هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi
عا منم نشانک میزنم ک اگ یهو اطمینانم تهدید شد نشونت بدمنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شدهSharllot یه دایی حرفش هیچ وقت عوض نمیشه
-
Sharllot یه دایی حرفش هیچ وقت عوض نمیشه
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
لبریز شدم از وجد اینکارارو نکن با ما دایی -
maryam111 میدونی که چطورین امتحانا
تو چند ثانیه باید اون همه کار کنم....
بجایی که اون به من کمک کنه تو این شرایط برعکس شدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شدهamir ahmadi آره در جریانم🥲
پدرمونو درآوردن حسابی
سامانه فرادید هم چند روزه خرابه با هزار تا سیستم باید امتحان کنی تا بازشه
حالا خوبه از اون حال و هوا اومدی بیرون دیگه یه جورایی -
zeinab dehghani نهایتا ۴ روز بموند...
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دایی حرفت سنگین بود
نکنه اینا کمال همنشینی باخودت بوده ک اوناهم یادگرفتن؟! -
اکانتم چه خوشگل شد
من برم با این سرور و شادمانیم بخوابم
یاد RAMIN1380 افتادمهمش میگف مگ اینستاس انقد بفکر فالویی
شبتون بخیرنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot شبت بخیر
-
amir ahmadi
لبریز شدم از وجد اینکارارو نکن با ما دایینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot دیگه چیکار کنیم..
-
amir ahmadi آره در جریانم🥲
پدرمونو درآوردن حسابی
سامانه فرادید هم چند روزه خرابه با هزار تا سیستم باید امتحان کنی تا بازشه
حالا خوبه از اون حال و هوا اومدی بیرون دیگه یه جورایینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 اره دست و بال منم رو بسته فرادید
مجبورم...
منتظرم...
باید صبر کنم و خودمو نبازم -
اکانتم چه خوشگل شد
من برم با این سرور و شادمانیم بخوابم
یاد RAMIN1380 افتادمهمش میگف مگ اینستاس انقد بفکر فالویی
شبتون بخیرنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شدهSharllot رانی
شب بخیر دایی.خوب بخوابی -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ذهن گرخیده من:|
هیچی نمیشه
:|بکپ دیگه -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دایی حرفت سنگین بود
نکنه اینا کمال همنشینی باخودت بوده ک اوناهم یادگرفتن؟!نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani نه من ادم دست و دلبازیم
هرکی بگه فالو کن فالوش میکنم
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدی -
maryam111 اره دست و بال منم رو بسته فرادید
مجبورم...
منتظرم...
باید صبر کنم و خودمو نبازمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi میتونی تو
-
zeinab dehghani نه من ادم دست و دلبازیم
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبسم الله
نصف شبی چی میگی
-
amir ahmadi میتونی تو
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبسم الله
نصف شبی چی میگی
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 نکنه یادت رفته؟
-
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبله بله کلن دایی ها دست و دلبازن..
ولی فکرکنم الان مریم با دمپیایی و ساطور بیاد برات -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبله بله کلن دایی ها دست و دلبازن..
ولی فکرکنم الان مریم با دمپیایی و ساطور بیاد براتنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چرا؟خودش میدونه...مگه دروغ میگم مریم؟
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm روحشون شاد:)