کنکوریون
-
@mohsen-sari نه بابا من سرجلسه بودم
Saleh Esmaily تاریخ ادبیات مثل 99 بود؟
-
Saleh Esmaily در کنکوریون
گفته است:
@kosar-mottaghi ادبیات کپی پارسال بود سوال اول تعداد معنی بیشتر و ... ولی در کل اسون بود بنظرم نترسین
بزار ببینم چی میشه
دینی و عربیش چه طور بود@kosar-mottaghi اسون ترین درسا فک کن منی که تو ازمونا وقت عمومی سر 75 دیقه تموم میکردم حدود 10 دیقه اضاف اوردم
-
@mohsen-sari اره شعر داده بودن گفتن شاعرش درسته یا نه
-
-
بچه ها سوالا راحت بود خواهش میکنم مغرور نشید🥺خیلی بده مغرور بشی و اشتباهای کوچیکی بکنی همه حواستون رو جمع کنید
@نگین-محمدیان نه بابا اتفاقا الان بیشتر باید حواس جمع بود
-
@kosar-mottaghi اسون ترین درسا فک کن منی که تو ازمونا وقت عمومی سر 75 دیقه تموم میکردم حدود 10 دیقه اضاف اوردم
گفته است:
@kosar-mottaghi اسون ترین درسا فک کن منی که تو ازمونا وقت عمومی سر 75 دیقه تموم میکردم حدود 10 دیقه اضاف اوردم
عهههه
نمیدونم
بزار ببینیم چی میشه -
@نگین-محمدیان نه بابا اتفاقا الان بیشتر باید حواس جمع بود
Saleh Esmaily میدونم منم همین رو دارم میگم
راحت باشه هیجانت میره بالا بیشتر اشتباه میکنی باید خیلی حواسمون جمع باشه -
گفته است:
عهههه
نمیدونم
بزار ببینیم چی میشه@kosar-mottaghi خدا رو شکر خوب بود
-
بچه ها سوالا راحت بود خواهش میکنم مغرور نشید🥺خیلی بده مغرور بشی و اشتباهای کوچیکی بکنی همه حواستون رو جمع کنید
-
Saleh Esmaily میدونم منم همین رو دارم میگم
راحت باشه هیجانت میره بالا بیشتر اشتباه میکنی باید خیلی حواسمون جمع باشه@نگین-محمدیان ولی من از روز تجربی میترسم امروز خیلی ول بود یکی همش ته سالن حرف میزد مراقبا حرف میزدن بلندگو هم که هر 10 دیقه میگه رابطین اجرای بند 1
-
@نگین-محمدیان ولی من از روز تجربی میترسم امروز خیلی ول بود یکی همش ته سالن حرف میزد مراقبا حرف میزدن بلندگو هم که هر 10 دیقه میگه رابطین اجرای بند 1
Saleh Esmaily اوه اوه خیلی بده سرجلسه تمرکزت از دست بده
چرا تذکری چیزی ندادی بهشون
-
Saleh Esmaily اوه اوه خیلی بده سرجلسه تمرکزت از دست بده
چرا تذکری چیزی ندادی بهشون
@نگین-محمدیان دیگ هنر بود ولی یبار خیره به مراقبه نگا کردم بنده خدا رف همون جلو نشست دیگ بلند نشد
-
من بابام فردا مسئول حوزه انسانی میشه
اول قرار بود برای تجربی بیاد بعد فهمیدن من کنکور دارم گفتن بستگان درجه یک نباید تو حوزه باشه
حیف شد دلم میخواست باشه@نگین-محمدیان حیف شد بابات معلمه؟
-
@نگین-محمدیان دیگ هنر بود ولی یبار خیره به مراقبه نگا کردم بنده خدا رف همون جلو نشست دیگ بلند نشد
Saleh Esmaily تو همین الانش عمومی ها رو خوب جواب دادی 2 3 رقمی میشی
شاید خدا سرنوشت رو عوض کرد همه رفتیم هنر -
@نگین-محمدیان حیف شد بابات معلمه؟
Saleh Esmaily نه تو اداره آموزش پرورش کار میکنه تقریبا شبیه به راهبر آموزشی و ایناس
-
Saleh Esmaily تو همین الانش عمومی ها رو خوب جواب دادی 2 3 رقمی میشی
شاید خدا سرنوشت رو عوض کرد همه رفتیم هنر@نگین-محمدیان یوقت دیدی رفتیم بازیگر شدیم
-
Saleh Esmaily نه تو اداره آموزش پرورش کار میکنه تقریبا شبیه به راهبر آموزشی و ایناس
@نگین-محمدیان اها