کنکوریون 
- 
@نگین-محمدیان دلم میخواد فردا برم سرجلسه همه چن موردی باشه  
- 
@نگین-محمدیان 
 میخوام نیاد 
 من چرا اینقدر دوس دارم کنکور وحشت ناک سخت باشه 
- 
@نگین-محمدیان دلم میخواد فردا برم سرجلسه همه چن موردی باشه  Saleh Esmaily تو برو هیچی نگو بخاطر تو ادوب خراب نشد    
- 
Saleh Esmaily در کنکوریون  گفته است: گفته است:@infinitie-a من اگه برنامه ای که این هفته ریخته بودم اجرا میکردم زیر 10 منطقه میاوردم      منم منم
 و احتمالا همه  @infinitie-a اره دقیقا  تازه هر شب موقع خواب میگفتم برنامه فردا رو زودتر تموم کنم بقیش عقب موندگی رو درس کنم تازه هر شب موقع خواب میگفتم برنامه فردا رو زودتر تموم کنم بقیش عقب موندگی رو درس کنم 
- 
@infinitie-a 
 نمیدونم  
- 
Saleh Esmaily تو برو هیچی نگو بخاطر تو ادوب خراب نشد    @نگین-محمدیان من که با ادوب رفتم   
- 
@kosar-mottaghi در کنکوریون  گفته است: گفته است:میخوام بشینم کل شهرای فارسی با شاعراشو بخونم  نمیشه شهرای عربی رو بخونی؟ 
- 
- 
@kosar-mottaghi بعدش فک کن فردا سر جلسه سوال اسون از تاریخ ادبیات بیاد  
- 
@kosar-mottaghi در کنکوریون  گفته است: گفته است:میخوام بشینم کل شهرای فارسی با شاعراشو بخونم  نمیشه شهرای عربی رو بخونی؟ 
- 
81Sobhan شمام هی یچیزیو میارین بخونین بعد نمیخونین باز یچیز دیگ میارین؟  
- 
@kosar-mottaghi بعدش فک کن فردا سر جلسه سوال اسون از تاریخ ادبیات بیاد  
- 
@kosar-mottaghi برا قرابت که متن عربی میدن 
- 
81Sobhan شمام هی یچیزیو میارین بخونین بعد نمیخونین باز یچیز دیگ میارین؟  Saleh Esmaily در کنکوریون  گفته است: گفته است:81Sobhan شمام هی یچیزیو میارین بخونین بعد نمیخونین باز یچیز دیگ میارین؟    چقدر من و تو شبیهیم چقدر من و تو شبیهیم 
- 
- 
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه