هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
تاثیر معدلم سال بعد 40 درصد مثبت شد 
- 

هم اکنون داوطلبای ۱۴۰۰ پشت سایت سنجش   
- 
تاثیر معدلم سال بعد 40 درصد مثبت شد @amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تاثیر معدلم سال بعد 40 درصد مثبت شد بده؟خوبه که... 
 تازه بهترشم اینه که همچنان تاحدزیادی حرفه
- 
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تاثیر معدلم سال بعد 40 درصد مثبت شد بده؟خوبه که... 
 تازه بهترشم اینه که همچنان تاحدزیادی حرفهمهشید حسن زاده 0 حرف نیست خدایی گفت 
 ولی اصلا اهمیتی نداره تا وقتی مثبته
- 
مهشید حسن زاده 0 حرف نیست خدایی گفت 
 ولی اصلا اهمیتی نداره تا وقتی مثبته@amir-bernousi خب بازم خوبه 
 همینکه بدنیست خوبه
- 

قیافه سازمان سنجش درحال حرص دادن ما  
- 
 ️زمان اعلام نتایج اولیه کنکور مشخص شد ️زمان اعلام نتایج اولیه کنکور مشخص شد نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۴۰۰ فردا (دوشنبه، ۱۱ مرداد) اعلام میشود. بعد از اعلام نتیجه اولیه و مشاهده نمرات و رتبه کسب شده در آزمون، پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته های پذیرش با آزمون و با سوابق تحصیلی، داوطلبان میتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند./باشگاه خبرنگاران نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۴۰۰ فردا (دوشنبه، ۱۱ مرداد) اعلام میشود. بعد از اعلام نتیجه اولیه و مشاهده نمرات و رتبه کسب شده در آزمون، پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته های پذیرش با آزمون و با سوابق تحصیلی، داوطلبان میتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند./باشگاه خبرنگارانلعنتیا  چه غلطی میکنن مگه چه غلطی میکنن مگه@amir-bernousi   
- 

نه دلم میادسایتوببندم
 نه دلم میخواد ببینم
 واینهمه درحالیست که درحال آماده شدنم براسال بعد:/
     چه فازیه واقعا گرفتم؟ چه فازیه واقعا گرفتم؟
- 
ینی من الان با خیال راحت برم سریالمو ببینم؟  
- 
ینی من الان با خیال راحت برم سریالمو ببینم؟  amir ahmadi بجزقسمت باخیال راحتش بقیش بله 
- 
amir ahmadi بجزقسمت باخیال راحتش بقیش بله مهشید حسن زاده 0 فقط اونش مهمه   
- 
مهشید حسن زاده 0 فقط اونش مهمه   amir ahmadi مهمه ولی موجود نیست:/ 
- 
ینی من الان با خیال راحت برم سریالمو ببینم؟  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ینی من الان با خیال راحت برم سریالمو ببینم؟  روزی رو میبینم که داری فصل 5 لاکاسارو میبینی ولی این لعنتی هنوز نیومده 
- 
amir ahmadi مهمه ولی موجود نیست:/ مهشید حسن زاده 0    
 اقا من میبینم  
- 
بیا ازدیشب مچلمون کرده الان میگه ثابت کن ربات نیستی:/ 
 من اگه ربات بودم ازدیشب اینجوری به پات بودم؟
- 
مهشید حسن زاده 0    
 اقا من میبینم  amir ahmadi درود برشرفتان   
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ینی من الان با خیال راحت برم سریالمو ببینم؟  روزی رو میبینم که داری فصل 5 لاکاسارو میبینی ولی این لعنتی هنوز نیومده __chakisaldva__      
 ایلان ماسک هم تو مریخ خونه میسازه 
- 
@haniehno سلام حانیه 

|
 |

شعردانه
شعردانه