کنکوریون
-
بچه ها حتما فردا یا پس فردا به صورت سوال تحلیل صرفی دقت کنید .چون امروز به جای اینکه بگه صحیح رو مشخص کنید گفته غلط رو مشخص کنید.
-
اخه من نمیفهمم
سنجش در این حد بدبخته که بیاد همچین فونت و همچین کیفیتی رو واسه پی دی اف کنکور بزاره؟
اخه یه ذره شعور داشته باش با این قیافت
هردفعه خواستم استفاده کنم با فونت قمر در عقربش که مثله قیافه طراحاش میمونه، مواجه شدم
اخه یه فونت عوض کردن چی داره که انجام نمیدی
اعصاب مارم هردفعه میسابی@infinitie-a در کنکوریون
گفته است:
اخه من نمیفهمم
سنجش در این حد بدبخته که بیاد همچین فونت و همچین کیفیتی رو واسه پی دی اف کنکور بزاره؟
اخه یه ذره شعور داشته باش با این قیافت
هردفعه خواستم استفاده کنم با فونت قمر در عقربش که مثله قیافه طراحاش میمونه، مواجه شدم
اخه یه فونت عوض کردن چی داره که انجام نمیدی
اعصاب مارم هردفعه میسابی -
-
بچه ها حتما فردا یا پس فردا به صورت سوال تحلیل صرفی دقت کنید .چون امروز به جای اینکه بگه صحیح رو مشخص کنید گفته غلط رو مشخص کنید.
-
zeinab dehghani خداروشکر
ولی قبول کن از اون خوش گذشتناس که دوس نداری دوباره تکرار شه@dr-rashidi در کنکوریون
گفته است:
zeinab dehghani خداروشکر
ولی قبول کن از اون خوش گذشتناس که دوس نداری دوباره تکرار شهخب آره دیگه اگه زیادی باشه دیگه مثل عسل گلومون رو میزنه
-
0-0ftm اتفاقا میخواستم تو و سانیا رو هم تگ کنم
حالا ضایع نکن واسه شما طومار کوچولو مینویسم
نیمچه کنکوری عزیزم هنوز اول راهی ولی انقدر قشنگ داری جلو میری پس آخرش هم قشنگ درمیاد
از تجربه های هممون استفاده کن تا بتونی سال کنکورت بهترین باشی
@sania-Andiravan همزاد خوشگلم تو برای المپیاد خیلی تلاش کردی پس کنکور کنارش چیزی نیستنا امید نشو کمال گرایی رو بذار کنار تا همینجور تا آخرش پرقدرت ادامه بدی
حالا راضی فاطمه؟؟ -
خب من تحلیلم رو از عربی بگم
@Infinitie-A همین اول بگم نه ادعای دارم نه چیزی نیایی تیکه بندازی ها فقط براساس چیزی که بلدم میخوام بگم دوستان هم استفاده کنن
ی عربی روتین و معمولی بود که تا درصد 70 رو راحت میتونستی واس خودت جمع کنی
تو ترجمه عین الصحیح دومی یکم شاید گیر میافتی تو سوال البته کسایی که کل گزینه ها رو نمیخونن همون اول گزینه درست رو میزنن میرن اصلا گیر نمیکردن و گزینه 3 رو درست میزدن و میرفتن پی کارشون
سوال 38 متن عربی من یکی باشم نمیزنمش چون همه گزینه ها رو رد کردم
سوال ترکیب وصفی که داده بود رو با جمله وصفیه اشتباه نگیرید خودم همین اشتباه رو کردم حواستون به صورت سوال باشه دقیق بخونیدش صورت سوال ترکیب وصفی مختلف رو میخواد نه جمله وصفیه مختلف روو اینکه دعا میکنم هرکه تلاش کرده فردا و پس فردا نتیجه زحمتاشو بگیره
-
81Sobhan واعظی ساعت 7 خودش لایو میزاره
-
دوستان موسسه دیگه تحلیل ادبیات رو نمیزاره
-
81Sobhan واعظی ساعت 7 خودش لایو میزاره
shayan jafari
تشکر ولی الان دیگه کسی نیست که اینستا داشته باشه
عربی هم تحلیلش رو دیدم تموم شد حالا شد شاید اونم نگاه کردم -
shayan jafari
تشکر ولی الان دیگه کسی نیست که اینستا داشته باشه
عربی هم تحلیلش رو دیدم تموم شد حالا شد شاید اونم نگاه کردم -
@mitra-ism-rahmani
من یک زدم
لا تقدر رو به صورت فعل ترجمه میشه ولی واسم جالب بود همون اول استاد عیلمرادی گزینه 3 و4 رو رد نکردن -
@mitra-ism-rahmani
من یک زدم
لا تقدر رو به صورت فعل ترجمه میشه ولی واسم جالب بود همون اول استاد عیلمرادی گزینه 3 و4 رو رد نکردن -
@mitra-ism-rahmani
اوم من همیشه رو مصدر اول تست خط میزدم
ولی ایشون ردش نکردن -
تحلیل ادبیات آلا اصلا به دلم نشست
-
این پست پاک شده!
-
@mitra-ism-rahmani https://alaatv.com/c/28721