Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. معرفی رشته پرستاری💉🩺
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

معرفی رشته پرستاری💉🩺

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
29 دیدگاه‌ها 8 کاربران 2.3k بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • maryam111M آفلاین
    maryam111M آفلاین
    maryam111
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

سلااااام امیدوارم حالتون خوووب باشه و دوران انتخاب رشته رو تا اینجا به خوبی پشت سر گذاشته باشید
    میخوام درباره رشته خودم یعنی پرستاری توضیح بدم و سوالاتونو جواب بدم
    معمولا با شنیدن پرستار اولین چیزی که به ذهنتون میرسه یه خانومه با لباس سفید که به آمپول دستشه و میخواد آمپول بزنه💉
    ولی واقعا فقط این نیست
    پرستارها تقریبا همه درس های پزشکی ها رو میخونن اما با تعداد واحد کمتر
    تو بیمارستان کلی مسئولیت دارن که براتون میگم
    و کلی کار به جز آمپول زدن هست که یاد میگیرن و در شرایط بحرانی و اورژانسی میتونه جون مریض رو نجات بده
    بریم سراغ دسته بندیا
    سوالا رو دسته بندی کردم وسطش توضیحات خودمم میگم
    درس ها و واحد ها
    دروس پرستاری.png
    تو دروس عملی ترم یک شما میرید اتاق پراتیک(فضای شبیه سازی شده بیمارستان) دانشکده تون و بعنوان 2 واحد عملی اصول و مهارت های پرستاری اکثر پروسیجرهای لازم و پرکاربرد برای بیمارستان رو بهتون یاد میدن و در آخر یه امتحان به صورت آسکی میدین (همون پروسیجرهایی که بهتون یاد دادن رو باید انجام بدید واسه استاد) و در صورت پاس کردن این دو واحد آماده میشید برای کارآموزی های ترم 2.
    ترم 2 حدود 10 روز کارآموزی بیمارستان دارید و هر ترم به روزاش اضافه میشه. مثلا ترم 4 حدود 40 روز هست
    از ترم 6 به بعد دیگه دروس تئوری ندارید و صرفا کارورزی بیمارستانه
    هر ترم نهایتا 20 واحد باید بردارید که این واحدا مشخصه و فقط میتونید 2-3تا دروس عمومیتون رو عوض کنید
    اگر معدلتون بالاتر از 17 بشه میتونید تا سقف 24 واحد بردارید.
    گرایش های ارشد
    گرایش ارشد.png

بعد از کارشناسی باید 2 سال برید طرح و تو یه بیمارستان کار کنید. محل طرحتون رو هم خودتون انتخاب میکنید.
    میتونید بعد از اون برید آزمون ارشد بدید طرح رو بعد از تموم شدن ارشد برید و میتونید همزمان ارشد و طرح رو باهم برید.
    گرایش های دکتری رو کامل پیدا نکردم ولی در کل با گرفتن دکتری میتونید عضو هیئت علمی دانشگاه بشید و یه سری گرایشات مثل قلب و عروق ، بخش ویژه ، جراحی داخلی و ... داره.
    البته هیئت علمی رو با ارشد هم بتونید عضو باشید.
    هرچی مدرک علمیتون بالاتر باشه حقوق زیاد میشه و برای انتخاب رئیس بخش ، سرپرستار و غیره در اولویت هستید
    شهر محل تحصیل و اساتید دانشگاه
    از نظر مدرک و در آینده برای استخدامی فرقی نمیکنه شما از چه دانشگاهی مدرک داشته باشید(روزانه ، پردیس ، آزاد یا هرچی )
    اما برای خودتون و آینده کاریتون تاثیر میذاره
    برای رشته ای مثل پرستاری هرچی شهر بزرگتر باشه شما دستتون برای شرکت تو دوره ها و کارگاه های مختلف باز تره
    امکاناتی که در اختیارتون هست برای یادگیری پروسیجر ها بیشتره
    بیمارستان هایی که شما برای کارآموزی میرید و کیس های مختلفی که به تورتون میخوره بیشتر خواهد بود و در نهایت اطلاعاتی که درباره بیماری های مختلف کسب میکنید بیشتر خواهد بود
    چون دوره های کارآموزی خیلییی بیشتر از دروس تئوری که میخونید اطلاعات کسب میکنید.
    برخورد اساتید بستگی به دانشگاه و دانشکده تون داره.
    ولی در کل تو دانشگاه اگر درس بخونید و کاری به کسی نداشته باشید و دنبال حاشیه نرید کسی کار به کارتون نداره.😅
    سخت گیری استادا هم همیشه هست و گاهی چاره ای جز پذیرش و چشم گفتن ندارید 😢
    مسئولیت پرستار
    تو بیمارستان مسئولیت بیمار و اتفاقایی که براش میفته با پرستاره حتی اگر پزشک اوردر اشتباه بده پرستار مسئوله چون اجراش کرده.
    حقیقتش نمیدونم چی دقیقا بگم ولی خب برای پرستار شدن باید صبور باشید و فرز
    در لحظه ای که ممکنه پزشک تو بخش نباشه باید بتونن یه سری تصمیمات بگیرن و جون مریض رو نجات بدن
    شیفت ها اینطوریه
    7صبح تا 1 ظهر
    1 ظهر تا 7 شب
    7 شب تا 7 صبح
    برای شیفت شب ممکنه 2-3 ساعت بتونید بخوابید ولی اگر بخش شلوغ باشه و کار زیاد خب نمیتونید بخوابید.
    متاسفانه معمولا پرستار کمه و بیمار زیاد مثلا 3تا پرستار با 40 تا مریض
    استاندارد اینه که هر 3 مریض یه پرستار داشته باشن ولی خب تو ایران خیلی رعایت نمیشه.
    امنیت شغلی داره.
    مهاجرت 🛫
    بدون شک پرستاری بهترین رشته برای مهاجرته
    وقتی بخواید مهاجرت کنید اونور مدرک هوشبری اتاق عمل علوم آز و غیره رو خیلی قبول ندارن ... ینی اصلا این رشته ها رو ندارن اونا و فقط پرستاری دارن و راحت تر پذیرش میکنن پرستارها رو
    علاقه
    برای این رشته واقعا علاقه لازمه و نمیتونی بگی حالا من برم پرستار بشم بعدا خوشم میاد و کنار میام باهاش
    چون اگه دوست نداشته باشید نمیتونید شیفت شب وایستادید نمیتونید غرغر مریض و همراه گوش بدید وصبوری کنید و غیره
    من خودم اول دوست نداشتم پرستاری رو ولی موقع انتخاب رشته خیلی تحقیق کردم و دیدم به درساش علاقه دارم
    الان هم خیلی این رشته رو دوست دارم و کلی برای آینده برنامه دارم
    شاید اگر یه نفر اطلاعات درست بهم میداد همون قبل از انتخاب رشته عاشقش میشدم😍
    بازارکار
    نسبت به بقیه رشته های پیراپزشکی بازار کار خیلی خوبی داره
    و اگر بلافاصله بعد از طرح درخواست کار بدید نهایتا یک ماه بیکار میمونید
    اگر دقت کنید یه بیمارستان معمولی نهایتا 3 تا اتاق عمل داره 1 زایشگاه داره ولی کلی بخش داره که بتونن نیروی پرستار جذب کنن
    تحقیقات
    https://forum.alaatv.com/post/2077825 اینجا کامل توضیح دادم
    درآمد
    درآمد خوبی هم داره . از وقتی که طرح برید حدودا 6 میلیون حقوق میگیرید و حالا بسته به محل طرحتون و کارانه بیمارستان و غیره اضافه و کم میشه.
    اگر استخدام بشید حقوق خیلی بیشتر میشه
    اگر شرکتی باشید یه مقدار کمتر از استخدامیه ولی بیشتر از طرحه

جمع بندی
    مزایا: حقوق خوب ، موقعیت شغلی ، بازارکار ، کلاس داره😅 ، دعای خیر کلی آدم پشت سرته ، خوب شدن حال بقیه رو میبینید و حال معنوی خوبی داره و غیره
    سختی ها: شیفت داره ، تعطیلی نداره ، صبور باید باشید چون مریض و همراه اصلا حوصله ندارن به خاطر مریضیشون ، در معرض خطر بیماری ها هستید و غیره

اگر بازم سوالی دارید همینجا بپرسید و منشنم کنید 🙂
    بچه-های-کنکور-تجربی-1400 تجربیا

مصطفي عباسیانم شهیده shش 2 پاسخ آخرین پاسخ
    30
    • UraniumU آفلاین
      UraniumU آفلاین
      Uranium
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

مرسی بابت این اطلاعات
      ولی حالا یه سوال طول دوره دکتری چند ساله؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد
      هرچقدر میشکنیم باز نمکها دارد

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • UraniumU Uranium

مرسی بابت این اطلاعات
        ولی حالا یه سوال طول دوره دکتری چند ساله؟

maryam111M آفلاین
        maryam111M آفلاین
        maryam111
        فارغ التحصیلان آلاء

@n-n-good خواهش میکنم
        ارشد ۲ ساله
        دکتری ۴ سال

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • N. ABN آفلاین
          N. ABN آفلاین
          N. AB

خیلی ممنون که وقت گذاشتید وتایپ کردید
          اطلاعاتتون خیلی خوب بود

1
          • Matilda2M آفلاین
            Matilda2M آفلاین
            Matilda2
            فارغ التحصیلان آلاء

سلام
            شاید سوال بی موردی بیاد
            تا چه رتبه ای جا داره پرستاری قبول شیم؟

1
            • N. ABN N. AB

خیلی ممنون که وقت گذاشتید وتایپ کردید
              اطلاعاتتون خیلی خوب بود

maryam111M آفلاین
              maryam111M آفلاین
              maryam111
              فارغ التحصیلان آلاء

@n-ab خواهش میکنم امیدوارم مفید باشه واستون و بهترین انتخاب ها رو داشته باشید🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Matilda2M Matilda2

سلام
                شاید سوال بی موردی بیاد
                تا چه رتبه ای جا داره پرستاری قبول شیم؟

maryam111M آفلاین
                maryam111M آفلاین
                maryam111
                فارغ التحصیلان آلاء

@ariana-ariana سلام
                نه سوال خوبی بود اتفاق
                رتبه هر منطقه ای فرق میکنه خب
                برای منطقه ۳ تا ۱۱ هزار هم پرستاری روزانه رفتن
                برای منطقه ۲ و ۱ رو دقیق نمیدونم
                ولی منطقه ۲ فکر میکنم تا ۱۶ هزار بگیره
                بازم میگم دقیق نمیدونم
                میتونید از سایت کانون قلم چی کمک بگیرید

Matilda2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • maryam111M آفلاین
                  maryam111M آفلاین
                  maryam111
                  فارغ التحصیلان آلاء

بچه ها برای بازار کار یادم رفت بگم بهتون
                  از ترم ۶ به بعد و اینا میتونید بعنوان پرستار توی بخش کار کنید(به جز کارورزی تون) مثلا درخواست بدید به بیمارستان که اگر پرستارشون نیومد شما به جاش شیفت برید و حقوقش رو بگیرید
                  به غیر از اون میتونید home care کار کنید حتی از ترم ۴ و ۵
                  مثلا برید خونه بیمار و داروهاش رو بدید ، پانسمان عوض کنید، سرم وصل کنید و غیره که حقوق خیلی خوبی هم داره
                  الان خیلیا بیمارستان رو ول کردن و با home care دارن کسب درآمد میکنن
                  نکته بعدی اینکه یه ارشدِ زخم هست که شما دوره ها رو شرکت میکنید و مدرک رو میگیرید بعد برای پانسمان زخم و بهبود انواع زخم ها هم home care و هم بیمارستان کار کنید
                  اینم چند ساله داره رواج پیدا میکنه
                  بچه-های-کنکور-تجربی-1400

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  6
                  • maryam111M maryam111

@ariana-ariana سلام
                    نه سوال خوبی بود اتفاق
                    رتبه هر منطقه ای فرق میکنه خب
                    برای منطقه ۳ تا ۱۱ هزار هم پرستاری روزانه رفتن
                    برای منطقه ۲ و ۱ رو دقیق نمیدونم
                    ولی منطقه ۲ فکر میکنم تا ۱۶ هزار بگیره
                    بازم میگم دقیق نمیدونم
                    میتونید از سایت کانون قلم چی کمک بگیرید

Matilda2M آفلاین
                    Matilda2M آفلاین
                    Matilda2
                    فارغ التحصیلان آلاء

maryam111 ممنونم 🙂

1
                    • Matilda2M Matilda2

maryam111 ممنونم 🙂

maryam111M آفلاین
                      maryam111M آفلاین
                      maryam111
                      فارغ التحصیلان آلاء

@ariana-ariana خواهش میکنم امیدوارم بهترین انتخاب زندگیتون رو داشته باشید تو این دوران🙂🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • maryam111M maryam111

سلااااام امیدوارم حالتون خوووب باشه و دوران انتخاب رشته رو تا اینجا به خوبی پشت سر گذاشته باشید
                        معمولا با شنیدن پرستار اولین چیزی که به ذهنتون میرسه یه خانومه با لباس سفید که به آمپول دستشه و میخواد آمپول بزنه💉
                        ولی واقعا فقط این نیست
                        و کلی کار به جز آمپول زدن هست که یاد میگیرن و در شرایط بحرانی و اورژانسی میتونه جون مریض رو نجات بده
                        بریم سراغ دسته بندیا
                        درس ها و واحد ها
                        دروس پرستاری.png
                        تو دروس عملی ترم یک شما میرید اتاق پراتیک(فضای شبیه سازی شده بیمارستان) دانشکده تون و بعنوان 2 واحد عملی اصول و مهارت های پرستاری اکثر پروسیجرهای لازم و پرکاربرد برای بیمارستان رو بهتون یاد میدن و در آخر یه امتحان به صورت آسکی میدین (همون پروسیجرهایی که بهتون یاد دادن رو باید انجام بدید واسه استاد) و در صورت پاس کردن این دو واحد آماده میشید برای کارآموزی های ترم 2.
                        ترم 2 حدود 10 روز کارآموزی بیمارستان دارید و هر ترم به روزاش اضافه میشه. مثلا ترم 4 حدود 40 روز هست
                        هر ترم نهایتا 20 واحد باید بردارید که این واحدا مشخصه و فقط میتونید 2-3تا دروس عمومیتون رو عوض کنید
                        گرایش های ارشد
                        گرایش ارشد.png

بعد از کارشناسی باید 2 سال برید طرح و تو یه بیمارستان کار کنید. محل طرحتون رو هم خودتون انتخاب میکنید.
                        میتونید بعد از اون برید آزمون ارشد بدید طرح رو بعد از تموم شدن ارشد برید و میتونید همزمان ارشد و طرح رو باهم برید.
                        گرایش های دکتری رو کامل پیدا نکردم ولی در کل با گرفتن دکتری میتونید عضو هیئت علمی دانشگاه بشید و یه سری گرایشات مثل قلب و عروق ، بخش ویژه ، جراحی داخلی و ... داره.
                        هرچی مدرک علمیتون بالاتر باشه حقوق زیاد میشه و برای انتخاب رئیس بخش ، سرپرستار و غیره در اولویت هستید
                        از نظر مدرک و در آینده برای استخدامی فرقی نمیکنه شما از چه دانشگاهی مدرک داشته باشید(روزانه ، پردیس ، آزاد یا هرچی )
                        برای رشته ای مثل پرستاری هرچی شهر بزرگتر باشه شما دستتون برای شرکت تو دوره ها و کارگاه های مختلف باز تره
                        بیمارستان هایی که شما برای کارآموزی میرید و کیس های مختلفی که به تورتون میخوره بیشتر خواهد بود و در نهایت اطلاعاتی که درباره بیماری های مختلف کسب میکنید بیشتر خواهد بود
                        ولی در کل تو دانشگاه اگر درس بخونید و کاری به کسی نداشته باشید و دنبال حاشیه نرید کسی کار به کارتون نداره.😅
                        مسئولیت پرستار
                        تو بیمارستان مسئولیت بیمار و اتفاقایی که براش میفته با پرستاره حتی اگر پزشک اوردر اشتباه بده پرستار مسئوله چون اجراش کرده.
                        در لحظه ای که ممکنه پزشک تو بخش نباشه باید بتونن یه سری تصمیمات بگیرن و جون مریض رو نجات بدن
                        شیفت ها اینطوریه
                        7صبح تا 1 ظهر
                        1 ظهر تا 7 شب
                        7 شب تا 7 صبح
                        برای شیفت شب ممکنه 2-3 ساعت بتونید بخوابید ولی اگر بخش شلوغ باشه و کار زیاد خب نمیتونید بخوابید.
                        استاندارد اینه که هر 3 مریض یه پرستار داشته باشن ولی خب تو ایران خیلی رعایت نمیشه.
                        امنیت شغلی داره.
                        مهاجرت 🛫
                        وقتی بخواید مهاجرت کنید اونور مدرک هوشبری اتاق عمل علوم آز و غیره رو خیلی قبول ندارن ... ینی اصلا این رشته ها رو ندارن اونا و فقط پرستاری دارن و راحت تر پذیرش میکنن پرستارها رو
                        علاقه
                        برای این رشته واقعا علاقه لازمه و نمیتونی بگی حالا من برم پرستار بشم بعدا خوشم میاد و کنار میام باهاش
                        چون اگه دوست نداشته باشید نمیتونید شیفت شب وایستادید نمیتونید غرغر مریض و همراه گوش بدید وصبوری کنید و غیره
                        من خودم اول دوست نداشتم پرستاری رو ولی موقع انتخاب رشته خیلی تحقیق کردم و دیدم به درساش علاقه دارم
                        بازارکار
                        اگر دقت کنید یه بیمارستان معمولی نهایتا 3 تا اتاق عمل داره 1 زایشگاه داره ولی کلی بخش داره که بتونن نیروی پرستار جذب کنن
                        تحقیقات
                        درآمد
                        درآمد خوبی هم داره . از وقتی که طرح برید حدودا 6 میلیون حقوق میگیرید و حالا بسته به محل طرحتون و کارانه بیمارستان و غیره اضافه و کم میشه.

جمع بندی
                        مزایا: حقوق خوب ، موقعیت شغلی ، بازارکار ، کلاس داره😅 ، دعای خیر کلی آدم پشت سرته ، خوب شدن حال بقیه رو میبینید و حال معنوی خوبی داره و غیره
                        سختی ها: شیفت داره ، تعطیلی نداره ، صبور باید باشید چون مریض و همراه اصلا حوصله ندارن به خاطر مریضیشون ، در معرض خطر بیماری ها هستید و غیره

مصطفي عباسیانم آفلاین
                        مصطفي عباسیانم آفلاین
                        مصطفي عباسیان
                        دانش آموزان آلاء

maryam111 سلام
                        ممنون از توضیحاتتون ..
                        شیفت هاش ۲۴ ۴۸ نیستش احیانا ؟؟؟
                        واینکه میدونید حدودا حقوق یه پرستار استخدام دولتی چقدره ؟

1
                        • maryam111M maryam111

ولی واقعا فقط این نیست
                          بریم سراغ دسته بندیا
                          درس ها و واحد ها
                          دروس پرستاری.png
                          گرایش های ارشد
                          گرایش ارشد.png

مسئولیت پرستار
                          شیفت ها اینطوریه
                          7صبح تا 1 ظهر
                          1 ظهر تا 7 شب
                          7 شب تا 7 صبح
                          امنیت شغلی داره.
                          مهاجرت 🛫
                          علاقه
                          بازارکار
                          تحقیقات
                          درآمد

جمع بندی

شهیده shش آفلاین
                          شهیده shش آفلاین
                          شهیده sh
                          فارغ التحصیلان آلاء

maryam111 ممنون مریم جان
                          راستی شما کسی رو میشناسید که فیزیوتراپی بخونه ؟سوال دارم ولی کسی دم دستم نیست .

یا طبیب من لا طبیب له

1
                          • مصطفي عباسیانم مصطفي عباسیان

maryam111 سلام
                            ممنون از توضیحاتتون ..
                            شیفت هاش ۲۴ ۴۸ نیستش احیانا ؟؟؟
                            واینکه میدونید حدودا حقوق یه پرستار استخدام دولتی چقدره ؟

maryam111M آفلاین
                            maryam111M آفلاین
                            maryam111
                            فارغ التحصیلان آلاء

مصطفي عباسیان شیفت ها بستگی به بیمارستان داره
                            روتین همین چیزیه که گفتم
                            اما مثلا یه بیمارستان بود که یکی از آشناهام یه شیفت ۲۴ شاعته وایستاد و برای همون یک شب ۹۰۰ هزارتومن حقوق گرفت
                            ولی معمولا اینی هست که خدمتتون گفتم
                            استخدام دولتی اگر باشید از نظر حقوق و مزایا واقعا خوبه و میره بالای ۱۰ میلیون دیگه تقریبا

مصطفي عباسیانم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • شهیده shش شهیده sh

maryam111 ممنون مریم جان
                              راستی شما کسی رو میشناسید که فیزیوتراپی بخونه ؟سوال دارم ولی کسی دم دستم نیست .

maryam111M آفلاین
                              maryam111M آفلاین
                              maryam111
                              فارغ التحصیلان آلاء

شهیده sh یکی از دوستانم هست که فیزیوتراپی میخونه
                              میتونی سوالت رو بگی بپرسم ازش🙂
                              اینجا هم داشتیم یه نفر که فیزیو میخوندن ولی نمیدونم الان میان انجمن یا نه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • maryam111M maryam111

مصطفي عباسیان شیفت ها بستگی به بیمارستان داره
                                روتین همین چیزیه که گفتم
                                اما مثلا یه بیمارستان بود که یکی از آشناهام یه شیفت ۲۴ شاعته وایستاد و برای همون یک شب ۹۰۰ هزارتومن حقوق گرفت
                                ولی معمولا اینی هست که خدمتتون گفتم
                                استخدام دولتی اگر باشید از نظر حقوق و مزایا واقعا خوبه و میره بالای ۱۰ میلیون دیگه تقریبا

مصطفي عباسیانم آفلاین
                                مصطفي عباسیانم آفلاین
                                مصطفي عباسیان
                                دانش آموزان آلاء

maryam111 آها یه سوال.. اینکه نفهمیدم وقتی درس دانشگاه تمام بشه به طور خودکار استخدام دولتی میشه آدم یا اینکه باید درخواست بدی یا اینکه تهش آزمون میگیرن یا ...

برای استخدام دولتی چی نیازه ؟

maryam111M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

maryam111 آها یه سوال.. اینکه نفهمیدم وقتی درس دانشگاه تمام بشه به طور خودکار استخدام دولتی میشه آدم یا اینکه باید درخواست بدی یا اینکه تهش آزمون میگیرن یا ...

maryam111M آفلاین
                                  maryam111M آفلاین
                                  maryam111
                                  فارغ التحصیلان آلاء

مصطفي عباسیان آزمون استخدامی میگیرن
                                  و یه مقدار قبولیش سخته چون تعداد کمی جذب میکنن
                                  البته بعلت کمبود پرستار تو سالهای پیش رو احتمالش زیاده که ظرفیتش رو افزایش بدن

0
                                  • maryam111M maryam111

مصطفي عباسیان آزمون استخدامی میگیرن
                                    و یه مقدار قبولیش سخته چون تعداد کمی جذب میکنن
                                    البته بعلت کمبود پرستار تو سالهای پیش رو احتمالش زیاده که ظرفیتش رو افزایش بدن

مصطفي عباسیانم آفلاین
                                    مصطفي عباسیانم آفلاین
                                    مصطفي عباسیان
                                    دانش آموزان آلاء

maryam111 تستیه
                                    چجوریه عملی ؟؟؟؟

0

maryam111M آفلاین
                                      maryam111M آفلاین
                                      maryam111
                                      فارغ التحصیلان آلاء
                                      این پست پاک شده!
                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

maryam111 تستیه
                                        چجوریه عملی ؟؟؟؟

maryam111M آفلاین
                                        maryam111M آفلاین
                                        maryam111
                                        فارغ التحصیلان آلاء

مصطفي عباسیان تستیه اگه قبول شدید میرید واسه مصاحبه

0
                                        • maryam111M آفلاین
                                          maryam111M آفلاین
                                          maryam111
                                          فارغ التحصیلان آلاء

Screenshot_20210805-220948_Instagram.jpg

Screenshot_20210805-221002_Instagram.jpg
                                          خلاصه نهایی برای تصمیم گیری نهایی تون🙃
                                          بچه-های-کنکور-تجربی-1400

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          13
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه