طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
سلام من همه مدارک رو با کم اسکنر اسکن کردم براتون ارسال کنم ولی تیکت اجازه ارسال پی دی آف نمیده چیکار کنم؟؟؟
-
دوستان توجه داشته باشید اسکن همه مدارک رو باهم در یک تیکت آپلود کنید و چندین تیکت برای این طرح نزنید
فقط یک تیکت ایجاد کنید در بخش مربوطه و همه مدارک رو یکجا آپلود کنید@m-an من تمامی مدارک رو با کم اسکنر اسکن کردم ووپی دی اف ساختم ولی تیکت اجازه ارسال نمیده چه کنم؟؟؟
-
@m-an من تمامی مدارک رو با کم اسکنر اسکن کردم ووپی دی اف ساختم ولی تیکت اجازه ارسال نمیده چه کنم؟؟؟
قاسم سلیمانی
یه تیکت ایجاد کن.همه رو داخل همون یکی یکی به شکل عکس آپلود کن -
من همه مدارکم مهر شده جز کارنامه من تیکت کردم براتون بدون مهر ولی دو شنبه مهر میکنم براتون پست میکنم
اشکال نداره؟ -
دوستان توجه داشته باشید اسکن همه مدارک رو باهم در یک تیکت آپلود کنید و چندین تیکت برای این طرح نزنید
فقط یک تیکت ایجاد کنید در بخش مربوطه و همه مدارک رو یکجا آپلود کنید@m-an سلام
توی فرم پلاک رو نوشتین ۵۷
ولی اینجا نوشتین ۵۹ !!!
منم وقتی که داشتم پست میکردم پلاک رو ۵۷ نوشتم
این چجور میشه؟؟ -
@m-an سلام وقتتون بخیر ببخشید من از وقتی سال یازدهم رو به اتمام رسوندم شروع کردم برای درس خوندن برای کنکور و دارم همه تلاشم رو میکنم و برای درسام روزانه
هشت ساعت وقت میذارم مطمئن هستم که قبول میشم اما خب ریز نمرات سال یازدهم اصلا تعریفی نداره و معدلم در حد پونزده شونزده هستش حالا که نمراته بنده به این صورته از نظر شما نمیتونم برای طرح پرچم شرکت کنم قبولم نمیکنن؟ -
فقط یک تیکت ایجاد کنید در بخش مربوطه و همه مدارک رو یکجا آپلود کنید@m-an ببخشید میشه فقط توی تیکت آپلود کرد ولی پست نکرد
-
سلام چرا نمیشه تو ی تیکت چنتا عکس با هم آپلود کرد
-
سلام خدمت برادران الایی ببخشید اساتید بنده رفتم مدیر فقط کار نامه رو مهر و امضا کرد و گفت فرم رو نمیشه امضا کرد و مسولیت داره واسه شون بنده حتی تا به حراست اداره آموزش و پرورش رفتم و این عزیزان هم فرمودند که امکان امضای این فرم وجود نداره و این بخشنامه حراستی هست که هیچ کس نمیتونه با هیچ موسسه ایی قرار داد ببنده و فرم پر کنه لطفا عزیزان الایی یک تغییراتی رو بدن که بشه عملی کرد...
-
یه سوال الان مني که تا حراست اداره رو واسه این فرم رفتم و امضا نکردن چه کنم؟؟؟
-
سلام خدمت برادران الایی ببخشید اساتید بنده رفتم مدیر فقط کار نامه رو مهر و امضا کرد و گفت فرم رو نمیشه امضا کرد و مسولیت داره واسه شون بنده حتی تا به حراست اداره آموزش و پرورش رفتم و این عزیزان هم فرمودند که امکان امضای این فرم وجود نداره و این بخشنامه حراستی هست که هیچ کس نمیتونه با هیچ موسسه ایی قرار داد ببنده و فرم پر کنه لطفا عزیزان الایی یک تغییراتی رو بدن که بشه عملی کرد...
علی قربان زاده
مدیر منم اول گفت که نمیتونع مهر کنه
ولی خیلی اصرار کردم و گفتم مسئولیتش با خودم
و براش توضیح دادم که این فقط یه معرفی نامه هست نع چیز دیگه ای -
@m-an امضا کافی نیست؟!
-
@m-an سلام وقتتون بخیر ببخشید من از وقتی سال یازدهم رو به اتمام رسوندم شروع کردم برای درس خوندن برای کنکور و دارم همه تلاشم رو میکنم و برای درسام روزانه
هشت ساعت وقت میذارم مطمئن هستم که قبول میشم اما خب ریز نمرات سال یازدهم اصلا تعریفی نداره و معدلم در حد پونزده شونزده هستش حالا که نمراته بنده به این صورته از نظر شما نمیتونم برای طرح پرچم شرکت کنم قبولم نمیکنن؟Sogand Adineh منم مثل توام ولی جور دیگه من معدلم ۱۸.۵۱ شدم ولی چون هدایت تحصلیم تجربی ج خورده بود هیچ کجا قبولم نکرد اخر مجبور شدم با ایه و قسم مدیرمون قبول کرد ۱میلیون شهریه بدم اونم قسطی الان میترسم چون نوشته غیر دولتی قبولم نکنن
-
علی قربان زاده
مدیر منم اول گفت که نمیتونع مهر کنه
ولی خیلی اصرار کردم و گفتم مسئولیتش با خودم
و براش توضیح دادم که این فقط یه معرفی نامه هست نع چیز دیگه ایAB Cd سلام من که رفتم حراست به مدیر زنگ زدن گفتن به هیچ وجه امضا نکنن وگر نه توبیخ میشن
-
-
AB Cd سلام من که رفتم حراست به مدیر زنگ زدن گفتن به هیچ وجه امضا نکنن وگر نه توبیخ میشن
-
علی قربان زاده پس چ مدیر خوبی دارم که سریع امضا کرد
️
Mamari 82 کار منم زود راه افتاد خدارو شکر
اومدیم اینجا فخر فروشی -
AB Cd سلام من که رفتم حراست به مدیر زنگ زدن گفتن به هیچ وجه امضا نکنن وگر نه توبیخ میشن
علی قربان زاده
وا...... -
amirmohammad 1
سلام سلامت باشید
حتما باید فایل نامه و ریزنمرات مهر و امضا شده باشه@m-an مدیر من کارنامه رو مهر کرد ولی گفت چون این سربرگ آلا هست مهر نمیکنه میگه مسئولیت داره ولی یه برگه مینویسه با سربرگ خود مدرسه اون رو مهر وامضا میکنه میشه اون رو به همراه برگه ها با کارنامه بفرستم کارنامه رو قبول میکنه برای مهر وامضا ولی برگه آلا رو نه
-
@m-an مدیر من کارنامه رو مهر کرد ولی گفت چون این سربرگ آلا هست مهر نمیکنه میگه مسئولیت داره ولی یه برگه مینویسه با سربرگ خود مدرسه اون رو مهر وامضا میکنه میشه اون رو به همراه برگه ها با کارنامه بفرستم کارنامه رو قبول میکنه برای مهر وامضا ولی برگه آلا رو نه
amirmohammad 1 همه این مشکلو دارن حالا تو برای اطمینان بفرست همونیو که مدیرت امضا کرده