هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani دوتا دلیل داره
یک اینکه یا فراموش کاره
دوم اینکه زیاد براش مهم نیست و ارزشی نداره براش
که مورد دوم توی اولیم صدق میکنه چون کسی ک چیزی براش مهمه یادش نمیره
حالا من نمیخوام دوستیتون بهم بخوره ولی شاید بهش گفتی اون تایم بیاد ناراحت شده اینم دلیل سوم -
آدمی که بهش میگی 10 تا 11 شب بیا حرف بزنیم ولی هیچ وقت این تایم آنلاین نیست دقیقا چجور آدمیه ؟
دلیل خاصی میتونه پشت این رفتار باشه واقعا ؟ -_- -
امشب یا فردا یا پس فردا و این هفته بهترینا براتون اتفاق بیوفته :comet: :dizzy:
حال دلتون عالیه عالیه عالی باشه :sparkles: :see-no-evil_monkey:
parisa khany amir ahmadi 81Sobhan دریا دریایی @Saghi-Mortazavi @Infinitie-A __chakisaldva__ @kosar-mottaghi @Sara-Haghighatrad
Bio مرحوم گرانقدر :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 0-0ftm توهم از بس میخواستم تگ کنم هعی پروت میومد تگ کردم حالا درسته که 01 هستی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani که چی؟
که کجا؟😕😕😕😕
تو هم داری میری؟ -
یک اینکه یا فراموش کاره
حالا من نمیخوام دوستیتون بهم بخوره ولی شاید بهش گفتی اون تایم بیاد ناراحت شده اینم دلیل سومM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یک اینکه یا فراموش کاره
حالا من نمیخوام دوستیتون بهم بخوره ولی شاید بهش گفتی اون تایم بیاد ناراحت شده اینم دلیل سومشایدم یه کاری اون ساعت براش پیش اومده
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم خانم حسن زاده رفتن طوماره رو بخونن یا نه😂
گفتن میرم بخونم، رفتن ولی نیومدن هنوز😂:face_with_tears_of_joy: بله اتفاقابه دقت خوندم وتاهمین الانم داشتم بهش فکر میکردم
درمورد خودمتن که باید بگم خداقوت!خیلی خوب بود:clapping_hands_light_skin_tone:
البته یجاهایی نقدهایی دارم اما درکل حرف حساب،حسابه!مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم خانم حسن زاده رفتن طوماره رو بخونن یا نه😂
گفتن میرم بخونم، رفتن ولی نیومدن هنوز😂:face_with_tears_of_joy: بله اتفاقابه دقت خوندم وتاهمین الانم داشتم بهش فکر میکردم
درمورد خودمتن که باید بگم خداقوت!خیلی خوب بود:clapping_hands_light_skin_tone:
البته یجاهایی نقدهایی دارم اما درکل حرف حساب،حسابه!لطف دارید🌹🙏
نقد چی؟🧐😂
من اماده بحث هستمااا😂 -
یک اینکه یا فراموش کاره
حالا من نمیخوام دوستیتون بهم بخوره ولی شاید بهش گفتی اون تایم بیاد ناراحت شده اینم دلیل سوم -
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a الان هشت ساعت بعد جواب دادم که دلت نشکنه 😂
شکست😂😐😂
-
M Tg نه میدونه که چرا یه تایم خاص گفتم بهش
اتفاقا خودشم میگفت خوبه کمتر آنلاین شو :face_without_mouth: -
@mitra-ism-rahmani که چی؟
که کجا؟😕😕😕😕
تو هم داری میری؟amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
که کجا؟😕😕😕😕
تو هم داری میری؟نه دایی منظورم برا اعلام نتایج بود که حالتون خوب باشه مثلا آرزوی موفقیت کردم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes:
-
parisa khany amir ahmadi 81Sobhan دریا دریایی @Saghi-Mortazavi @Infinitie-A __chakisaldva__ @kosar-mottaghi @Sara-Haghighatrad
Bio مرحوم گرانقدر :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 0-0ftm توهم از بس میخواستم تگ کنم هعی پروت میومد تگ کردم حالا درسته که 01 هستی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Bio مرحوم گرانقدر :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 0-0ftm توهم از بس میخواستم تگ کنم هعی پروت میومد تگ کردم حالا درسته که 01 هستی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:سلام😬
کجا؟😑
ان شالله حال شما هم عالی باشه💫 -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
که کجا؟😕😕😕😕
تو هم داری میری؟نه دایی منظورم برا اعلام نتایج بود که حالتون خوب باشه مثلا آرزوی موفقیت کردم :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes:
@mitra-ism-rahmani شبیه خداحافظی بود اخه😂😂
مرسی..امیدوارم چیزی که میخوای قبول شی👊 -
Bio مرحوم گرانقدر :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 0-0ftm توهم از بس میخواستم تگ کنم هعی پروت میومد تگ کردم حالا درسته که 01 هستی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Bio مرحوم گرانقدر :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 0-0ftm توهم از بس میخواستم تگ کنم هعی پروت میومد تگ کردم حالا درسته که 01 هستی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:سلام😬
کجا؟😑
ان شالله حال شما هم عالی باشه💫 -
@mitra-ism-rahmani سلام بله