راه ابریشم و صفر تاصد
-
سلام بچه ها من رشتم تجربیه میشه از تجربیاتتون بگید اینکه راه ابریشم باصفرتاصد ها چقدر تفاوت داره؟
از راه ابریشم بدون تعارف راضی هستید؟
برنامه راه ابریشم چجوریه؟
برای صفرتاصد ها کدوم دبیرهارو پیشنهاد میدین -
-
سلام بچه ها من رشتم تجربیه میشه از تجربیاتتون بگید اینکه راه ابریشم باصفرتاصد ها چقدر تفاوت داره؟
برای صفرتاصد ها کدوم دبیرهارو پیشنهاد میدینRose R چه پایه ای هسین
-
برای صفرتاصد ها کدوم دبیرهارو پیشنهاد میدینRose R فیزیکش که واقعا فرق میکنه و همچنین شیمی ولی کمتر از فیزیک ولی احساس میکنم زیستش همونه زیاد فرق نکرده ریاضیشم که استفاده نمیکنم ولی پیلههاشو دیدم عالی بود من که واقعا راضیم
-
برای صفرتاصد ها کدوم دبیرهارو پیشنهاد میدینRose R سلام صفرتا صد ها فقط اموزش هست اما راه ابریشم علائه بر اموزش تست داره تحلیل ازمون داره کنکورچه داره و....
اگر کنکوری هستین بنظر من راه ابریشم رو بگیرین
البته این هم در نظر بگیرین شما راه ابریشم رو بگیرین و نخونین هیچ فایده ای نداره
یعنی میخوام بگم در مرحله ای اول همه چی به شما بستگی داره
و پیشنهاد من راه ابریشم هست
من هم از صفر تا صد ها، سال های گذشته استفاده کردم و الان هم راه ابریشم
از جفتش خیلی راضیم ولی خب راه ابریشم یک مسیر کامله و واقعا شمارو از هر منبع دیگه ای بی نیاز میکنه -
برای صفرتاصد ها کدوم دبیرهارو پیشنهاد میدینRose R برنامه ریاضیش برای تابستون وقت تلف کردنه
اگه گرفتید ریاضی رو تا مهر خودتون بخونید
از مهر با ضبطای جدید پیش برید
بقیه درسهاش هم خوبن -
برای صفرتاصد ها کدوم دبیرهارو پیشنهاد میدینسلام دوست عزیز من رشته ریاضی هست ولی چون در راه ابریشم معلم ریاضی هردو رشته یکی هست می گم تنها تفاوت با صفر تا صد اینکه یکم منسجم هست به عبارتی برنامه ای کلی هست پرت و پلا نیست و یکی تست زیادی زده میشه البته در درس ریاضی و استاد ثابتی در بین تست ها نکات و تکنیک های خوبی میگن. ولی واقعا تست زیاد و برنامه منسجم و نکات تکنیکی خوبی داره و به این قیمت اين نکات رو گفتن عالی هست. به نظرم بخرید دیگه سال آخر هست فردا افسوس نخورین که ای کاش میخریدین.
-
این پست پاک شده!
-
Zahra Esmaeili پشت کنکوری ام امسال رتبم اصلا خوب نشد