کنکوریون
-
@نگین-محمدیان اون حرفام بهت کلی بود ( بقیه درسا )
رو ادبیات هیچ دل آرومی ندارم
اصلا در حدی ام ک انگار مال ایران نیستمنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari تایتان ادبیات مگه گیرت اومد نگاش نکردی؟؟
چه کنم میخوای یه کارگاه 4 ساعته ببینی یا وقت نمیکنی؟؟
ببین شایان تو الان تحلیل کی رو برای ادبیات نگاه کردی جدی ادبیاتش متوسط بود
منی که ادبیات رو گزینه دو زیر 30 40 میزدم این رو دیدم یکم آروم شدم میتونم بالا بزنم
عمومی کنکور هنر کلا سطحش بالاست فردا ریاضی و انسانی اومد اون موقع اجازه میدم غصه بخوری -
shayan jafari تایتان ادبیات مگه گیرت اومد نگاش نکردی؟؟
چه کنم میخوای یه کارگاه 4 ساعته ببینی یا وقت نمیکنی؟؟
ببین شایان تو الان تحلیل کی رو برای ادبیات نگاه کردی جدی ادبیاتش متوسط بود
منی که ادبیات رو گزینه دو زیر 30 40 میزدم این رو دیدم یکم آروم شدم میتونم بالا بزنم
عمومی کنکور هنر کلا سطحش بالاست فردا ریاضی و انسانی اومد اون موقع اجازه میدم غصه بخورینوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان اصلا وقت نکردم اونو ببینم
فردا یکم نگاه میکنم -
@نگین-محمدیان اصلا وقت نکردم اونو ببینم
فردا یکم نگاه میکنمنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در کنکوریون
گفته است:
فردا یکم نگاه میکنمکلا مشغول فیزیک ، شیمی و ریاضی بودم
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس بحث دارممم
این رفیق مام هروقت خواستیم بحث کنیم یهو میره
باقی دوستامم تو جو انجمن نیستن -
shayan jafari در کنکوریون
گفته است:
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در کنکوریون
گفته است:
گفته است:
جوری ک الان زیست و ادبیات ترسمه
-
Abolfazl Sattari عه جدی؟
پس یا شمشیر ندیدین یا یاکوزا نمیدونین چیهنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 در کنکوریون
گفته است:
Abolfazl Sattari عه جدی؟
پس یا شمشیر ندیدین یا یاکوزا نمیدونین چیهبله بله درسته
موفق باشید... -
maryam111 در کنکوریون
گفته است:
Abolfazl Sattari عه جدی؟
پس یا شمشیر ندیدین یا یاکوزا نمیدونین چیهبله بله درسته
موفق باشید...Abolfazl Sattari شما بیشتر
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی بعضی چیزایی که تو فکرم بود و پیشبینی میکردم در مورد ادما، به حقیقت میپیونده
به ریزبینیم که همه ازش مینالن، افتخار میکنم:)))))) -
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
گفته است:
گفته است:
جوری ک الان زیست و ادبیات ترسمه
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari زیست فردا کلاس پیش بینی هست من و سبحان احتمالا بریم صبح ساعت 10 بعد برات میفرستم یا بیا یا هم بشین مرور کن
ادبیات آرش داشتی؟؟ برو جزوه دستور زبان و آرایه آرش رو بخون چون تایتان یکم خلاصه هست
دستورش فقط 2 تا سوال سخت داشت بقیش خیلی خوب بود
لغت آخر کتاب یادت نرههه خیلی مهمه
چرا یکی این توصیه ها رو به خودم نمیکنه -
shayan jafari زیست فردا کلاس پیش بینی هست من و سبحان احتمالا بریم صبح ساعت 10 بعد برات میفرستم یا بیا یا هم بشین مرور کن
ادبیات آرش داشتی؟؟ برو جزوه دستور زبان و آرایه آرش رو بخون چون تایتان یکم خلاصه هست
چرا یکی این توصیه ها رو به خودم نمیکنهنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان زیست همون دکتری ک جزوشو گفتی ؟
-
shayan jafari زیست فردا کلاس پیش بینی هست من و سبحان احتمالا بریم صبح ساعت 10 بعد برات میفرستم یا بیا یا هم بشین مرور کن
چرا یکی این توصیه ها رو به خودم نمیکنهنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان پیش بینیه یا جمع بندی؟
-
وقتی بعضی چیزایی که تو فکرم بود و پیشبینی میکردم در مورد ادما، به حقیقت میپیونده
به ریزبینیم که همه ازش مینالن، افتخار میکنم:))))))نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a حق
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلن دم کنکوره
فک میکردم بیام انجمن حالم بهتر میشه :/// -
به ریزبینیم که همه ازش مینالن، افتخار میکنم:))))))نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده@infinitie-a در کنکوریون
گفته است:
به ریزبینیم که همه ازش مینالن، افتخار میکنم:))))))من تو جریان همین بی احترامیا تو تودلی علاوه بر اینکه پیش بینیم نسبت به یه قشری محقق شد بلکه مرزشم جابجا شد
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
سلام خوبید
ببخشید توی تودلی جواب داده بودید بهم بعد من خوندمش وقت نکردم جواب بدم ینی ی کاری پیش اومد بعدش هم درگیر کارای کنکور و منشنتون رو گم کردم ک روش ریپلی بزنم (اصن اینقد خسته ام حال ندارم توی اعلانام بگردم)
خواستم بگم مرسی واقعا از جمله هاتون انگیزه گرفتم و چمدونم شاید قراره ابن سینا بشم منم
بازم مرسی خیلی حالمو خوب کرد پستتون و خیلی راهنمایی کرد -
maryam111
سلام خوبید
ببخشید توی تودلی جواب داده بودید بهم بعد من خوندمش وقت نکردم جواب بدم ینی ی کاری پیش اومد بعدش هم درگیر کارای کنکور و منشنتون رو گم کردم ک روش ریپلی بزنم (اصن اینقد خسته ام حال ندارم توی اعلانام بگردم)
خواستم بگم مرسی واقعا از جمله هاتون انگیزه گرفتم و چمدونم شاید قراره ابن سینا بشم منم
بازم مرسی خیلی حالمو خوب کرد پستتون و خیلی راهنمایی کرد@dr-aryan سلام مرسی
خواهش میکنم وظیفمه
و نکته آخر اینکه ذهنتونو آروم کنید شب کنکور همین فقط -
@نگین-محمدیان زیست همون دکتری ک جزوشو گفتی ؟
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari نه یکی دیگه هست
تو که با جزوه پیش بینی کنار نیومدی :(( -
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan پیش بینی
پارسال که میگفتن خیلی تطابق داشته بریم ببینیم چی میشه -
@dr-aryan سلام مرسی
خواهش میکنم وظیفمه
و نکته آخر اینکه ذهنتونو آروم کنید شب کنکور همین فقطنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111
ن بابا این چ حرفیه شما لطف کردید
نمدونم کلا این هفته اصلا استرس نداشتم
یکم عصر فقط انگار حالم بعد شد دراز کشیدم رو تخت ب چشمای اسمون زل زدم و یکم با خدا حرف زدم اروم شدم
فکر نمیزاره ذهنم اروم بگیره ولی چشم سعیمو میکنم