هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi اخه خیلی دوست داشتم به یکی بگم ارغوان تاریکی و معصومیت از دست رفته رو ببینه:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
خودم الان دارم قصه های جزیره رو میبینم:face_savoring_food:@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi اخه خیلی دوست داشتم به یکی بگم ارغوان تاریکی و معصومیت از دست رفته رو ببینه:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
خودم الان دارم قصه های جزیره رو میبینم:face_savoring_food:ارغوان تاریکی نمیدونم چی بود، ولی معصومیت از دست رفته رو دیدم 😆
وای قصه های جزیره که عالیه😍مثل پزشک دهکده، یا نمیدونم اسمش بود خاطرات جزیره اینم قشنگ بود@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi دوست داشتن سریال های عهد دقیانوسی کار هرکسی نیست:beaming_face_with_smiling_eyes:
آره، بیشتر دوس دارم اما نه همشونو بعضیا برام حوصله سربرن، از این فیلمای ساخت جدید دوس دارم که درباره قدیمه دوران بعد انقلاب و اینا، مخصوصا خونه ها و لباساشون خیلی قشنگه 😍🥴
مثلا سریال کیمیا آخراش و دوس ندارم، اولاش قشنگن😆😍✨🤞 -
ببین چنتاتون گفتین تا ساعاتی دیگر
اگر نزدن امروز من میدونم و شما😂😂😂😂مخصوصا امیرخان -
__chakisaldva__ باید به اندازه رتبه یک بلد باشه
که بتونه درست رو تشخیص بده گزینه غلط رو بزنه😂amir ahmadi
از هر زاویه ای بهش نگاه کنی کارش خیلی درسته 😂 -
اگر نزدن امروز من میدونم و شما😂😂😂😂مخصوصا امیرخانamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر نزدن امروز من میدونم و شما😂😂😂😂مخصوصا امیرخاناخ اخ حال میکنم بگن نتایج کنکور با یک هفته تاخیر گذاشته میشع 🤣🤣🤣🤣🤣
-
-
الهییی هنوز منتظرین؟🤗
پ.ن:😂😂😂حجم زیادی از بد و بیراه ها به سمتم سرازیر میشه -
-
amir ahmadi
از هر زاویه ای بهش نگاه کنی کارش خیلی درسته 😂__chakisaldva__ باید از سربازی معاف شه اگه پسر باشه😂مثل زیر رتبه ها ۱۰۰
-
اگر نزدن امروز من میدونم و شما😂😂😂😂مخصوصا امیرخانamir ahmadi فردا صبح زود میذارن :|
-
amir ahmadi
از هر زاویه ای بهش نگاه کنی کارش خیلی درسته 😂__chakisaldva__
تو دوران کنکور
وسط ضجه زدن درس خوندن دو سه هفته اخر 😂
اومدیم پاسخنامه کنکور 95 رو تو کنکور 96 وارد کردیم
بازم مهندسی صنعتی روزانه یجایی قبول میشدیم با اون رتبه 😂 -
@سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم
-
maryam111
نه والا
دارم با دوستم شطرنج بازی میکنم و میخندم بهش 😂 -