هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
و تووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروازه  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و تووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروازه  پرچمبالاست... 
 ضد حال 
- 
و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی  
- 
ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی    چیه خو کنجکاوم چیه خو کنجکاوم 
- 
mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام 
- 
mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ 
- 
ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی والا مرجع خاصی ندارم با سرچ به دست میارم  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟  ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم 
- 
ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم  هیس ممداثن فریاد نمیزند  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی والا مرجع خاصی ندارم با سرچ به دست میارم  
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم  هیس ممداثن فریاد نمیزند  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم  هیس ممداثن فریاد نمیزند  - نیازی به فریاد نیست.
- محمد حسن نه ممد اثن !

- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
 انتظارم ازت اینه که بالای 80 زده باشی . منطق و اینا رو که یادته ؟   هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو هی ۸۰ چ کم ... عزیزم ۸۹.۹درصددد فقط دینی خط زدم چی میگی تو مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم مگ میشه من کمتر از ۸۰دبزنم  هیس ممداثن فریاد نمیزند  - نیازی به فریاد نیست.
- محمد حسن نه ممد اثن !
 mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
- محمد حسن نه ممد اثن !
 تقصیر امیرحسیننه .. توام حالا ! 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی والا مرجع خاصی ندارم با سرچ به دست میارم  اها ببین راجب مو این چیزا افرین ی چیزی برام پیدا میکنی کوتاهم باشه ..پسر خوبی هستی ب مامانت میگی چشم.. مرسی بهتره برید بخوابید  
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
- محمد حسن نه ممد اثن !
 تقصیر امیرحسیننه .. توام حالا ! @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و توووووووووووووووووووووووووووووووووووووی دروااااااااااااااااااازه  چرا سرهنگ علیفر رو گزارشگر نزاشتن ؟  آخ آخ آی گفتی   تعویض های برانکو حرف نداشت ... اخرش دینو زندگی چند زدی   
 66.7 %
- محمد حسن نه ممد اثن !
 تقصیر امیرحسیننه .. توام حالا !  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی والا مرجع خاصی ندارم با سرچ به دست میارم  اها ببین راجب مو این چیزا افرین ی چیزی برام پیدا میکنی کوتاهم باشه ..پسر خوبی هستی ب مامانت میگی چشم.. مرسی بهتره برید بخوابید  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan راستی متناتو از کجا اوردی یه تکست میخوام کدوم متن ها؟ همونا ک دیشب فرستادی والا مرجع خاصی ندارم با سرچ به دست میارم  اها ببین راجب مو این چیزا افرین ی چیزی برام پیدا میکنی کوتاهم باشه ..پسر خوبی هستی ب مامانت میگی چشم.. مرسی بهتره برید بخوابید   

|
 |

شعردانه
شعردانه