هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
alisoltany  ول کن فردا پس فردا به جرم سوء استفاده از اسم دیگران اخراج میشم ول کن فردا پس فردا به جرم سوء استفاده از اسم دیگران اخراج میشم _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany  ول کن فردا پس فردا به جرم سوء استفاده از اسم دیگران اخراج میشم ول کن فردا پس فردا به جرم سوء استفاده از اسم دیگران اخراج میشم مثل حسن بلبل معروف میشی خوبه ک  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: alisoltany  ول کن فردا پس فردا به جرم سوء استفاده از اسم دیگران اخراج میشم ول کن فردا پس فردا به جرم سوء استفاده از اسم دیگران اخراج میشم مثل حسن بلبل معروف میشی خوبه ک  alisoltany  حسن بلبل اولش معروف نبود با جمعی از دوستان معروفش کردیم حسن بلبل اولش معروف نبود با جمعی از دوستان معروفش کردیم
- 
امروز ب اندازه سه روز حرف زدم،از غروب اینجام  
 کاری نداری فعلا؟
- 
امروز ب اندازه سه روز حرف زدم،از غروب اینجام  
 کاری نداری فعلا؟alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز ب اندازه سه روز حرف زدم،از غروب اینجام  
 کاری نداری فعلا؟نه کاری ندارم عزیزم خوش بگذره  
 کمبود محبت داد زد 
 شبخوش همگی
- 
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز ب اندازه سه روز حرف زدم،از غروب اینجام  
 کاری نداری فعلا؟نه کاری ندارم عزیزم خوش بگذره  
 کمبود محبت داد زد 
 شبخوش همگیalisoltany شبت خوش  
- 
"کاغذ بی خط" 
 "این دنیایی که ما توشیم به درد کار نمیخوره. قبل از من و تو همه چیزش اختراع شده.
 دنیای قصه ی تو، یه جور دنیاییه که خودت باید خلقش کنی.
 اگه میخوای بگرده، به اراده ی تو باید دور خودش بگرده... وقتی میخوای آفتاب بشه، خورشید باید بتابه، وقتی نمیخوای بذار بره پشت ابرا... وقتی میخوای بارون بیاد، آسمون باید بباره، وقتی نمیخوای، اراده کن، بند میاد..."
- 
"کاغذ بی خط" 
 "این دنیایی که ما توشیم به درد کار نمیخوره. قبل از من و تو همه چیزش اختراع شده.
 دنیای قصه ی تو، یه جور دنیاییه که خودت باید خلقش کنی.
 اگه میخوای بگرده، به اراده ی تو باید دور خودش بگرده... وقتی میخوای آفتاب بشه، خورشید باید بتابه، وقتی نمیخوای بذار بره پشت ابرا... وقتی میخوای بارون بیاد، آسمون باید بباره، وقتی نمیخوای، اراده کن، بند میاد..."@dr-saraaa  
- 
@dr-saraaa  
- 
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جای سارا خالیه بگه آخ جون دعوا 
 @Dr-Saraaa اون که تا جایی که من میدونم مامان بزرگه اینجاس...ازین چیزا استقبال نمیکنه  
- 
@five-wave    

|
 |

شعردانه
شعردانه