معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
@kosar-mortazavi
اگه دبیری باشه هیچ فرقی ندارن
اما شهید رجایی یه سری رشته داره که مدرک مهندسی میده و در کنارش استخدام اموزش و پرورش میشی، این افراد تو هنرستان تدریس میکنن -
محمد پیرزاده در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r یه سوال.اگه تحصیل رو بخوایم ادامه بدیم باید در کنارش تدریس کنیم یا خیر؟؟
و اینکه با ادامه دادن و دکترا گرفتن میشه استاد دانشگاه فرهنگیان شد؟؟؟بله باید تدریس کنید مگه این که مرخصی بدون حقوق گرفته باشید
اساتید ما یا هیئت علمین یا قراردادی تدریس میکنن، هر دو شرایط خاص خودشونو دارن که یکی از شرط ها دکترا داشتنه -
رضا آلناصر در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r
سلام سه تا سوال
۱ . حقوق معلم فیزیک دبیرستان با معلم کامپیوتر
هنرستان فرق داره؟
۲ .درسهای مهندس کامپیوتر چقد با کامپیوتر فرهنگیان فرق داره؟
۳۰ رتبه در مصاحبه تاثیر چندانی داره؟سلام
نه یکیه، حقوق بسته به سابقه و یه سری عوامل دیگه تعیین میشه، بین رشته ها معلمای استثنایی حقوق بیشتری میگیرن بخاطر سختی کارشون
تو فرهنگیان واحدهای بیشتری پاس میشه که شامل روش تدریس و یه سری واحدهای روانشناسیه
خیلی تاثیر داره -
Yosef Khoshnood دانش آموزان آلاءreplied to D.fateme.r on ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
سلام وقتتون بخیر و ممنون واسه تاپیک عالیتون
ببخشید اگه بخوایم فقط مدرک مهندسی از دانشگاه شهید رجایی بگیریم باید چیکار کنیم؟
هدف اصلی اینه اون تعهد کاری که باید دوبرابر طول تحصیل خدمت کنم رو انجام ندم
حتی اگه شده به عنوان داوطلب آزاد برم
و ممکنه شرایط داوطلب آزاد رفتن رو هم بگین و چه کم و کاستی داره نسبت به کسی که استخدام میشه؟ -
D.fateme.r خیلی ممنونم که راهنمایی کردید
-
D.fateme.rreplied to Yosef Khoshnood on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط D.fateme.r انجام شده
Yosef Khoshnood در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r
سلام وقتتون بخیر و ممنون واسه تاپیک عالیتون
ببخشید اگه بخوایم فقط مدرک مهندسی از دانشگاه شهید رجایی بگیریم باید چیکار کنیم؟
هدف اصلی اینه اون تعهد کاری که باید دوبرابر طول تحصیل خدمت کنم رو انجام ندم
حتی اگه شده به عنوان داوطلب آزاد برم
و ممکنه شرایط داوطلب آزاد رفتن رو هم بگین و چه کم و کاستی داره نسبت به کسی که استخدام میشه؟سلام خواهش میکنم
دواطلب آزاد کلا استخدام نمیشه و دانشجوی آزاد شهید رجایی تفاوتی با کسی که تو دانشگاه تبریز مهندسی خونده نداره
برای این که ببینید شهیدرجایی امسال داوطلب آزاد میگیره یا نه، دفترچه رو چک کنید -
@kosar-mortazavi خواهش میکنم
-
محمد پیرزاده دانش آموزان آلاءreplied to D.fateme.r on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r بله ممنون
-
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to D.fateme.r on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
سلام
ببخشید الان من مهندسی کامپیوتر فرهنگیان برم چیزی کمتر از مهندس کامپیوتر دانشگاه عادی دارم یا نه؟
منظورم از لحاظ سطح علمی در درس تخصصی خود کامپیوتر -
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to D.fateme.r on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
الان اگه یکی رتبه اش هزار باشه ولی مصاحبه گند بزنه ردش می کنن؟ -
محمد پیرزاده خواهش میکنم
-
رضا آلناصر راستش در مورد سطح علمی دانشگاه اطلاعی ندارم شرمنده
-
رضا آلناصر بله خب مصاحبه رو رتبه ۵۰ هم "گند" بزنه رد میشه
-
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to D.fateme.r on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
منظورم از سطح علمی اینه که اینی که ما می خونیم تو لیسانس با درسی که تو دانشگاه می خونن یکی هست یا نه؟ -
رضا آلناصر چیزی که تو شهید رجایی میخونید یکیه و کمی بیشتر هم هست (روش تدریس و این طور مسائل تو مهندسی کامپیوتر عادی خونده نیست)
برای این که خیالتون راحت باش برنامه ی درسی مهندسی کامپیوتر شهید رجایی رو از نت پیدا کنید و با مهندسی بقیه ی دانشگاه ها مقایسه کنید -
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to D.fateme.r on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردم -
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to رضا آلناصر on ۱۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط رضا آلناصر انجام شده
D.fateme.r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردمولی حالا من تلاشم رو میکنم ایشالا که از همینا که می خونم باشه(لطفا اگه کسی مصاحبه کامپوتر داده لطفا بگه بدونم دقیقا تا مصاحبه چیا رو کار کنم @فارغ-التحصیلان-آلاء )مصاحبه تقریبا کی هستش؟
-
D.fateme.r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردممصاحبه تخصصی چندین بخش داره که فقط یک بخش شامل سوال علمی میشه
بقیه ی بخش ها رو مسلط باشید، با ندونستن یه سوال رد نمیشید -
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to D.fateme.r on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
از چند تا مشاور پرسیدم گفتن اصلا در مورد کامپیوتر نمی پرسن فقط میگن یه چیزی درس بده،🥳🥳🥳🥳🥳🥳 -
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to رضا آلناصر on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط رضا آلناصر انجام شده
رضا آلناصر
از چند تا مشاور دیگه پرسیدم یکی میگه چون رشته ات ریاضیه از همون رشته ات می پرسن یکی میگه از کامپیوتر می پرسن یکی میگه اصلا درس نمی پرسن
قاطی کردم
ینی واقعا کسی تو این انجمن از رشته ریاضی نرفته مهندسی کامپیوتر فرهنگیان ببینیم چی می پرسن
@
153/252