هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
این مرده که تو ایران گرده، چه حوصله ایی داره؛/ 
- 
zeinab dehghani 
 نه نخوندمش
 فعلا قفلی زدم رو کلیدر وای نَمیشهههههه   
 خیلی صحنه ی غم انگیزی بود  دریا دریایی وقت کردی بخونش...معرکه هست 
 واااااااااای کلیدر رو میخونی؟؟!!
 واییییییییییی جانمی جان
 عیبی نداره تحمل کن و کلیدر رو بخوووووون:)
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی الان میشکنه:| ریپ بزن ابی:/ هعی فعلا که بحث سربازی و خودکشی و انتخاب رشته است  دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی الان میشکنه:| ریپ بزن ابی:/ هعی فعلا که بحث سربازی و خودکشی و انتخاب رشته است  نظرت چیه؟ 
- 
@zahra-forouzanfar   حالا اگه من اینو میگفتم، چی میگفتی؟ حالا اگه من اینو میگفتم، چی میگفتی؟  @infinitie-a یه بار گفتییی... ولی واقعا زیاد باهاش مشکلی نداشتم 
- 
M Tg تو تو دلی قبلیه 
 خب بگو ببینم کجا رفتی یهو حداقل ی ایدی چیزی میدادی کیثافت    
- 
وقتی تو حالت دپ، یکیو ایسگا میکنم،بدترین نوع ایسگاهیمه:| 
- 
دریا دریایی وقت کردی بخونش...معرکه هست 
 واییییییییییی جانمی جان
 عیبی نداره تحمل کن و کلیدر رو بخوووووون:)zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی وقت کردی بخونش...معرکه هست 
 واییییییییییی جانمی جان
 عیبی نداره تحمل کن و کلیدر رو بخوووووون:)اره تو خوندیش کامل ؟    
 اصلا من بعضی از جمله هاش رو میخونم شک میکنم چجور بهش مجوز چاپ دادن 
- 
@mohsen-sari خیلی بستگی داره 
 بچه چند سالش باشه
 سر چی چک زده باشه
 وضعیت بچه چطوره
- 
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی الان میشکنه:| ریپ بزن ابی:/ هعی فعلا که بحث سربازی و خودکشی و انتخاب رشته است  نظرت چیه؟ @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی الان میشکنه:| ریپ بزن ابی:/ هعی فعلا که بحث سربازی و خودکشی و انتخاب رشته است  نظرت چیه؟ بابت؟ 
- 
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a یه بار گفتییی... ولی واقعا زیاد باهاش مشکلی نداشتم   منم غرضی نداشتم منم غرضی نداشتم  آدم مثبتیم من:/ آدم مثبتیم من:/
- 
M Tg اینجا اتفاقای زیادی میوفته که یهو دلت میخواد دیگه نیای اما بعدش شاید همینجایی که حالت ازش بهم بخوره خیلی جای خوبی باشه با دوستای خوبی که داره و خنده و شوخی هایی که توش میشه   
 به قول یکی مارو دور ننداز ️ ️
- 
@سجاد-ذوالفقاری ژیگول 
- 
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی وقت کردی بخونش...معرکه هست 
 واییییییییییی جانمی جان
 اصلا من بعضی از جمله هاش رو میخونم شک میکنم چجور بهش مجوز چاپ دادن دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دریا دریایی وقت کردی بخونش...معرکه هست 
 واییییییییییی جانمی جان
 اصلا من بعضی از جمله هاش رو میخونم شک میکنم چجور بهش مجوز چاپ دادن کلیدر توی لیست کتابای مورد علاقم هست ک باید بخونمش...  
 ولی میدونم ک عالیه
 کاری به مجوزش نداشته باش
 هرکی ک خوندتش بهم میگه ک ارزش خوندن داره
- 
- 
M Tg تو تو دلی قبلیه 
 خب بگو ببینم کجا رفتی یهو حداقل ی ایدی چیزی میدادی کیثافت    

|
 |

شعردانه
شعردانه

️