شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
متعجب به این میگن
-
دبیر زبانمون ازم پرسید: اگه انگلیسي بخواي بگي بیا اینجا چي میگي؟ گفتم: کام هیر
گفت: آفرین حالا اگه بخواي بگي برو اونجا چي میگي؟
گفتم: اول خودم میرم اونجا بعد میگم کام هیر:)
انداخت بیرون منو️
-
-
-
Fact -
#طنزجبهه
اولین عملیاتے بود كه شركت میكردم.
بس كه گفته بودند ممكن است موقع حركت به سوے مواضع دشمن، در دل شب عراقیها بپرند تو ستون و سرتان را با سیم مخصوص از جا بكنند، دچار وَهم و ترس شده بودم..!ساكت و بے صدا در یك ستون طولانے كه مثل مار در دشتے میخزید جلو میرفتیم . جایے نشستیم ؛ یك موقع دیدم یك نفر كنار دستم نشسته و نفس نفس میزند . كم مانده بود از ترس سكته كنم. فهمیدم كه همان عراقے سرپران است . تا دست طرف رفت بالا معطل نكردم با قنداق سلاحم محكم كوبیدم توے پهلویش و فرار را بر قرار ترجیح دادم:))
لحظاتے بعد عملیات شروع شد . روز بعد در خط بودیم كه فرمانده گروهان مان گفت: «دیشب اتفاق عجیبے افتاده ، معلوم نیست كدام شیر پاك خوردهاے به پهلوے فرمانده گردان كوبیده كه همان اول بسم الله دنده هایش خرد و روانه بیمارستان شده»
از ترس صدایش را در نیاوردم كه آن شیر پاك خورده من بوده ام
-
#طنز شهداپای چپ یا راست
..
توی سنگر هر کس مسئول کاری بود .
یک بار خمپاره ای آمد و خورد کنار سنگر
به خودمان که آمدیم ،
دیدیم رسول پای راستش را با چفیه بسته است.
نمیتوانست درست راه برود . از آن به بعد کارهای رسول را هم بقیه بچه ها انجام دادند ..
کم کم بچه ها به رسول شک کردند ،
یک شب چفیه را از پای راستش باز کردند و بستند به پای چپش .
صبح بلند شد ، راه افتاد ، پای چپش لنگید !
سنگر از خنده بچه ها رفت روی هوا !!
تا میخورد زدنش و مجبورش کردن تا یه هفته کارای سنگر رو انجام بده .
خیلی شوخ بود ، همیشه به بچه ها روحیه می داد ، اصلا بدون رسول خوش نمی گذشت ..
شهید رسول خالقی
شوخ طبعی از سیره ی شهدا بود...
روحشون شاد
-
#تقصیرهای_دشمن!!!
اكثر عمليات ها به خاطر مسائل مختلفی در اسفندماه انجام میشد. منطقه جنوب هم گاهی شبهای بسيار سردی داشت. يه روز فرمانده گردانمون به بهانه دادن پتو همه بچه ها را جمع كرد و با صدای بلند گفت: كی خسته است؟ گفتيم: دشمن.
....صدا زد: كی ناراضيه؟ بلند گفتيم: دشمن. دوباره با صدای بلند صدا زد: كی سردشه؟ ما هم با صدای بلند گفتيم: دشمن. بعدش فرماندمون گفت: خدا خيرتون بده حالا كه سردتون نيست میخواستم بگم كه پتو به گردان ما نرسيده!!!
-
-
-
-
-
-
این پست پاک شده!