هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani نهایتا ۴ روز بموند...
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دایی حرفت سنگین بود
نکنه اینا کمال همنشینی باخودت بوده ک اوناهم یادگرفتن؟! -
اکانتم چه خوشگل شد
من برم با این سرور و شادمانیم بخوابم
یاد RAMIN1380 افتادمهمش میگف مگ اینستاس انقد بفکر فالویی
شبتون بخیرنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot شبت بخیر
-
amir ahmadi
لبریز شدم از وجد اینکارارو نکن با ما دایینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSharllot دیگه چیکار کنیم..
-
amir ahmadi آره در جریانم🥲
پدرمونو درآوردن حسابی
سامانه فرادید هم چند روزه خرابه با هزار تا سیستم باید امتحان کنی تا بازشه
حالا خوبه از اون حال و هوا اومدی بیرون دیگه یه جورایینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 اره دست و بال منم رو بسته فرادید
مجبورم...
منتظرم...
باید صبر کنم و خودمو نبازم -
اکانتم چه خوشگل شد
من برم با این سرور و شادمانیم بخوابم
یاد RAMIN1380 افتادمهمش میگف مگ اینستاس انقد بفکر فالویی
شبتون بخیرنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شدهSharllot رانی
شب بخیر دایی.خوب بخوابی -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ذهن گرخیده من:|
هیچی نمیشه
:|بکپ دیگه -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دایی حرفت سنگین بود
نکنه اینا کمال همنشینی باخودت بوده ک اوناهم یادگرفتن؟!نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani نه من ادم دست و دلبازیم
هرکی بگه فالو کن فالوش میکنم
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدی -
maryam111 اره دست و بال منم رو بسته فرادید
مجبورم...
منتظرم...
باید صبر کنم و خودمو نبازمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi میتونی تو
-
zeinab dehghani نه من ادم دست و دلبازیم
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبسم الله
نصف شبی چی میگی
-
amir ahmadi میتونی تو
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبسم الله
نصف شبی چی میگی
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 نکنه یادت رفته؟
-
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبله بله کلن دایی ها دست و دلبازن..
ولی فکرکنم الان مریم با دمپیایی و ساطور بیاد برات -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
همین maryam111 التماس کرد گفت فالو کن گفتم اینکارا چیه چرا قسم میدی...بگو من فالوت میکنم دیگه چرا به زمین و اسمون قسم میدیبله بله کلن دایی ها دست و دلبازن..
ولی فکرکنم الان مریم با دمپیایی و ساطور بیاد براتنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چرا؟خودش میدونه...مگه دروغ میگم مریم؟
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm روحشون شاد:)
-
0-0ftm روحشون شاد:)
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
🥲
ولی من هنوز میگم ی درصد! -
zeinab dehghani چرا؟خودش میدونه...مگه دروغ میگم مریم؟
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani چرا؟خودش میدونه...مگه دروغ میگم مریم؟
مریم ساطورتو تیز کن..
باساطورکند دایی زجرکش میشه..گوناه داره
پ.ن:حامیان راحتیِ دایی -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمخام خب
چرا باید بمیره اخه