کتاب دستور زبان فارسی
-
H Sh
سلام نشر الگوMaryam Nateqi ممنون⚘⚘⚘
-
@sara-alamdari اره منم تا حالا از خیلی سبز استفاده نکرده بودم برای همین پرسیدم
ممنون -
Maryam Nateqi ممنون⚘⚘⚘
H Sh
خواهش میکنم -
H Sh قطعااااا الگو
-
سلام بچه ها
بنظرتون دستور زبان الگو بهتره یا خیلی سبز؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا -
H Sh سلام عزیزم به نظرمن هردوش خوبه چون هردوش کتابو پوشش میده اما تعداد تست وسطح سوالات الگو بالاتره
-
سلام دوست عزیز
من خیلی سبز را نداشتم اما نشر الگو را داشتم (قرابت-دستور -آرایه)
به نظرم بهترین کتاب مال دستور و کلا ادبیات کتاب های دکتر سبطی هست
چون بیشتر اوقات پاسخنامه نشر الگو منو قانع نمیکرد اما کتاب های دکتر سبطی پاسخنامه اش کامل هست. خودتون نمونه کتاب ها را دانلود کنین.ببینین ارتباط میگیرین یا نه
پیشنهاد میکنم تناسب مفهومی دکتر سبطی را حتما بخوانین
خوشبخت و موفق باشین. -
سلام دوست عزیز
من خیلی سبز را نداشتم اما نشر الگو را داشتم (قرابت-دستور -آرایه)
به نظرم بهترین کتاب مال دستور و کلا ادبیات کتاب های دکتر سبطی هست
چون بیشتر اوقات پاسخنامه نشر الگو منو قانع نمیکرد اما کتاب های دکتر سبطی پاسخنامه اش کامل هست. خودتون نمونه کتاب ها را دانلود کنین.ببینین ارتباط میگیرین یا نه
پیشنهاد میکنم تناسب مفهومی دکتر سبطی را حتما بخوانین
خوشبخت و موفق باشین.Sajad Ghanbari سلام منم شنیدم درباره پاسخنامه قرابت و دستور الگو اما از طرفی شنیدم درسنامه کتاب های دکترسبطی هم خیلی زیاد و بعضی وقت ها از حوصله خارج میشه{البته درسته بخاطر توضیح بیشتر و تفهیم بهتر درسنامه هستش}و درسنامه محوره وتستاش دانش اموز رو تامین نمیکنه؟//
-
سلام بچه ها
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیاH Sh سلام
درمورد دستور 2تا کتاب مطرحه تو کل بازار یکی همین الگوعه که درسنامه خلاصه و جمع و جور داره و یکی هم دستور نشر دریافته(همون مستر سبطی) که تعداد تست کمتر نسبت به الگو ولی درسنامه ها و تمرینات کامل و جامعی داره
من اگه جای شما بودم به نظرم از همون دریافت استفاده میکردم اول و اگه تمومش میکردم میرفتم سراغ منابع بعدی
خیلی سبز رو نشنیدم ولی لغت و املاش میتونم بگم فوق العاده تر از فوق العادس مخصوصا املاش که کلا تمرینای خیلی زیاد و جدیدی برای تمرین املا داره
-
H Sh سلام
درمورد دستور 2تا کتاب مطرحه تو کل بازار یکی همین الگوعه که درسنامه خلاصه و جمع و جور داره و یکی هم دستور نشر دریافته(همون مستر سبطی) که تعداد تست کمتر نسبت به الگو ولی درسنامه ها و تمرینات کامل و جامعی داره
من اگه جای شما بودم به نظرم از همون دریافت استفاده میکردم اول و اگه تمومش میکردم میرفتم سراغ منابع بعدی
خیلی سبز رو نشنیدم ولی لغت و املاش میتونم بگم فوق العاده تر از فوق العادس مخصوصا املاش که کلا تمرینای خیلی زیاد و جدیدی برای تمرین املا داره
@amir-bernousi خیلی ممنون
-
Sajad Ghanbari سلام منم شنیدم درباره پاسخنامه قرابت و دستور الگو اما از طرفی شنیدم درسنامه کتاب های دکترسبطی هم خیلی زیاد و بعضی وقت ها از حوصله خارج میشه{البته درسته بخاطر توضیح بیشتر و تفهیم بهتر درسنامه هستش}و درسنامه محوره وتستاش دانش اموز رو تامین نمیکنه؟//
H Sh درسته تست هاش به نسبت بقیه کتاب ها کمه اما اگر شما درس را بلد باشی خب اونموقع دیگه هر چی تست بزارن جلوت میزنی
ولی اگر شما درس را بلد نباشی 1000 تا هم تست بزنی بدرد نمیخوره
این همون اتفاقی بود که برا من افتاد من هر شب ی نون شب (اگر اشتباه نکنم اسمش همین بود) میزدم تقریبا نزدیک به 2-3 ماه ولی بازم تو آزمون ها قرابت 4-5 تا میزدم
بعدش یکی از دوستام دکتر سبطی را بهم معرفی کرد و منم تناسب مفهومی ایشون را خریدم و بعد ی مدت کل ادبیاتم راه افتاده بود (چون شعر ها را یاد گرفته بودم درست بخوانم) و تو کنکور طبق محاسبات خودم 7 یا 8 تا قرابت درست زدم امسال از 9تا
در ضمن خود دکتر سبطی هم گفت هرکی ادبیاتش فول شد (کتاب هامو خوانده بود) اما باز هم تست میخواست کتاب 1000 تست را تالیف کرده
که البته همین که شما بخوای کتاب ها را یاد بگیری حداقل تا دی زمان میخواد
پ.ن : کلید حل بیشتر تست ها اینه که بتونی بیت را درست بخوانی تا معنی را بفهمی مخصوصا تو آرایه و قرابت -
H Sh
https://alaatv.com/c?tags[]=هامون_سبطی
لینک دوره های دکتر سبطی تو آلا -
سلام بچه ها
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا -
H Sh درسته تست هاش به نسبت بقیه کتاب ها کمه اما اگر شما درس را بلد باشی خب اونموقع دیگه هر چی تست بزارن جلوت میزنی
ولی اگر شما درس را بلد نباشی 1000 تا هم تست بزنی بدرد نمیخوره
این همون اتفاقی بود که برا من افتاد من هر شب ی نون شب (اگر اشتباه نکنم اسمش همین بود) میزدم تقریبا نزدیک به 2-3 ماه ولی بازم تو آزمون ها قرابت 4-5 تا میزدم
بعدش یکی از دوستام دکتر سبطی را بهم معرفی کرد و منم تناسب مفهومی ایشون را خریدم و بعد ی مدت کل ادبیاتم راه افتاده بود (چون شعر ها را یاد گرفته بودم درست بخوانم) و تو کنکور طبق محاسبات خودم 7 یا 8 تا قرابت درست زدم امسال از 9تا
در ضمن خود دکتر سبطی هم گفت هرکی ادبیاتش فول شد (کتاب هامو خوانده بود) اما باز هم تست میخواست کتاب 1000 تست را تالیف کرده
که البته همین که شما بخوای کتاب ها را یاد بگیری حداقل تا دی زمان میخواد
پ.ن : کلید حل بیشتر تست ها اینه که بتونی بیت را درست بخوانی تا معنی را بفهمی مخصوصا تو آرایه و قرابتSajad Ghanbari خیلی ممنون
-
H Sh
درود
به نظر من نشر الگو و بعد برای منبع دوم خیلی سبزتوی پرانتز هم بگم که (صفرتاصد استاد حسین خانی خیلی میتونه کمکتون کنه )
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
H Sh
https://alaatv.com/c?tags[]=هامون_سبطی
لینک دوره های دکتر سبطی تو آلا -
سلام بچه ها
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیاH Sh
سلام
به نظر من خیلی سبز -
H Sh
سلام
به نظر من خیلی سبزAmin Rostami 0 ممنون