هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
چرا سایت یه دفعه رفت باز درست شد ؟ عجیبه 
- 
MOHAMMAD80 اها  
 چون اخرین بار که یادم بود خیلی وقت پیش بود
 خوب هستین؟amir ahmadi ممنون امیر جان شما خوبی؟ 
- 
موقع دودکش نذارن یه وقت :| 
- 
شواهد میگه امشب میاد نتیجه ها 
- 
تو این ۵ دیقه احتمالا کارنامه هارو آپلود کردن     
 بعد فقط یه دکمه میخواد واسه وایرال شدنش:|
- 
شواهد میگه امشب میاد نتیجه ها Mohammad Afshar 
 امیدوارم
- 
تو این ۵ دیقه احتمالا کارنامه هارو آپلود کردن     
 بعد فقط یه دکمه میخواد واسه وایرال شدنش:|@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تو این ۵ دیقه احتمالا کارنامه هارو آپلود کردن     
 بعد فقط یه دکمه میخواد واسه وایرال شدنش:|چه لذتی داره این دقایق آخر 
- 
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a گیر کردم    
 هیچی ندارم بگم منم       
 ولی فامیلمو میگم=|
 خلوت شه:/بیشتر از سایت سنجش پرو تو آخرین دیدگاهاتو چک میکنم            نمیتونی متوجه بشی نمیتونی متوجه بشی   @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a گیر کردم    
 هیچی ندارم بگم منم       
 ولی فامیلمو میگم=|
 خلوت شه:/بیشتر از سایت سنجش پرو تو آخرین دیدگاهاتو چک میکنم            نمیتونی متوجه بشی نمیتونی متوجه بشی   فامیلت با م شروع میشه  
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تو این ۵ دیقه احتمالا کارنامه هارو آپلود کردن     
 بعد فقط یه دکمه میخواد واسه وایرال شدنش:|چه لذتی داره این دقایق آخر Mohammad Afshar آرامش قبل از طوفان  
- 
Mohammad Afshar آرامش قبل از طوفان  @erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Mohammad Afshar آرامش قبل از طوفان  
 اخ اخ از کی گوشی ها رو خاموش کنیم  
- 
شام کوفتم شد 
 چی شد
 سایت اورد بالا؟
- 
مطمعنن تا روزی که نتایج بیاد اینجا جوش متشنجه  
 آدم نباید وارد بشه اصن
 از میزان شوکی که به آدم میدین
 چهار پنجتا سکته رو قطعا میزنیم

نکنین عاقا 
-