هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
امضات قشنگهبه امضای خواهرش رفته
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
خواهر؟
-
-
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
خواهر؟
@kosar-mottaghi بله
شوخی بود -
@kosar-mottaghi
بلام جان ندیدم ینی چی، ینی چی؟یه لفظ قزوینیه از سریال یاد گرفتم
خیلی بدوست -
@masoumeh-shokrollahi
اره
فقط یسری توضیحات بهش میدم
حالا منی که داشتم کجارو خراب کردم ?__chakisaldva__ خب نه ببینین من میگم بچه ای که هنوز به بلوغ فکری نرسیده نباید ی سری برنامه هارو داشته باشه مثلا چرا باید ی بچه هفت هشت ساله اینستا داشته باشه
-
کلا ملت پیچیدهای هستیم و کاملا غیرقابل پیشبینی! (رجوع شود به واکنشهای متفاوتمان) البته این غیرقابل پیشبینی بودنمان برعکس چیزی که در مغزمان فرو کردهاند یا کردهایم یک حسن یا جزو مزیتهایمان نیست (حتی اگر باعث شود در یک مسابقه فوتبال، تیم برزیل را پنج بر هیچ شکست دهیم!) این فقط هنرماست که با چاشنی «خدا با ماست» (نه با کسان دیگر!) هر تهدیدی را تبدیل به فرصت میکنیم! یعنی دقیقا همان چیزی را که دلمان میخواهد از دل هر چیزی استخراج میکنیم!
مثلا حملات اعراب به کشورمان و یا حملات کشورمان به سایر کشورها و بهطور کلی هر بلایی مانند کرونا را جزو نعمتها و یا حتی افتخارات محسوب میکنیم. مهاجرت و حضور دانشمندان ایرانی در ناسا را به حساب یک دستاورد ملی و نبوغ ایرانی میگذاریم! حضور پرشمار تماشاگران مهاجر ایرانی در استادیوم های ورزشی سراسر دنیا را به دلیل تعصب و غیرت ایرانیان میدانیم نه فراری بودن از کشورشان! و...
خلاصه مهم نیست چه نقمتی سرمان میآید مهم این است که این استعداد را داریم که بلافاصله تبدیل به نعمتش کنیم! حتی به این نقطه میرسیم که اگر مصیبتزده و دچار این همه بدبختی نمیشدیم حالا کلاهمان پس معرکه بود!
ریشه به وجود آمدن چنین نگاهی که روانشناسان آن را نوعی مثبتاندیشی مینامند شاید بازگردد به اینکه آنقدر در طول تاریخ و خصوصا در شرایط حساس کنونی چوب انواع مصیبتها را خوردهایم و هیچ تدبیر و امیدی برای فرار از دست آنها نداشتهایم که در نهایت با شعف و شادی مجبور به زمزمه ترانه: «بزن بزن که داری خوب میزنی» شدهایم! حالا میشود بهتر فهمید؛ چرا در مصائب و بلایا این همه جوک میسازیم؟ ساختن جوک نشانه این است که دیگر هیچ شانسی برای بهبود اوضاع قائل نیستیم پس فقط باید سوخت و ساخت و مشکلات را دید و بیخود و بیجهت بر آنها خندید! در اصل خنده بر هر دردی دوا نیست؛ فقط مسکن است. درست مانند مرفینی که به یک بیمار بدحال زده میشود تا بدون درد برود رد کارش! با عرض معذرت از حضورتان، پس قاعده این شده: وقتی نمیتوان از شر تجاوز خلاص شد باید از آن لذت برد!
بخشی از این دیدگاه و فرآیند تبدیل نقمتها به نعمتها هم برمیگردد به اینکه حساس، احساساتی و پر از احساسیم! یعنی دلی تصمیم میگیریم و با کشف و شهود عمل میکنیم! البته خود را هم به شدت منطقی و باهوش میدانیم اما در اصل به دلیل اینکه حتی یک صفحه کتاب در حد تاریخ خودمان هم نخواندهایم خیلی با عقل و منطق سر و کار نداریم! نتیجهاش هم این میشود که با مثبتاندیشی و امید به آیندهای روشن (نه زمان حال روشن) میتوان شرایط جهان هستی (از جمله مشکلاتمان) را به کمک پدیدههای متافیزیکی و شرایط خاص و اتفاقات ماوراء طبیعی، موافق طبع و میلمان کرد! البته نتیجهاش هم چیزی میشود که اکنون در داخلش غوطهوریم! حالا خوب یا بد قضاوت با خودتان!
اما در ادامه وقتی دیدیم این نگاه گرهای از مشکلاتمان باز نکرد بلافاصله بهدنبال یک مقصر بیرونی (هر کسی به جز خودمان) بهعنوان بدخواهی که نمیخواهد ما به موفقیت برسیم میگردیم تا همه کاسه و کوزهها را بر سرش بشکنیم! اگر جزو مردم عادی باشیم مقصر میشود مسئولین بیکفایت اگر هم جزو خود مسئولین باشیم عامل اصلی مشکلات میشود یک دشمن خارجی! به هر حال تز خالی کردن آشغالها در خانه دیگری همواره با ما هست فقط شکلش با توجه به جایگاهمان فرق میکند! حالا فهمیدید چرا ما این همه دشمن داریم؟ چون خیلی هم مصیبت داریم که طبعا باید تک تکشان عاملینشان باشند!
این میشود دلیل دمدمی مزاج بودنمان و غیرقابل پیشبینی بودنمان و... که البته همه اینها را هم بهعنوان یک عامل مثبت قلمداد میکنیم!
خلاصه یک ایرانی را هیچوقت تهدید نکنید چون او مهاجرت میکند اما در عین حال کلی قمپز هم درمیکند!Bio اینارو خودت ننوشتی!؟
-
@kosar-mottaghi
بلام جان ندیدم ینی چی، ینی چی؟یه لفظ قزوینیه از سریال یاد گرفتم
خیلی بدوست -
-
@kosar-mottaghi
Zeinab Siri
نه این یکی دیگست -
Mohammad Afshar محیط هم تاثیرگذاره
واسه اغلب افراد، محیط تاثیرشو میذاره@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واسه اغلب افراد، محیط تاثیرشو میذارهبه نظر من پدرو مادر محیط رو هم میتونن کنترل کنن
شاید بچه ناراحت بشه ولی چند سال بعد متوجه لطفشون میشه خودمو میگم خیلیی وقتا از مادرم ناراحت میشدم که چرا فلانی که هم سنمه فلان کارو میکنه فلان جا رو میره ولی به من اجازه نمیده الان میفهمم و میبینم که همون شخص چه جایگاهی داره تو جامعه و من چه جایگاهبی بعضی چیز ها هم خود شخص دنبالش میره من خانواده مذهبی ندارم ولی دین رو قبول دارن ولی من خودم مداحی میکنم و خانوادمم باهام موافقن ولی اجباری نبوده در کار -
@sania-andiravan ن خوب اینجوری ام دیگ محدود نه
ولی خدایی ایسنتا اعتماد به نفس مردمو گرفته همه تازگیا دوس دارن عمل کنن و مثل فلان شخص بشن یکیش دوستا خودم@masoumeh-shokrollahi
خب منم از همین اینستا بدم میاد یه جورایی
علاوه بر چیزای خوبی که داره
اما یه سری مردم فقط واس چشم و هم چشمی استفاده میکنن
یکی دیگه هم نمیدونه اینا الکیه افسردگی می گیره
من حتی دیده بودم اینایی که کنکورین پیج میزنن از درس خوندن شون استوری می گیرن اینکه کتاب جدید خریدن و...
به نظر من این کار هم رو یه کنکوری دیگه تاثیر بد میزاره دیدم خودم از نزدیک
که فلانی تو اینستا گذاشته بود چقدر درس میخونه چرا من نمیتونم
من میگم اوکی بزاره ولی از کجا معلوم که همه اینا واقعیت باشه
اصلا واقعی هم باشه من به بقیه چیکار دارم
کلا حس پوکری به این چیزا دارم -
با دیدن یه پیام، حس پوچی گرفتم
-
@kosar-mottaghi بله
شوخی بودZeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi بله
شوخی بودخواهر ساقی اینه @kosar-Mortazavi
-
Zeinab Siri
نه این یکی دیگست@saghi-mortazavi
آره دیدم
-
__chakisaldva__ خب نه ببینین من میگم بچه ای که هنوز به بلوغ فکری نرسیده نباید ی سری برنامه هارو داشته باشه مثلا چرا باید ی بچه هفت هشت ساله اینستا داشته باشه
@masoumeh-shokrollahi
7-8 ساله رو نمیدونم
ولی یادمه 11 سالم بود اینستاگرام داشتم
قبول دارم بخش زیادی از اینستاگرام مضخرفه ، ولی خب ، بخش خوبم داره واقعا
حالا اون خونواده یا یه فکری کرده که بچش از اونا استفاده کنه ، یا بی فکره -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واسه اغلب افراد، محیط تاثیرشو میذارهبه نظر من پدرو مادر محیط رو هم میتونن کنترل کنن
شاید بچه ناراحت بشه ولی چند سال بعد متوجه لطفشون میشه خودمو میگم خیلیی وقتا از مادرم ناراحت میشدم که چرا فلانی که هم سنمه فلان کارو میکنه فلان جا رو میره ولی به من اجازه نمیده الان میفهمم و میبینم که همون شخص چه جایگاهی داره تو جامعه و من چه جایگاهبی بعضی چیز ها هم خود شخص دنبالش میره من خانواده مذهبی ندارم ولی دین رو قبول دارن ولی من خودم مداحی میکنم و خانوادمم باهام موافقن ولی اجباری نبوده در کارMohammad Afshar
صحیح -
@saghi-mortazavi
آره دیدم
Zeinab Siri قشنگ معلومه تو هنگ موندی