-
Saleh Esmaily تاریخ ادبیات مثل 99 بود؟
@mohsen-sari اره شعر داده بودن گفتن شاعرش درسته یا نه