هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot من نهایت اگه حجم نمایشنامه زیاد بود باید پیدات کنم 😂همینی؟😂
-
این پست پاک شده!
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot این بچه هرجایی بره همش همینه
تهش .یا _ تغییر میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پروفایلشم همه جا یکیه 😂
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani همتون😐
تو
سانیا
جناب میستر اقا
نگین
و...
مراسم ختم الکی نیس که پلشت پاکدامن😂ظرفارو با سانیا بشورید😑یه دفه قالی هارو هم بدید آیدا😂
هعی هعی😂😂🔪من!؟:face_without_mouth:
سانیاونگین ک آره:face_with_tears_of_joy:
میستر کیه؟؟!!
نکنه ارمیاست؟؟؟:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
مراسم ختم چش به قالی شستن؟!:fearful_face: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani تو میخوای سس اضاف بدی😑😂
آره آرمیا😂🔪
خو نشووور😐پلشت بی عار😂😂 -
تهش .یا _ تغییر میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پروفایلشم همه جا یکیه 😂
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: برای شادی روحش صلوات
-
Sharllot من نهایت اگه حجم نمایشنامه زیاد بود باید پیدات کنم 😂همینی؟😂
-
zeinab dehghani تو میخوای سس اضاف بدی😑😂
آره آرمیا😂🔪
خو نشووور😐پلشت بی عار😂😂@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آره آرمیا😂🔪
خو نشووور😐پلشت بی عار😂😂سس اضافه رو هرکی میتونه کِش بره:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
دلم برای شوخی های ساروخُنُکش تنگ شدع:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
نه نه جاست پلشت پاکدامن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: برای شادی روحش صلوات
zeinab dehghani
کاش میتونستم با نبودش کنار بیام 😂😂😂 -
amirh_hmyf
انصافا عینک خیلی بت میاد :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani
کاش میتونستم با نبودش کنار بیام 😂😂😂Sharllot همانا ک کنار اومدن یا نیومدن ما براشون پشیزی اهمیت نداره:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
-
amirh_hmyf
انصافا عینک خیلی بت میاد :face_with_tears_of_joy:Sharllot شعرای زیر پستاش👌🏻😶
@narjes-hashemi
با اندکی تغییرات 😂
اینطوری که a و o دوبار نوشته میشهها حله😂
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آره آرمیا😂🔪
خو نشووور😐پلشت بی عار😂😂سس اضافه رو هرکی میتونه کِش بره:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
دلم برای شوخی های ساروخُنُکش تنگ شدع:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
نه نه جاست پلشت پاکدامن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani هوم دوشب پیش اینجا بودا
نبودی؟😶😂 -
Sharllot با اندکی تغییرات هم باز انواع متنوعی میاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot همانا ک کنار اومدن یا نیومدن ما براشون پشیزی اهمیت نداره:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
zeinab dehghani
همه قلب شکسته ها 😂💔 -
zeinab dehghani هوم دوشب پیش اینجا بودا
نبودی؟😶😂@narjes-hashemi وقتی رتبه ها اومد..بودم..یکم هم حرف زدم
-
zeinab dehghani
همه قلب شکسته ها 😂💔Sharllot مرحم هارا بیاورید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Sharllot با اندکی تغییرات هم باز انواع متنوعی میاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برا راحتی تبادله اینا 😂
مثلا الان بش دوتا حرف گفتم فهمید چخبره 😂