هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@zahra-forouzanfar      
- 
@haniehno کلا یه بار رفتم دانشگاه  
 دقت نکردم والا amirh_hmyf یه سوال درباره رشته و دانشگاه و تجربه خودتون بپرسم ؟ 
- 
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a بابا من کجا خرخون بودم 
 معلما به زور پاسم میکردن تو دبیرستان    پس حتما با شانس و توکل به ائمه اطهار امیرکبیری ن؟ 🥺   Sarah Ghanaatiyan و همچنین یاری رسوندن مراقبا حین ازمون 
 میرفتن از برگه های هم تیپم جوابای سوالو میگفتن 
- 
@kosar-mottaghi 
 بله
 خوب یا بد مربوط به خودِ شخصِ
- 
ولی انصافا اعصاب ندارید:// @narjes-hashemi انصافا نه  
- 
- 
@saghi-mortazavi انصافا درست میگی 
- 

هعی عاغا ناراحتم خیلی     
 چرا عاخه یهویی/=
 شوخی سار و خنک چی پس 
 شکست عخشیامو به کی بگم پ  
 دوشیزه رو به کی بگم  
 انشاالله که میان/=
 zeinab dehghani من نمیبخشم این قلب مریض منو چیز کردی
 اومدم یه عخش جدید یافتم بگمش/=
 هعی       
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan میبافمت   چار تا فحش ترکی بده      میخوای فوشت بدم ؟ :|||||||||||||||||||||||||||||||||||| 
- 
ولی انصافا اعصاب ندارید:// @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی انصافا اعصاب ندارید:// من تا حالا اینقدر با اعصاب نبودم    
- 
amirh_hmyf یه سوال درباره رشته و دانشگاه و تجربه خودتون بپرسم ؟ @mitra-ism-rahmani بله بفرمایید 
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan میبافمت   چار تا فحش ترکی بده      فحش فرانسوی تاحالا خوردی؟   
- 
Sarah Ghanaatiyan و همچنین یاری رسوندن مراقبا حین ازمون 
 میرفتن از برگه های هم تیپم جوابای سوالو میگفتن amirh_hmyf بابا بهت چش نمیزنیمه  
- 
@saghi-mortazavi انصافا درست میگی @narjes-hashemi 
 انصافا نمیدونم اعصاب دارم یا ندارم 
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی انصافا اعصاب ندارید:// من تا حالا اینقدر با اعصاب نبودم    @infinitie-a به همین سوی چراغ مشکل داری  
 ظاهریه شاید://
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan میبافمت   چار تا فحش ترکی بده      میخوای فوشت بدم ؟ :|||||||||||||||||||||||||||||||||||| @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan میبافمت   چار تا فحش ترکی بده      میخوای فوشت بدم ؟ :||||||||||||||||||||||||||||||||||||    خواهرم جوابتو میده خواهرم جوابتو میده  
 @haniehno تقلب برسون پلیز    
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه