معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
محمد پیرزاده در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r یه سوال.اگه تحصیل رو بخوایم ادامه بدیم باید در کنارش تدریس کنیم یا خیر؟؟
و اینکه با ادامه دادن و دکترا گرفتن میشه استاد دانشگاه فرهنگیان شد؟؟؟بله باید تدریس کنید مگه این که مرخصی بدون حقوق گرفته باشید
اساتید ما یا هیئت علمین یا قراردادی تدریس میکنن، هر دو شرایط خاص خودشونو دارن که یکی از شرط ها دکترا داشتنه@d-fateme-r بله ممنون
-
رضا آلناصر در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
سلام سه تا سوال
۱ . حقوق معلم فیزیک دبیرستان با معلم کامپیوتر
هنرستان فرق داره؟
۲ .درسهای مهندس کامپیوتر چقد با کامپیوتر فرهنگیان فرق داره؟
۳۰ رتبه در مصاحبه تاثیر چندانی داره؟سلام
نه یکیه، حقوق بسته به سابقه و یه سری عوامل دیگه تعیین میشه، بین رشته ها معلمای استثنایی حقوق بیشتری میگیرن بخاطر سختی کارشون
تو فرهنگیان واحدهای بیشتری پاس میشه که شامل روش تدریس و یه سری واحدهای روانشناسیه
خیلی تاثیر داره@d-fateme-r
سلام
ببخشید الان من مهندسی کامپیوتر فرهنگیان برم چیزی کمتر از مهندس کامپیوتر دانشگاه عادی دارم یا نه؟
منظورم از لحاظ سطح علمی در درس تخصصی خود کامپیوتر -
@d-fateme-r
سلام سه تا سوال
۱ . حقوق معلم فیزیک دبیرستان با معلم کامپیوتر
هنرستان فرق داره؟
۲ .درسهای مهندس کامپیوتر چقد با کامپیوتر فرهنگیان فرق داره؟
۳۰ رتبه در مصاحبه تاثیر چندانی داره؟سلام
نه یکیه، حقوق بسته به سابقه و یه سری عوامل دیگه تعیین میشه، بین رشته ها معلمای استثنایی حقوق بیشتری میگیرن بخاطر سختی کارشون
تو فرهنگیان واحدهای بیشتری پاس میشه که شامل روش تدریس و یه سری واحدهای روانشناسیه
خیلی تاثیر داره@d-fateme-r
الان اگه یکی رتبه اش هزار باشه ولی مصاحبه گند بزنه ردش می کنن؟ -
@d-fateme-r بله ممنون
محمد پیرزاده خواهش میکنم
-
@d-fateme-r
سلام
ببخشید الان من مهندسی کامپیوتر فرهنگیان برم چیزی کمتر از مهندس کامپیوتر دانشگاه عادی دارم یا نه؟
منظورم از لحاظ سطح علمی در درس تخصصی خود کامپیوتررضا آلناصر راستش در مورد سطح علمی دانشگاه اطلاعی ندارم شرمنده
-
@d-fateme-r
الان اگه یکی رتبه اش هزار باشه ولی مصاحبه گند بزنه ردش می کنن؟رضا آلناصر بله خب مصاحبه رو رتبه ۵۰ هم "گند" بزنه رد میشه
-
رضا آلناصر راستش در مورد سطح علمی دانشگاه اطلاعی ندارم شرمنده
@d-fateme-r
منظورم از سطح علمی اینه که اینی که ما می خونیم تو لیسانس با درسی که تو دانشگاه می خونن یکی هست یا نه؟ -
@d-fateme-r
منظورم از سطح علمی اینه که اینی که ما می خونیم تو لیسانس با درسی که تو دانشگاه می خونن یکی هست یا نه؟رضا آلناصر چیزی که تو شهید رجایی میخونید یکیه و کمی بیشتر هم هست (روش تدریس و این طور مسائل تو مهندسی کامپیوتر عادی خونده نیست)
برای این که خیالتون راحت باش برنامه ی درسی مهندسی کامپیوتر شهید رجایی رو از نت پیدا کنید و با مهندسی بقیه ی دانشگاه ها مقایسه کنید -
رضا آلناصر چیزی که تو شهید رجایی میخونید یکیه و کمی بیشتر هم هست (روش تدریس و این طور مسائل تو مهندسی کامپیوتر عادی خونده نیست)
برای این که خیالتون راحت باش برنامه ی درسی مهندسی کامپیوتر شهید رجایی رو از نت پیدا کنید و با مهندسی بقیه ی دانشگاه ها مقایسه کنید@d-fateme-r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردم -
@d-fateme-r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردمرضا آلناصر در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردمولی حالا من تلاشم رو میکنم ایشالا که از همینا که می خونم باشه(لطفا اگه کسی مصاحبه کامپوتر داده لطفا بگه بدونم دقیقا تا مصاحبه چیا رو کار کنم @فارغ-التحصیلان-آلاء )مصاحبه تقریبا کی هستش؟
-
@d-fateme-r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردمرضا آلناصر در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردممصاحبه تخصصی چندین بخش داره که فقط یک بخش شامل سوال علمی میشه
بقیه ی بخش ها رو مسلط باشید، با ندونستن یه سوال رد نمیشید -
@d-fateme-r
ببخشید اینجور که فهمیدم قراره چیزای در مورد ورد اکسل شبکه دیتا و اینایی که ما اصلا داخل رشته ریاضی نخوندیم بپرسن به نظرتون این تخصصی ها رو نتونستم جواب بدم رد می شم (احتمالش خیلیه؟) منطقیش اینه که ردممصاحبه تخصصی چندین بخش داره که فقط یک بخش شامل سوال علمی میشه
بقیه ی بخش ها رو مسلط باشید، با ندونستن یه سوال رد نمیشید@d-fateme-r
از چند تا مشاور پرسیدم گفتن اصلا در مورد کامپیوتر نمی پرسن فقط میگن یه چیزی درس بده،🥳🥳🥳🥳🥳🥳 -
@d-fateme-r
از چند تا مشاور پرسیدم گفتن اصلا در مورد کامپیوتر نمی پرسن فقط میگن یه چیزی درس بده،🥳🥳🥳🥳🥳🥳رضا آلناصر
از چند تا مشاور دیگه پرسیدم یکی میگه چون رشته ات ریاضیه از همون رشته ات می پرسن یکی میگه از کامپیوتر می پرسن یکی میگه اصلا درس نمی پرسن
قاطی کردم
ینی واقعا کسی تو این انجمن از رشته ریاضی نرفته مهندسی کامپیوتر فرهنگیان ببینیم چی می پرسن
@ -
رضا آلناصر
از چند تا مشاور دیگه پرسیدم یکی میگه چون رشته ات ریاضیه از همون رشته ات می پرسن یکی میگه از کامپیوتر می پرسن یکی میگه اصلا درس نمی پرسن
قاطی کردم
ینی واقعا کسی تو این انجمن از رشته ریاضی نرفته مهندسی کامپیوتر فرهنگیان ببینیم چی می پرسن
@ -
@d-fateme-r
یه سوال دیگه با اجازتون....
اگر من فرهنگیان یا شهید رجایی بزنم و برم مصاحبه و قبول نشم.... میره اولویت بعدیو چک میکنه... الان یه سوال...اولویت های بعدی من ممکنه ظرفیت شون پر بشن؟ یعنی ممکنه تا من مصاحبه بدم... اونا با نفرات بعدی من پر بشن؟
سوال عجیبیه ولی ذهنمو درگیر کرده دیگه -
رضا آلناصر
قاطی کردم
@رضا آلناصر در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
رضا آلناصر
قاطی کردم
@با واسطه دستم تونست به رییس سابق دانشگاه فرهنگیان برسه و اون گفت سوال نمی پرسن
الحمدالله هم خیال من راحت شد هم کسی دیگه سر شما رو نخواهم خورد -
@d-fateme-r
اگر من فرهنگیان یا شهید رجایی بزنم و برم مصاحبه و قبول نشم.... میره اولویت بعدیو چک میکنه... الان یه سوال...اولویت های بعدی من ممکنه ظرفیت شون پر بشن؟ یعنی ممکنه تا من مصاحبه بدم... اونا با نفرات بعدی من پر بشن؟
سوال عجیبیه ولی ذهنمو درگیر کرده دیگه@kosar-mortazavi در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
سوال عجیبیه ولی ذهنمو درگیر کرده دیگهبله اگه قبول نشی اولویت های بعدیت چک میشن
در مورد پر شدن ظرفیت ها نگران نباش چون یکی دو هفته بعد از انتخاب رشته مصاحبه شروع میشه و تکلیفش قبل از اعلام نتایج نهایی مشخص میشه، این طوریه که ظرفیت اولویت های بعدیت رو از دست نمیدی -
رضا آلناصر
قاطی کردم
الحمدالله هم خیال من راحت شد هم کسی دیگه سر شما رو نخواهم خوردخداروشکر که خیالتون راحت شد
خواهش میکنم، شرمنده که کمکی از دستم برنیومد -
@kosar-mortazavi در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
@d-fateme-r
سوال عجیبیه ولی ذهنمو درگیر کرده دیگهبله اگه قبول نشی اولویت های بعدیت چک میشن
در مورد پر شدن ظرفیت ها نگران نباش چون یکی دو هفته بعد از انتخاب رشته مصاحبه شروع میشه و تکلیفش قبل از اعلام نتایج نهایی مشخص میشه، این طوریه که ظرفیت اولویت های بعدیت رو از دست نمیدی -
رضا آلناصر
قاطی کردم
الحمدالله هم خیال من راحت شد هم کسی دیگه سر شما رو نخواهم خوردخداروشکر که خیالتون راحت شد
خواهش میکنم، شرمنده که کمکی از دستم برنیومداین پست پاک شده!