شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
سلام ببخشید الان برنامه آلا رو سایت قرار گرفته دیدم که کلن برای دهم هستش الان من خودم تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم مباحث یازدهم هم به غیر از دهم میان می خواستم بدونم این برنامه برای دوازدهمی ها هست یا برای دهمی ها؟
-
سلام ببخشید الان برنامه آلا رو سایت قرار گرفته دیدم که کلن برای دهم هستش الان من خودم تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم مباحث یازدهم هم به غیر از دهم میان می خواستم بدونم این برنامه برای دوازدهمی ها هست یا برای دهمی ها؟
Ali Feyzabadi
این برنامه کلا برای راه ابریشمه که توش سه پایه بسته میشه
ولی تو تابستون فقط دروس تخصصی دهم رو میبندن پس با برنامه آزمون پیش نمیره
و از مهر با برنامه آزمون های آزمایشی منطبق میشه -
سلام. من پایه دهمم تموم شده ان شاء اللّه میرم یازدهم
خواستم بپرسم راه ابریشم برای من مناسبه؟ تا چه حد؟
و غیر راه ابریشم دیگه چیزی هست که به نظرتون مناسب من باشه؟ -
و غیر راه ابریشم دیگه چیزی هست که به نظرتون مناسب من باشه؟ -
و غیر راه ابریشم دیگه چیزی هست که به نظرتون مناسب من باشه؟A M1M بله مناسب هست شما با راه ابریشم سه سال رو تا کنکور ۱۴۰۱ میبندید بعدش هم مرور و تست
ولی حواستون به تغییر ۱۴۰۲ باشه -
A M1M بله مناسب هست شما با راه ابریشم سه سال رو تا کنکور ۱۴۰۱ میبندید بعدش هم مرور و تست
ولی حواستون به تغییر ۱۴۰۲ باشهحسین مسلمی
متشکرم که راهنمایی کردید -
A M1M
سلام
راه ابریشم برای تابستون یازدهمه( از اون زمان شروع میشه) در راه ابریشم به صورت کنکوری دروس تدریس میشه(هر سه پایه )
پس برای شما مناسب نیست
شما میتونید فیلم های صفر تا صد و کارگاه تست ها رو ببینید(این فیلم ها رایگان هستن) -
Ali Feyzabadi
این برنامه کلا برای راه ابریشمه که توش سه پایه بسته میشه
ولی تو تابستون فقط دروس تخصصی دهم رو میبندن پس با برنامه آزمون پیش نمیره
و از مهر با برنامه آزمون های آزمایشی منطبق میشهاین پست پاک شده! -
سلام میدونید چجوری باید قسطی پرداخت کرد؟
-
سلام میدونید چجوری باید قسطی پرداخت کرد؟
Narges Fallah
هنوز شرایط قسطی اعلام نشده
و معلوم هم نیست ک باشه یا نه -
Narges Fallah
هنوز شرایط قسطی اعلام نشده
و معلوم هم نیست ک باشه یا نهHhh Hh ممنون
-
Hhh Hh ممنون
Narges Fallah
خواهش میکنم -
سلام . در پک اختصاصی ریاضی نوشته در حال تولید یعنی هنوز تولید نشده ؟؟؟ کی تولید میشه ؟؟؟ منظورتون از پک چیست یعنی مثلا شبیه موسسه های دیگه کتاب و DVD می فرستیم دم خونه یا نه ؟؟ واگر ما باید دانلود کنیم چه تضمینی وجود داره که مشکلی پیش نیاد و ما مجبور نشیم دوباره هزینه پرداخت کنیم ؟؟؟
و سوال دیگر من در زمینه مشاور تلفنی داخل پک ندارید؟؟؟ -
سلام . در پک اختصاصی ریاضی نوشته در حال تولید یعنی هنوز تولید نشده ؟؟؟ کی تولید میشه ؟؟؟ منظورتون از پک چیست یعنی مثلا شبیه موسسه های دیگه کتاب و DVD می فرستیم دم خونه یا نه ؟؟ واگر ما باید دانلود کنیم چه تضمینی وجود داره که مشکلی پیش نیاد و ما مجبور نشیم دوباره هزینه پرداخت کنیم ؟؟؟
و سوال دیگر من در زمینه مشاور تلفنی داخل پک ندارید؟؟؟Mehran MM در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
و سوال دیگر من در زمینه مشاور تلفنی داخل پک ندارید؟؟؟اول تا اخر جواب سوالات شما نه نه است
-
Mehran MM در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
و سوال دیگر من در زمینه مشاور تلفنی داخل پک ندارید؟؟؟اول تا اخر جواب سوالات شما نه نه است
Abolfazl Mousavi پس کی تولید میشه؟؟؟
نحوه دسترسی به محتوا پک ها چجوری است؟؟ -
Abolfazl Mousavi پس کی تولید میشه؟؟؟
نحوه دسترسی به محتوا پک ها چجوری است؟؟Mehran MM
در حال تولیده و شما از همین الان هم دسترسی دارید -
Arshia Yazdian
اقای یزدیان راه ابریشم ادبیات درس ب درسه یا موضوعی؟ -
Arshia Yazdian
اقای یزدیان راه ابریشم ادبیات درس ب درسه یا موضوعی؟@dr-aryan درس به درس
ولی توی پیله کل آرایه ها و دستور زبان گفته میشه -
و سوال دیگر من در زمینه مشاور تلفنی داخل پک ندارید؟؟؟@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم