هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Sharllot میشه دوتا انفالویی بگیری که قشنگ شه... 
- 
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 خدایا منو فسیل کن دوباره   چشم بنده ام.... 
 وصیتت را بکن تا فسیلت کنم   اکانتمم اخراج شه تو اوووج  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 وصیتت را بکن تا فسیلت کنم   اکانتمم اخراج شه تو اوووج  خب بنده جانم این خواسته ی پروردگارت نیز هست.. 
 دست به دامن کی بشیم؟!   
- 
Sharllot میشه دوتا انفالویی بگیری که قشنگ شه... amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot میشه دوتا انفالویی بگیری که قشنگ شه... ناراحت میشم :(( 
- 
راستی شد ۳سال حضور نامفید در انجمن ... amir ahmadi 
 دوماه دیگه میام به رکوردت حمله میکنم
- 
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 اخ اخ 
 تاپیک خوبی بودا ناااب بود  
 ماکزیمم مطالعه اش ۴ساعت بود Sharllot 
 زمانایی که من شیمی میخوندم یکی دوبار به 6 ساعتم رسیده بودا 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot میشه دوتا انفالویی بگیری که قشنگ شه... ناراحت میشم :(( Sharllot الان نرجس هاشمی و first رو منشن میکنم که انفالوت کنن..کارت راه بیوفته  
- 
__chakisaldva__ من کیک و شیرینی میبینم یادم میره آدمم یا چی 
 چی پوشیدم که مهم نیست
 حالا ناپلئونی هم باشه
 (پ.ن : ناپلئونی هاش خوبن؟)amir ahmadi 

عالی
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani از رتبشون راضی بودن؟ عاااام... 
 اطلاع دقیقی ندارم
- 
zeinab dehghani 
 بابا من صبحان و سبحان رو اشتباه نوشتم     
 عه جدی
 راستی راضی بود از رتبش؟@سجاد-ذوالفقاری اطلاع دقیقی ندارم 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 وصیتت را بکن تا فسیلت کنم   اکانتمم اخراج شه تو اوووج  خب بنده جانم این خواسته ی پروردگارت نیز هست.. 
 دست به دامن کی بشیم؟!   zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 دست به دامن کی بشیم؟!   مسئولین رو اخراج کن نفس بکشیم  
- 
amir ahmadi 
 دوماه دیگه میام به رکوردت حمله میکنم__chakisaldva__ اونوقت این ۳سال و دوماهه  
 مثه دوتا خط موازین 
- 
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 دست به دامن کی بشیم؟!   مسئولین رو اخراج کن نفس بکشیم  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 دست به دامن کی بشیم؟!   مسئولین رو اخراج کن نفس بکشیم  ای جانمممم به پیشنهادت      
 آرپیچی هارو آماده کنید   
- 
Sharllot 
 زمانایی که من شیمی میخوندم یکی دوبار به 6 ساعتم رسیده بودا __chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 زمانایی که من شیمی میخوندم یکی دوبار به 6 ساعتم رسیده بودا میانگین گرفتم همه از دم زیر ۴ساعت بودیم  
- 
@سجاد-ذوالفقاری اطلاع دقیقی ندارم zeinab dehghani 
 اها اوکی
 کاش بیاد اینجا یه چیزی بگه خودشخوب من مزاحم نشم 
 شبتون خوش 
 ولی منتظر شیرینیم 
- 
Sharllot الان نرجس هاشمی و first رو منشن میکنم که انفالوت کنن..کارت راه بیوفته  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot الان نرجس هاشمی و first رو منشن میکنم که انفالوت کنن..کارت راه بیوفته  ب قدرت من ایمان بیار دایی یکی دیگ همین الان فالو کرد  
 zeinab dehghani فالوی ارزشمندیه حیف پیوی نیس من باب آشنایی بیشتر  
 ۷تا دیگ :((( 
- 
zeinab dehghani 
 اها اوکی
 کاش بیاد اینجا یه چیزی بگه خودشخوب من مزاحم نشم 
 شبتون خوش 
 ولی منتظر شیرینیم @سجاد-ذوالفقاری انشالله 
 شبتون بخیر 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 آرپیچی هارو آماده کنید   zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 آرپیچی هارو آماده کنید   عا فقط یکی رو رهبر بذار ک خودیارو نزنه  
- 
amir ahmadi 

عالی__chakisaldva__  
 دارم میام 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot الان نرجس هاشمی و first رو منشن میکنم که انفالوت کنن..کارت راه بیوفته  ب قدرت من ایمان بیار دایی یکی دیگ همین الان فالو کرد  
 zeinab dehghani فالوی ارزشمندیه حیف پیوی نیس من باب آشنایی بیشتر  
 ۷تا دیگ :((( 
- 
https://forum.alaatv.com/post/2131801 
 چیزایی که به ذهنم رسید و فکر میکردم نیاز به یادآوری داره رو نوشتم دوست داشتید بخونید 

|
 |

شعردانه
شعردانه