سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کتاب دستور زبان فارسی
-
Marziyeh Amini ممنون دوست عزیز
-
Maryam Nateqi ممنون⚘⚘⚘
-
-
سلام دوست عزیز
من خیلی سبز را نداشتم اما نشر الگو را داشتم (قرابت-دستور -آرایه)
به نظرم بهترین کتاب مال دستور و کلا ادبیات کتاب های دکتر سبطی هست
چون بیشتر اوقات پاسخنامه نشر الگو منو قانع نمیکرد اما کتاب های دکتر سبطی پاسخنامه اش کامل هست. خودتون نمونه کتاب ها را دانلود کنین.ببینین ارتباط میگیرین یا نه
پیشنهاد میکنم تناسب مفهومی دکتر سبطی را حتما بخوانین
خوشبخت و موفق باشین. -
Sajad Ghanbari سلام منم شنیدم درباره پاسخنامه قرابت و دستور الگو اما از طرفی شنیدم درسنامه کتاب های دکترسبطی هم خیلی زیاد و بعضی وقت ها از حوصله خارج میشه{البته درسته بخاطر توضیح بیشتر و تفهیم بهتر درسنامه هستش}و درسنامه محوره وتستاش دانش اموز رو تامین نمیکنه؟//
-
H Sh سلام
درمورد دستور 2تا کتاب مطرحه تو کل بازار یکی همین الگوعه که درسنامه خلاصه و جمع و جور داره و یکی هم دستور نشر دریافته(همون مستر سبطی) که تعداد تست کمتر نسبت به الگو ولی درسنامه ها و تمرینات کامل و جامعی داره
من اگه جای شما بودم به نظرم از همون دریافت استفاده میکردم اول و اگه تمومش میکردم میرفتم سراغ منابع بعدی
خیلی سبز رو نشنیدم ولی لغت و املاش میتونم بگم فوق العاده تر از فوق العادس مخصوصا املاش که کلا تمرینای خیلی زیاد و جدیدی برای تمرین املا داره
-
@amir-bernousi خیلی ممنون
-
H Sh درسته تست هاش به نسبت بقیه کتاب ها کمه اما اگر شما درس را بلد باشی خب اونموقع دیگه هر چی تست بزارن جلوت میزنی
ولی اگر شما درس را بلد نباشی 1000 تا هم تست بزنی بدرد نمیخوره
این همون اتفاقی بود که برا من افتاد من هر شب ی نون شب (اگر اشتباه نکنم اسمش همین بود) میزدم تقریبا نزدیک به 2-3 ماه ولی بازم تو آزمون ها قرابت 4-5 تا میزدم
بعدش یکی از دوستام دکتر سبطی را بهم معرفی کرد و منم تناسب مفهومی ایشون را خریدم و بعد ی مدت کل ادبیاتم راه افتاده بود (چون شعر ها را یاد گرفته بودم درست بخوانم) و تو کنکور طبق محاسبات خودم 7 یا 8 تا قرابت درست زدم امسال از 9تا
در ضمن خود دکتر سبطی هم گفت هرکی ادبیاتش فول شد (کتاب هامو خوانده بود) اما باز هم تست میخواست کتاب 1000 تست را تالیف کرده
که البته همین که شما بخوای کتاب ها را یاد بگیری حداقل تا دی زمان میخواد
پ.ن : کلید حل بیشتر تست ها اینه که بتونی بیت را درست بخوانی تا معنی را بفهمی مخصوصا تو آرایه و قرابت -
H Sh
https://alaatv.com/c?tags[]=هامون_سبطی
لینک دوره های دکتر سبطی تو آلا -
Sajad Ghanbari خیلی ممنون
-