Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
57 دیدگاه‌ها 16 کاربران 921 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • R r sh

Alireza Ayoubifar در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

سلام
    خوبی ؟

من خودم وقتی فکرم مشغوله یه زمان می زارم میشینم هر فکری که میاد تو ذهنم رو می نویسم تو یه دفتر یا سر رسید

جز اين شما روش ديگه اى بلد نيستين؟ آخه اين روش رو من جواب نداده😓

Alireza AyoubifarA آفلاین
    Alireza Ayoubifar
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

r sh

خودت بشین یه جا تنهایی. بعد فکر کن ک من چی میخام که حالم خوب بشه

همشون رو یه جا یاد داشت کن بعد هر وقت حالت بد شد استفاده کن

مثلن من خودم یه کاری ک میکنم اینه ک میام از سریال موردعلاقم کمک میگیرم
    خودمو جای شخصیت مورد علاقه میزارم یه حس خوبی بهم دست میده
    یا میام آینده خودمو تصور میکنم و وقتی حس خوبی بهم دست میده

بعد از این حس خوب میگم که این حس خوب ذهنی تنها زمانی واقعی میشه ک براش تو مسیر هدفت تلاش کنی

در کل اسا هر تمرین حال خوب کن اینه که من میخوام حال خوبی داشته باشم

یه جوشش درونی منو به جلو هل میده
    موتور محرکم درون منه
    نه دست بقیه . نه وابسته به عوامل بیرونی و شرایط جامعه و حرف مردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • M Masoumeh.sh

Maryam Nateqi سلام عزیزم
      ببین من کاملا درکت میکنم خودم تو سال کنکورم
      همینجور مشکل و غم بود که سر راهم بود یکی از غم انگیز ترین اتفاقا فوت کردن عموم بود ینی اینقد اتفاق برام افتاد
      که یادمه تومهر ماه به دختر خالم گفتم من دیگ نمیتونم میخوام کنکور امسال و بیخیال شم
      ولی بعدش از خدا کمک خواستم دیدم حیفه بیخیال شم
      با این که خیلی سخت بود دوباره برگردم ب درس ولی خدا کمکم کرد و تونستم ،مریم جان ب خودش توکل کن قران بخون براش نامه بنویس و ازش بخواه که کمکت کنه
      مطمئن باش جوری کمکت میکنه که اصن باورت نمیشه چجوری شد که همه چی حل شد

Maryam NateqiM آفلاین
      Maryam NateqiM آفلاین
      Maryam Nateqi

@masoumeh-shokrollahi
      درسته دوست عزیزم منم بهش فکر میکنم میدونم دستمو میگیره خوبم میگیره اما خالی نمیشم اصلا من یه آدمی هستم که اگه بخوام تنهایی خالی شم باید یه جایی باشم که کسی نباشه و فقط داد بزنم تا گلو درد بگیرم
      یا یه فردی که از حرف زدنش بفهمم داره با درکم میکنه
      یه خانمی هست درکم میکنه اما خودش هم کار و زندگی داره، دخترش داره ازدواج میکنه و من نمیخوام به خاطر مشکلم مزاحمش بشم

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

M R 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

@danial-hosseiny
        آخه داره خیلی طول میکشه خودمم میگم از درسی که آسونه شروع کنم شروع هم کردم بیشتر اعصابم بهم ریخت
        میدونی مشکل اینه خالی نمیشم یعنی همونطور که گفتم خالی شده بودم(خیلی انرژی داشتم یه روز هم نشد البته) دوباره چندتا خبر بد شنیدم و بدتر شدم
        اصلا قلبم سنگینی میکنه
        یه حالتی دارم که نمیتونم توصیف کنم انگار مریضم(امیدوارم هیچ کس گرفتار این وضعیت و حال من نشه)

S.daniyal hosseinyS آفلاین
        S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
        ببین بذار یه مثالی برات بزنم.
        ما رفتیم پمپ بنزین و داریم بنزین میزنیم و معتقدیم که دیرمون شده و هرچه سریعتر باید حرکت کنیم.
        یهو تصمیم میگیریم که چون خیلی دیرمون شده، باک رو نصفه و نیمه پر کنیم و هرچه سریعتر بیوفتیم توی جاده تا به مقصد برسیم.
        اما حواسمون نیست که اگه همینجوری بزنیم به جاده، وسط راه بنزینمون تموم میشه و توی جاده گیر میکنیم!!!
        هرچی بیشتر به این فکر کنی که دیرت شده و زودتر باید راه بیوفتی، نه تنها درست و حسابی باک ماشینت رو پر نمیکنی، بلکه هیچوقت هم به مقصد نمیرسی!
        تا لحظه ای که حس نکردی الآن توانش رو برای شروع داری، برای خودت تلاش کن.
        ببین من خودم خداروشکر همیشه یکی از راهایی که برای آروم شدن داشتم و دارم مطالعه و حتی خود درس خوندن بود!!!
        تو باید راه آروم کردن خودت رو پیدا کنی مریم.
        اگه فکر میکنی با حرف زدن آروم میشی، توی خلوت خودت صحبت کن.
        اگه فکر میکنی حرف زدن با کسی آرومت میکنه، با دوستات صحبت کن یا حرفات رو بنویس یا حتی ویس ضبط کن از خودت و حرفات.
        راهش رو پیدا کن مریم.
        به جای اینکه بشینی فکر کنی "وای! چقدر داره دیر میشه!" بشین فکر کن راه خلاص شدنش چیه...

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6

@danial-hosseiny
          آخه داره خیلی طول میکشه خودمم میگم از درسی که آسونه شروع کنم شروع هم کردم بیشتر اعصابم بهم ریخت
          میدونی مشکل اینه خالی نمیشم یعنی همونطور که گفتم خالی شده بودم(خیلی انرژی داشتم یه روز هم نشد البته) دوباره چندتا خبر بد شنیدم و بدتر شدم
          اصلا قلبم سنگینی میکنه
          یه حالتی دارم که نمیتونم توصیف کنم انگار مریضم(امیدوارم هیچ کس گرفتار این وضعیت و حال من نشه)

Alireza Ayoubifar

Maryam Nateqi

شاید گریه حالت رو بهتر کنه .

در آخر یا تو این حال بد رو نابود میکنی یا این حال بد آیندت رو آتیش میزنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

@masoumeh-shokrollahi
            درسته دوست عزیزم منم بهش فکر میکنم میدونم دستمو میگیره خوبم میگیره اما خالی نمیشم اصلا من یه آدمی هستم که اگه بخوام تنهایی خالی شم باید یه جایی باشم که کسی نباشه و فقط داد بزنم تا گلو درد بگیرم
            یه خانمی هست درکم میکنه اما خودش هم کار و زندگی داره، دخترش داره ازدواج میکنه و من نمیخوام به خاطر مشکلم مزاحمش بشم

M آفلاین
            M آفلاین
            Masoumeh.sh

Maryam Nateqi خب میخوای باهم حرف بزنیم؟
            حرف زدن خیلی کمک میکنه به اینکه ادم خالی شه
            اگه کمکی از دستم بر میاد بگو مریم جان تا یواشکی ایدی چیزی بدم 😉😂

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • M Masoumeh.sh

Maryam Nateqi خب میخوای باهم حرف بزنیم؟
              حرف زدن خیلی کمک میکنه به اینکه ادم خالی شه
              اگه کمکی از دستم بر میاد بگو مریم جان تا یواشکی ایدی چیزی بدم 😉😂

M آفلاین
              M آفلاین
              Masoumeh.sh

@masoumeh-shokrollahi ولی اینم بدون که
              خدا شاید داره امتحانت میکنه چون میدونی هیچکس به اسونی به اون هدفی که میخواد نمیرسه باید یه کفش اهنی و پوشید و رفت به سمت هدف
              تو مسیر هدفت هزارتا مشکل پیش میاد ولی تو باید دختر قوی باشی و نشون بدی لیاقت رسیدت ب هدفت و داری و بیدی و نیستی که با این بادا بلرزی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3

به نام خدا
                سلام بچه‌ها وقت تون بخیر
                عزیزان کنکوری و بقیه دوستان میشه بگید توی دوران کنکور وقتی یه اتفاق خیلی خیلییییی ناراحت کننده میوفتاد (امیدوارم نیوفتاده باشه)
                چیکار میکردین؟
                من خودم در این حالت هستم
                به طوری که حال بد روحیم روی حال جسمانیم هم تاثیر بدی گذاشته
                خیلی وقته درس نخوندم رفتم سراغ درس نیم ساعت خوندم داشت گریه ام می‌گرفت چون اصلا تمرکز نداشتم و فکرم مشغول بود
                الان هم در ظاهر حالم خوبه ولی اینطور نیست
                چیکار کنم بنظرتون عذاب وجدان دارم که درس نمیخونم
                میشه راهنمایی کنید لطفا 🌷💙
                @دانش-آموزان-آلاء

S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
                خودتم میدونی که قبلا چتای آلا باز بود و میشد بالاخره یه دستی رسوند و با بچه ها توی خصوصی حرف زد و یکم آرومشون کرد...
                ولی خب حالا متاسفانه نمیشه.
                اگه حس کردی که نیاز داری با کسی صحبت کنی، همونطوری که میبینی بچه ها برای کمک هستن...
                ما هم هستیم...♥ 🖐🏻

«گلی نمانده خودت گل باش»

M R 2 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
                  خودتم میدونی که قبلا چتای آلا باز بود و میشد بالاخره یه دستی رسوند و با بچه ها توی خصوصی حرف زد و یکم آرومشون کرد...
                  اگه حس کردی که نیاز داری با کسی صحبت کنی، همونطوری که میبینی بچه ها برای کمک هستن...
                  ما هم هستیم...♥ 🖐🏻

M آفلاین
                  M آفلاین
                  Masoumeh.sh
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

به نام خدا
                    سلام بچه‌ها وقت تون بخیر
                    عزیزان کنکوری و بقیه دوستان میشه بگید توی دوران کنکور وقتی یه اتفاق خیلی خیلییییی ناراحت کننده میوفتاد (امیدوارم نیوفتاده باشه)
                    چیکار میکردین؟
                    من خودم در این حالت هستم
                    خیلی وقته درس نخوندم رفتم سراغ درس نیم ساعت خوندم داشت گریه ام می‌گرفت چون اصلا تمرکز نداشتم و فکرم مشغول بود
                    @دانش-آموزان-آلاء

P آفلاین
                    P آفلاین
                    Parsa Amini
                    تجربی دانش آموزان آلاء

Maryam Nateqi با بچه های کوچیک فامیلتون خودتو سرگرم کن
                    بنظرم جواب میده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

@danial-hosseiny
                      اصلا قلبم سنگینی میکنه

R آفلاین
                      R آفلاین
                      r sh
                      دانش آموزان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط r sh انجام شده

Maryam Nateqi در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

@danial-hosseiny
                      اصلا قلبم سنگینی میکنه

بيا زندگى رو شيرين كن ، تا حالا ترشى شيرين ديدى ؟
                      بنظرم قبل درس خوندن همونطور كه بقيه هم گفتن اول خودتو سر و سامون بده،اگه فكر ميكنى با گريه تخليه ميشى گريه كن ولى برا خودت شرط بزار كه من گريه ميكنم تا تو از ذهنم برى . تو قوى هستى مگه نه؟ پس بايد قوى بمونى تو هر شرايطى قوى باشى. نمى گم سركوبش كن چون يه روزى يه جايى چه زود و چه دير غم و غصه ات ميان سراغت ولى اين دفعه بدتر .
                      حتى اگه گريه ميكنى، بدون كه بعدش بايد به اوج خودت برسى 🤩گريه رو ضعف ندون ، ولى اگه گريه كردى بايد قول بدى كه بعدش مثل رنگين كمون به اوج برسى تا خود خورشيد
                      ميتونى زندگى رو شيرين كنى ولى با اندكى اراده / برا خودت وقت بزار/ موهاتو شونه كن/ اتاقتو تميز كن/ يه جورى خودتو سرگرم كن تا بهتر بشىو سرحالم بياى/ ميتونى جلو آينه برى و با خودت حرف بزنى ، بزار روحت بزرگ بشه و خودش خودت رو با تمام وجود سرشار از شادى كنه
                      يه روزى ميبينى كه خود ترشى هم ميتونه شيرين باشه پس اين روزا كه مثل ترشى ترش شده ، برا خودت شيرين كن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4

@masoumeh-shokrollahi

R آفلاین
                        R آفلاین
                        r sh
                        دانش آموزان آلاء

@masoumeh-shokrollahi

چه جايى بهار از خودت
                        تو ميتونى تو دل خودت داد بزنى اونقدر آروم كه كسى نشنوه و نفهمه و اونقدر بلند كه گوشاى خودت كر بشه و گلو ات درد بگيره

P 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • R r sh

@masoumeh-shokrollahi

چه جايى بهار از خودت
                          تو ميتونى تو دل خودت داد بزنى اونقدر آروم كه كسى نشنوه و نفهمه و اونقدر بلند كه گوشاى خودت كر بشه و گلو ات درد بگيره

P آفلاین
                          P آفلاین
                          Parsa Amini
                          تجربی دانش آموزان آلاء

r sh زیبا بود واقعا
                          گل تقدیم تو باد🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
                            ما هم هستیم...♥ 🖐🏻

R آفلاین
                            R آفلاین
                            r sh
                            دانش آموزان آلاء

@danial-hosseiny در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

Maryam Nateqi اگه حس کردی که نیاز داری با کسی صحبت کنی، همونطوری که میبینی بچه ها برای کمک هستن...
                            ما هم هستیم...♥ 🖐🏻

منم هستم😜😊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2

به نام خدا
                              سلام بچه‌ها وقت تون بخیر
                              چیکار میکردین؟
                              من خودم در این حالت هستم
                              @دانش-آموزان-آلاء

z GheibiZ آفلاین
                              z GheibiZ آفلاین
                              z Gheibi

Maryam Nateqi
                              سلام عزیزم
                              این اتفاقات مقطعی هستن و تموم میشن یا ادامه دارن و معلوم نیست کی تموم میشه؟
                              یازدهم میری درسته؟

بای ذنب قتلت🖤
                              به کدامین گناه کشته شد؟؟
                              #آرمان_علی_وردی

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • z GheibiZ z Gheibi

Maryam Nateqi
                                سلام عزیزم
                                این اتفاقات مقطعی هستن و تموم میشن یا ادامه دارن و معلوم نیست کی تموم میشه؟
                                یازدهم میری درسته؟

Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam Nateqi
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

z Gheibi
                                سلام بله ورودی یازدهمم
                                هنوز ادامه داره متاسفانه نمیدونم کی تموم میشه
                                مسبب بی تربیتش هم جلو چشممه

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

Alireza AyoubifarA z GheibiZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

به نام خدا
                                  سلام بچه‌ها وقت تون بخیر
                                  چیکار میکردین؟
                                  من خودم در این حالت هستم
                                  @دانش-آموزان-آلاء

Roshan GhR آفلاین
                                  Roshan GhR آفلاین
                                  Roshan Gh
                                  تجربی دانش آموزان آلاء

Maryam Nateqi
                                  سلام
                                  من هر وقت ناراحت میشم و به موضوعی که منو ناراحت کرده فکر میکنم حالم بدتر میشه
                                  البته نگو که من نمیخوام بهش فکر کنم چون اینجوری ذهنت بیشتر متمرکز اون موضوع میشه
                                  من معمولا با امام زمان حرف میزنم این خیلی حالم رو بهتر میکنه
                                  یا میتونی یه دوست شهید انتخاب کنی و ازون بخوای کمکت کنه و باهاش حرف بزنی
                                  باور کن شهدا از خیلی زنده های دور و برمون زنده ترن و میشنون حرفامون رو
                                  و اینکه سعی کن کنترل ذهنت رو بگیری به دست .که البته باید براش تمرین کنی
                                  مثلا روزی ۱۰ دقیقه چشماتو ببند و یه کلمه رو بیار تو ذهنت و فقط و فقط به اون توجه کن
                                  اینجوری کم کم میتونی کنترل ذهن پیدا کنی
                                  و بالاخره زندگی بالا و پایین زیاد داره و یه روزی این روزای سخت میگذرن
                                  زیاد هم حساس نباش چون بعدا خدایی نکرده پشیمون میشی که کاش خودت رو درگیر حواشی نمیکردی
                                  امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

موفق باشی

بزرگی هر کس به بزرگی غمی ست که در دلش پنهان دارد ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3

z Gheibi
                                    سلام بله ورودی یازدهمم
                                    هنوز ادامه داره متاسفانه نمیدونم کی تموم میشه
                                    مسبب بی تربیتش هم جلو چشممه

Alireza Ayoubifar

Maryam Nateqi

از خدت بپرس
                                    آیا شخص اونقد ارزشمندیه که من روز هام رو براش خراب کنم ؟

گیرم شخص ارزشمندی باشه . چی گیرم میاد از این کار ؟

سوال بعدی ک از خودت می پرسی آیا ارزش من برای خودم چه قدره ؟
                                    آیا من برای حال خوب خودم ارزش قائلم ؟

و نکته اخر اینه که هفت میلیارد و نیم جمعیت داره این کره خاکی ولی تو میزاری یه نفر بیاد و انرژی مثبتت رو ازت بگیره ؟

mj323M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • A آفلاین
                                      A آفلاین
                                      arthur morgan

خب تو باید ببینی هدفت از درس خواندن چیه وقتی که اون هدف را مشخص کنی خیلی دیده بهتر پیدا می کنی یادم میاد منم مثل تو بودم درس خواندن برام عذاب بود حتی افکار خیلی بدی هم به ذهنم می امد وقتی که با یک نفر حرف زدم و مشکلم را بهش گفتم اون بهم گفت اگر می خوای این رنج و سختی را تحمل کنی باید یک معنا یا همون هدف برای خودت قرار بدی این طور خیلی از رنج ها و سختی ها برات اسان میشه به نظر من برو مشکلت را باکسی که خیلی راحت تر هستی بگو و لزش مشورت بگیر

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • Alireza AyoubifarA Alireza Ayoubifar

Maryam Nateqi

از خدت بپرس
                                        آیا شخص اونقد ارزشمندیه که من روز هام رو براش خراب کنم ؟

گیرم شخص ارزشمندی باشه . چی گیرم میاد از این کار ؟

سوال بعدی ک از خودت می پرسی آیا ارزش من برای خودم چه قدره ؟
                                        آیا من برای حال خوب خودم ارزش قائلم ؟

و نکته اخر اینه که هفت میلیارد و نیم جمعیت داره این کره خاکی ولی تو میزاری یه نفر بیاد و انرژی مثبتت رو ازت بگیره ؟

mj323M آفلاین
                                        mj323M آفلاین
                                        mj323
                                        تجربی
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mj323 انجام شده

سلام
                                        در مورد واکنش هایی که به حوادث میدیم باید بدونین که این مسیر طی میشه و از همه ی این فیلتر ها عبور داده میشه تا به واکنش تبدیل شه👈 افکار👈احساسات👈عمل
                                        خب قبول دارم یه روزای هست که حالمون بده. این طبیعیه و شما گاهی وقتا نمیتونین کارش بکنین. ولی اگه حال بدت ادامه پیدا کرد، بدون که کم کاری از خودت بوده. خیلیامون به این موضوع توجه نمی کنیم که خیلی از ناراحتی هامونو خودمون دارم ادامه میدیم. خیلی از ناراحتی ها هم بخاطر یه سری ریز مشکلات درونیه که حل نشدن.
                                        حالا باید چکار کرد؟؟ اون فیلتر رو دیدید؟ ناراحتی نسبت به یه موضوع، احساسه ولی افسردگی که ازش برامون میمونه عمله. شما هر چی زودتر در رابطه با احساسات منفی این فیلتر رو ببندین بیشتر به نفعتونه. همه چیز از افکار ما شروع میشه. مثلا خدای نکرده یه عزیزی نمره ی خوبی کسب نکنه. تا به این فکر نکنه که من نمره ی بدی گرفتم، آیا ناراحت میشه؟ خیر.
                                        خب امیدوارم تا اینجای کار این فیلتر شناسایی کرده باشین. حالا بریم سراغ اینکه چطور میشه با حال بدمون که یک حسه، یه ارتباط منطقی و عقلانی برقرار کنیم. بله با عقل، با حسمون برخورد کنیم چون شاید بین عامه ی مردم، عقل و احساس با هم تناسب نداشته باشن ولی در واقع اینها خیلیی بهم نزدیک چون همونطور که این مسیر روانشناسی به ما نشون میده، افکار ما عامل احساساتمون هستن.
                                        خب
                                        ببینین وقتی حالتون خوش نیست، عجله نکنین تا زودتر حالتونو خوب کنین و شاد و شنگول بشین😂 اینو بپذیر که هر احساسی، یه مینیمم دوره ای داره که باید طی بشه. هر چقدر در اون لحظه سعی کنی که بری درس بخونی، بترکونیییی، دنیارو تغییر بدی و دنیاتو بسازی تک نفره،😐😐 نا امید میشی چون مغزت هنوز اون احساس بد رو از بین نبرده و تو داری افکار مثبت میچپونی توش که فک کنم بدونی چی میشه☺️✌️
                                        خب حالا فرض میکنیم شما مینیمم دوره ی ناراحتی تو گذروندی. مثلا یه ساعت، هفت ساعت یا یه روز. حالا که آگاهی پیدا کردی، یه کاغذ بردار و اینا رو بنویس:

اینجا رئیس کیه؟؟(در واقع شما این سوال رو از ذهن خودتون میپرسین تا به سلطه ی اون به کل وجودتون کمی پایان بدین. از ذهنت بپرس، اینجا تو رئیسی یا من؟؟😡 و محکم بگین مننننن رئیسم و به تو دستور میدم مطیع من باشی )

مشکل چیه ؟؟ چه چیزی باعث ناراحتی من شده؟؟(اینجا شما باید به دقتتتت و با جزئیات عامل ناراحتیتونو ثبت کنین)

نقش من در این اتفاق؟؟
                                        آیا میتونم درستش کنم؟؟ چطوری؟؟
                                        چقدر زمان نیاز دارم تا از این حس و حال بیام بیرون؟؟
                                        برنامه ی ریکاوری این دوره؟؟(برنامه ی ریکاوری چیه؟؟ شما بایدددد یک لیست کامل از چیزایی که حالتونو خوب میکنه داشته باشین. این لیست باید حداقل شامل سی مورد باشه. مثلا کتاب، وقت گذرانی با خانواده، خرید کردن، موزیک و رقصیدن و... این لیست مثل یه گنجینه ی شخصی برای شماست. توی برنامه ی ریکاوری، شما به این لیست نگاه میندازین، فعالیتهایی که میتونین انجام بدین رو انتخاب میکنین و توی دوره ای توی پرسش قبل برای خودتون مشخص کردین، این فعالیت ها رو میگنجونین و براشون برنامه ریزی میگنین.)
                                        بلافاصله بعد از این نوشتن ها باید دست بکار شین و دوره ی ریکاوریتونو شروع کنین. این روش ابداعی خودم بود😂 خیلی هم رو خوذم جواب داده ولی شما میتونین با تغییر دادنش اونو برای خودتون شخصی سازی کنین. اسیر احساساتمون نشین و مدیریتشون کنین.
                                        قطعا این موارد برای ناراحتی های روز مره و معمولی هست. برای ناراحتی های بزرگتر مثلا خدای نکرده از دست دادن عزیزان، ورشکستگی، افت شدید تحصیلی و...، باید به مشاور مربوط مراجعه کنین تا سریعتر به حالت نرمال برگردین. عالی باشین😉👋

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        7

به نام خدا
                                          سلام بچه‌ها وقت تون بخیر
                                          چیکار میکردین؟
                                          من خودم در این حالت هستم
                                          @دانش-آموزان-آلاء

م آفلاین
                                          م آفلاین
                                          مِهردُخت

Maryam Nateqi سلام، تو سال کنکور ممکنه اتفاقات زیادی بیفته.اتفاقاتی که شاید ۱درصد هم احتمال نمیدی که بیفته.برنده اون کسیه که بتونه روحیه خودشو حفظ کنه و بدرستی از پس مشکل بر بیاد.
                                          من در مقابل مشکلات کاملا منطقی عمل میکردم اول فکر میکردم که خب این واقعا یه مشکل بزرگه یا نه ذهن من اونو واسم بزرگ کرده؟اگه مشکل جدی بود با کسی مشورت میکردم و ازش کمک میخواستم اما اگه اینطور نبود و میدونستم کاری از دستم ساخته نیست خودمو سرگرم میکردم تا بهش فکر نکنم چون کاری که از دستم برنمیومد پس رهاش میکردم.معمولا یه چند ساعت یا حتی چند روزی درسو رها میکردم میرفتم سراغ نقاشی،خطاطی،تماشای برنامه مورد علاقم یا هر چیزی که حالمو بهتر کنه.شما باید نهایت تلاشتو بکنی که هر روز حالتو بهتر کنی،هر روز شاد باشی بعد مدتی تاثیرش و میبینی.قرار نیست وقتی مشکلات میخوان مارو شکست بدن ما هم کمکشون کنیم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه